Ellie Lust zwaargewond na ernstig ongeluk
Connect with us

Meest bekeken

Ellie Lust zwaargewond na ernstig ongeluk

Ellie Lust (55) maakte een lelijke val van de trap. In haar programma 112Vandaag getuigt ze uitgebreid over het ongeluk.

Het ongeluk vond plaats op zaterdag 30 oktober. Ze ging met haar vrouw Boukje naar de sportschool, maar toen sloeg het noodlot toe. Bij binnenkomst gleed ze pardoes van de trap af. Daarna had ze een complete black-out. Ze vroeg bij de uitbater van de sportschool de camerabeelden op. Ellie vertelt: “Je ziet me binnenkomen, Boukje loopt achter mij, ik zet nog een paar stappen en dan lijkt het er dus op dat ik mijn voet nét iets te ver op de trede zet, en dan val ik dus.”

Enorme pijn

Ellie gleed naar omlaag op haar rug. Ze is opgevangen door de hulpdienst en ze kreeg pijnstilling. De voormalige politieagente vervolgt: “Ik was verder heel rustig, maar ik had ontzettend veel pijn. En het wrange is natuurlijk dat ik tijdens mijn tijd bij de politie zo veel mensen een ambulance in heb begeleid, en dan lig je daar ineens zelf.”

Droevig

Ellie hield aan het ongeval een zwaar ribletsel over. Ze is er nog steeds het hart van in. “Ik heb echt verdriet gehad dat het gebeurd is, want je ligt daar ineens en bent zo kwetsbaar en klein.” Door het ongeluk liep ze een interview met Björn van ABBA mis. Ellie kon alleen nog maar “gapen, hoesten, niezen en op mijn rug liggen.” Gelukkig kan ze ondertussen weer lachen, grapt ze.

Celeberties

Bizarre koppen: “Marco Borsato gaat de gevangenis in!”

Het internet lijkt de laatste dagen te ontploffen met nieuws over Marco Borsato. De meest heftige koppen komen voorbij en er valt zelfs te lezen dat hij de gevangenis in moet. Onder andere roddelwebsite ‘Utopianieuws’ schrijft dat de zanger hoogstwaarschijnlijk de bak in zal moeten. Wat is hiervan waar?

Er zijn een hoop roddelkanalen en zogenaamde ‘juice-kanalen’ die keihard durven te beweren dat de zanger zich misdragen heeft op een barbecue voor The Voice-deelnemers. Ook heeft weekblad Story een van de moeders van de vermeende slachtoffers gesproken. het komt er tot nu toe nog op neer dat de vermeende slachtoffers géén aangifte hebben gedaan en er dus géén actie ondernomen kan worden. Mocht er iets aan de hand zijn dus. Ook lijkt het er op dat er tot nu toe geen keiharde bewijzen zijn gevonden, maar wel dat steeds grotere invloeden zich met de zaak bezighouden. Grotere invloeden zoals John van den Heuvel en Tim Hofman.

Marco Borsato de bak in?

Ook website ‘Novapost’ weet te melden dat de mogelijkheid bestaat dat de zanger de bak in zal moeten. Deze beweringen zijn natuurlijk nog helemaal niet zeker, al zijn de bewringen steeds stelliger en heftiger. Zo postte Mathilde Santing deze week een bericht over een leerlinge van haar en de zanger. Ook schrijver Jan Dijkgraaf heeft zich inmiddels laten horen. Hij schrijft: “Ik heb begrepen dat John van den Heuvel heel snel het nieuws over Borsato gaat brengen. En dat er zelfs een boek op komst is van vermeende slachtoffers van de family man.” Wat er in deze boeken komt te staan weet niemand. Ook of de beweringen van de vermeende slachtoffers juist zijn is ook niet bekend of onderzocht. Het is wachten op meer nieuws en het aangekondigde statement dat naar buiten zal worden gebracht door de zanger.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Al het moois (@al.het.moois)

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Monique Westenberg maakt Sarah van Soelen wéér belachelijk met foto!

Monique Westenberg en Sarah van Soelen mogen elkaar niet zo, dat mag duidelijk zijn. Ook de reden hiervan mag wel duidelijk zijn bij de meeste van jullie. Het lijkt er inmiddels op dat Sarah aan het kortste eind zal trekken wat betreft André. De zanger zou volgens verschillende geruchten namelijk weer helemaal terug zijn bij Monique, de moeder van zijn kind.

