Ellen (71) wordt uit het vliegtuig weggestuurd in bijzijn van haar kleinkinderen.
Connect with us

Meest bekeken

Ellen (71) wordt uit het vliegtuig weggestuurd in bijzijn van haar kleinkinderen.

De 71-jarige Ellen Flemming is iemand die vaak reist. Maar ze had nooit de reactie verwacht die ze kreeg van het personeel van Air Canada tijdens haar vlucht van British Columbia naar New Brunswick.

Toen Ellen, die op reis was met haar echtgenoot en twee kleinkinderen, het boordpersoneel vroeg om een kleine gunst, werd ze prompt van het vliegtuig gegooid. Daar raakte ze naar eigen zeggen bij gewond.

De grootmoeder vertelde aan Inside Edition dat het begon toen ze afval opmerkte op de grond voor haar in het vliegtuig. Ze had aan het boordpersoneel gevraagd of ze het misschien konden opruimen. Maar in plaats van haar te helpen werd de steward in kwestie kwaad en weigerde hij dit te doen.

“Hij maakte boze gebaren en stond op de toppen van zijn tenen en zei, “Ik ben een steward, ik raap geen vuilnis op,’” zei Ellen.

Ellen was verrast door zijn antwoord en zijn ongerechtvaardigde reactie. Maar ze bleef rustig zitten zonder er een scene van te maken. Daarop probeerde ze het afval zelf weg te nemen door het op een karretje te leggen, maar haar arm werd weggeduwd. Ze besloot dan maar om het afval met haar voet weg te vegen.

Wat daarna gebeurde is zeer choquerend.

71-jarige Ellen van vliegtuig gegooid
Toen Ellen dacht dat de situatie voorbij was, hoorde ze de piloot zeggen dat het vliegtuig moest omdraaien wegens een incident.

Toen het vliegtuig landde werd ze naar buiten geëscorteerd door de politie.

Volgens Inside Edition zei Air Canada dat Ellen “agressief gedrag vertoonde ten opzichte van het boordpersoneel”, dat ze afval op het voedselkarretje gooide en een steward schopte toen ze werd gevraagd om te wachten tot de steward klaar was met voedsel te bedienen.”

Passagier Helen Hollet zat tegenover de familie van Ellen tijdens de vlucht en zei dat ze helemaal niet vond dat de 71-jarige zich agressief gedroeg.

“De meeste passagiers aan boord wisten zelfs niet wat er aan het gebeuren was, zei Helen.

De politie denkt net hetzelfde als Helen. Zij zien geen reden om verder te gaan met deze zaak aangezien er geen crimineel feit heeft plaatsgevonden.

Kom meer te weten over Ellen haar verhaal in de video hieronder.

Lifestyle

Studie: overmatig schoonmaken kan schadelijk zijn voor de gezondheid

Veel mensen dromen van een huis dat altijd vlekkeloos schoon is. Maar is dat echt zo goed? Overmatig schoonmaken kan volgens een nieuwe studie schadelijk zijn voor de gezondheid, aldus Environmental Working Group.

Een studie gepubliceerd door het American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine heeft aangetoond dat te veel schoonmaken schadelijk kan zijn voor de gezondheid.

Dit komt omdat overmatige reiniging de neiging heeft om de reactie van ons immuunsysteem op de externe omgeving te verzwakken, vanwege een combinatie van agressieve chemicaliën en een gebrek aan bacteriën in de omgeving.

Dit is geanalyseerd door een Noors onderzoeksteam dat huishoudelijke schoonmaakmiddelen heeft onderzocht om te zien hoe deze de longfunctie van mensen beïnvloeden.

In het onderzoek zijn ongeveer 6000 vrouwen meer dan 20 jaar onderzocht om te zien hoe reinigingsmiddelen over een langere periode longen kunnen aantasten.

De conclusie van het onderzoek was dat regelmatig schoonmaken een vermindering van longcapaciteit met zich mee brengt. In sommige gevallen werd het dagelijks gebruik maken van chemische schoonmaakmiddelen vergeleken met het roken van een pakje sigaretten, elke dag lang, 10 tot 20 jaar lang.

De schoonmaakproducten die in de studie werden gebruikt, waren vrij algemene producten, zoals wasmiddelen, schoonmaaksprays en bleekmiddelen.

Aanbevelingen van onderzoekers

We kunnen natuurlijk niet in een smerig huis rondlopen, dus de onderzoekers gaven enkele aanbevelingen. Ze suggereren om ons lichaam zo min mogelijk bloot te stellen aan chemische schoonmaakmiddelen.

Ook wordt aangeraden erg voorzichtig met schoonmaaksprays te zijn. Het laatste advies is om microvezeldoeken te gebruiken om de oppervlakken van het huis schoon te maken in plaats van alleen maar af te stoffen.

Het is altijd goed om op dit soort dingen te letten. Wist jij dit al?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Baasje neemt zijn terminaal zieke hond mee in kruiwagen naar zijn favoriete berg

Ontroerende foto’s tonen een man die zijn stervende hond in een kruiwagen meeneemt naar zijn favoriete berg.

De tienjarige Monty genoot er met volle teugen van om samen met zijn baasje, Carlos Fresco (57) uit Londen, de vele heuvels te verkennen van het VK.

Een van hun favoriete trips was naar Pen y Fan in de Brecon Beacons in Wales.

Monty had kanker en zijn gezondheid ging hard achteruit. Daarop besloot Carlos om nog een trip te maken met zijn geliefde labradoodle, ditmaal met behulp van een kruiwagen!

De viervoeter was al zwak, maar genoot van alle aandacht en de omgeving. “De mensen op de heuvels waren zo aardig en ook zo verdrietig over zijn verslechterende toestand,” vertelde Carlos aan de Daily Mail.

Veel vreemden boden aan om hem een stukje vooruit te duwen en menig traantje werd gelaten.

Vorig jaar, op 21 juni, stierf de geliefde viervoeter na een strijd van 18 maanden tegen leukemie. Een hele fijne reis naar de regenboogbrug, lieve Monty.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Tweeling snapt niet dat ze geboren zijn, weigert te stoppen met knuffelen zoals in de baarmoeder

Een tweeling hebben kan iets ongelooflijks zijn. Iemand hebben die er altijd voor je is vanaf het begin van je leven, met dezelfde leeftijd en een band voor het leven.

Een ongelooflijke video laat zien hoe diep die band is, zelfs al voor de geboorte: twee pasgeboren tweelingjongens weigeren te stoppen met elkaar te knuffelen zoals ze deden in de baarmoeder!

In een filmpje die al bijna 50 miljoen keer werd bekeken op YouTube, krijgen de baby’s, die nog geen twee maanden oud zijn, een badje en blijven ze elkaar vasthouden. Daarbij slaan ze hun armpjes en beentjes om elkaar heen.

De tweeling krijgt een wel heel bijzonder babybadje, een techniek ontwikkeld door Sonia Rochel. Zij is kraamverzorgster en is zelf grootmoeder, en woont in Parijs, Frankrijk.

De techniek is ontworpen voor baby’s jonger dan twee maanden, omdat het de bedoeling is het gevoel van in de baarmoeder na te bootsen.

Dit zou kunnen verklaren waarom de tweeling zo knuffelig is met elkaar. Ze willen dicht bij elkaar zijn zoals ze waren voordat ze geboren werden.

Bekijk de video hieronder:

Wat een ongelofelijk filmpje! Het toont de echte liefhebbende band aan tussen tweelingen, vanaf de geboorte.

Doorgaan met lezen

Trending