Er zijn zelfs geruchten dat de zanger tijdelijk naar Amerika zal verhuizen volgend jaar, samen met vrouwlief en kleine Dré. Toch heeft Sarah laten weten dat er niets aan de hand is tussen haar en Hazes jr. In een gesprek met een van de welbekende juice-kanalen heeft ze laten weten dat de twee alleen een pauze hebben. Maar in dat gesprek sneerde ze ook behoorlijk naar Monique. Monique heeft haar manier van sneren, en dat is schijnbaar dezelfde kleding aantrekken van Sarah.

Monique Westenberg nog niet klaar met Sarah!

Wat daarvoor de reden is, geen idee. Misschien om te laten zien dat het haar beter staat dan Sarah. In het gesprek onderaan dit artikel laat Sarah ook al weten dat ze het opvallende acties vindt van Monique. Maar klaarblijkelijk is Monique nog niet klaar met het na-apen van de kleding van haar nieuws aardsrivaal. Ook onderstaande post viel op bij de welbekende juice-kanalen. Het kan natuurlijk een keer voorkomen, maar na de 100ste keer kan het niet anders dan dit “om te sarren” is laten veel volgers weten:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is wat Rachel Hazes éigenlijk zegt over André Hazes: ‘Belachelijk’

Zou het dan tóch ‘gewoon’ kloppen dat André Hazes in een privékliniek in Spanje mediatraining heeft gehad? Hoe het ook zit, een zekere boodschap lijkt in elk geval aangekomen. Niet omdat André zelf daarvoor openlijk uitkomt, maar omdat voor de goede verstaander duidelijk is dat in elk geval moeder Rachel er wat van heeft opgestoken.

Wie de showbizzrubrieken volgt, heeft deze week kunnen zien en lezen dat Rachel na de perspresentatie over de revival van Hazes de Musical RTL Boulevard’s Aran Bade een interview had met de weduwe Hazes. Voor werkelijk de aller-, allereerste keer heb ik Rachel zó weinig horen zeggen als in dit vraaggesprek.

Terwijl Aran zich in allerlei bochten wrong om, precies zoals dat hoort in zijn vak, alle pijnpunten van de afgelopen tijd aan te stippen, kwam hij geen steek verder. Elke hint, voorzichtige benoeming en benadering van onderwerpen zoals Monique Westenberg, Sarah van Soelen en afkicken van drank en drugs door haar zoon werd gesmoord door één enkel zinnetje.

Een gechargeerde voorstelling van het gesprek: ,,Zijn Monique en André weer samen?” Antwoord: ,,Ik hoop dat iedereen respecteert dat wij rust willen hebben.”

Aran: ,,Hoe zit het met Sarah van Soelen?” Rachel: ,,Ik hoop dat iedereen respecteert dat wij rust willen hebben.”

,,Is er nog sprake van drank of drugsmisbruik?” ,,Ik hoop dat iedereen respecteert dat wij rust willen hebben.” En dat riedeltje dan nog een keer of wat.

Wat daar gebeurde, is in feite de nachtmerrie van elke journalist. Want: hier is duidelijk sprake van… mediatraining! En dat wil kortweg zeggen dat de bevraagde niets zegt, terwijl die wel woorden over de lippen laat vloeien.

Zonde wel dat na al die jaren, waarin de familie Hazes toch redelijk open was over het reilen en zeilen binnen het gezin, hun openhartigheid is gestopt. Hoe vervelend sommige verwikkelingen ook waren, je kon ze er doorgaans wel naar vragen. Dan kwam er tenminste een antwoord zoals in de tijd van de eerste familieruzies: ,,Kijk, ik hoop dat je begrijpt dat ik hier niets over ga zeggen, want dat helpt de situatie niet.” Of iets dergelijks.

Nu mediatraining bij het vocabulaire van de familie Hazes is gaan horen, sluit het gezin zich als een oester. En zo hoor ik, als ik Rachel het mechanisch opgedreunde zinnetje talloze keren hoor herhalen, tussen de regels door: ,,Mijn zoon leert inderdaad omgaan met de media en ik steun hem daarin.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending