Eloise van Oranje slaat keihard terug na opmerking over uiterlijk
Connect with us

Celeberties

Eloise van Oranje slaat keihard terug na opmerking over uiterlijk

Eloise van Oranje slaat terug na een aantal opmerkingen over haar uiterlijk. Ze vindt het storend dat iedereen tegenwoordig maar op elkaar moet lijken. ,,Zo werkt het gewoon niet.”

Hoewel Eloise eerder toegaf onzeker te zijn over haar uiterlijk, lijkt dat nu niet meer het geval te zijn. Ze is dan ook niet gediend van de opmerkingen die over haar uiterlijk gemaakt worden.

Andere neus en vollere lippen
,,Blijkbaar heb ik een controversieel gezicht. Of het zijn mijn wenkbrauwen, of mijn neus, of mijn mond. Moet ik dan zo door het leven gaan?”, vraagt Eloise in een TikTok-video. Ze beeldt een aantal veranderingen in haar gezicht uit, zoals een andere neus en vollere lippen.

,,Sorry als niet elke lip, wenkbrauw, neus of whatever het ook is, op elkaar lijkt. Zo werkt het gewoon niet”, zegt ze vol zelfvertrouwen.

Niet altijd zo zelfverzekerd
Maar Eloise is niet altijd zo zelfverzekerd geweest. Aan Beau Monde liet ze vorig jaar nog weten dat ze zich vooral onzeker voelt over haar uiterlijk. ,,Niet over iets specifieks, meer typische dingen die ieder meisje heeft”, zei ze destijds.

Ze twijfelde dan ook vaak of de outfits die ze draagt haar wel ‘mooi staan’ en of haar lichaam er wel mooi uitkomt. Vroeger stoorde ze zich vooral aan haar benen, die volgens haar ‘te dik’ waren. Ook besloot ze begin dit jaar nog af te vallen met het voornemen om 5000 stappen te zetten op een dag.

Celeberties

Beelden: Jaimie Vaes doet boekje open over mishandeling Lil’ Kleine

In de talkshow Khalid & Sophie deed Jaimie Vaes voor het eerst een boekje open over de mishandelingen door Lil’ Kleine.

Dankzij familie en vrienden gaat het nu veel beter met haar. In het belang van het onderzoek wil ze niet teveel kwijt over de mishandeling zelf. Wel verklapt ze dat de situatie naar aanleiding van een woordenwisseling zwaar uit de hand is gelopen. “Er ontstond frictie en er was een woordenwisseling. En dan escaleert het, zoals op de beelden te zien is.”

Gelekte beelden

De beelden van het voorval lekten via een juicekanaal uit. “Als deze beelden niet zo expliciet naar buiten waren gekomen, had ik nog in dezelfde situatie gezeten. Dat zou heel ongezond zijn geweest. Ik denk dat dit wel nodig was, hoe heftig ook, om uit deze situatie te komen. Er is geen weg terug. Die had ik even nodig.”

Excuusvideo

Vorige week postte Lil’ Kleine een excuusvideo op Instagram. De rapper repte echter met geen woord over Jaimie. Vanwege een contactverbod zou hij haar niet direct mogen toespreken of benaderen.

Vaes vertelt: “Toen ik het filmpje zag, werd ik eerst heel kwaad. Naar mijn mening was dit filmpje crisismanagement. Mijn werkelijkheid is heel anders dan hoe hij zich nu voordoet.” Ze gelooft dan ook geen woord van zijn verontschuldigingen. Dankzij haar advocaat heeft ze nu nog een dak boven haar hoofd zegt ze. Anders had ze met dozen aan de gracht gestaan.

Aangifte

De brunette onthult dat ze ondertussen ook aangifte deed tegen Lil’ Kleine. “Het strafrechtelijk onderzoek neemt nu zijn koers”, geeft haar advocaat mee. Ook moeten er talrijke civiele zaken geregeld worden. “Ze hadden geen huwelijk of partnerschap, maar ze hebben wel een minderjarige zoon.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Monique Westenberg níet terug bij Andre Hazes, ze heeft een ander!’

We weten dat Monique samen met haar zoontje is vertrokken naar Amerika, omdat ze bij Andre Hazes wilde zijn. Ze deelde dit nieuws zelf op haar Instagram account.

Yvonne Coldeweijer weet het zeker Monique en Andre zijn weer bij elkaar en als ze terugkomen uit Amerika zullen ze officieel weer laten weten dat ze een koppel zijn en wellicht zelfs gaan trouwen.

Maar ja volgens weekblad Weekend klopt hier helemaal niks van. De Weekend komt namelijk vandaag met een verhaal dat Monique al een ander heeft.

Volgens de bron van weekblad Weekend is het in de woonplaats van Monique al langer bekend. En wordt Monique continue gesignaleerd met dezelfde man bij restaurantjes en dergelijke.

Of het klopt wat de Weekend beweert is moeilijk te zeggen, omdat Monique toch echt naar Amerika is gevlogen om Andre achterna te gaan. Ze had ook gewoon kunnen wachten totdat hij terug was in Nederland om hem te zien. Maar dat ze er echt naar toe gevlogen is en Andre dit ook prima vindt zegt volgens ons alles.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Foto maakt duidelijk: “Leontine en Marco Borsato zijn uit elkaar!”

De relatie tussen Leontine en Marco Borsato staat natuurlijk al langere tijd onder flinke spanning. Een aantal jaar geleden besloten de twee al te scheiden vanwege de affaires van de zanger die destijds via de media aan het licht kwamen. Naast de welbekende affaire met pianiste Iris hond zijn er nog talloze andere geruchten over andere vrouwen.

Dit heeft de zanger natuurlijk wat imagoschade opgeleverd, maar ook flinke problemen binnen het gezin. De twee hebben uiteindelijk toch weer besloten bij elkaar te komen en het nog eens te proberen. Echter kwam begin dit jaar een video van BOOS online waarin de zanger van strafrechtelijke zaken beticht werd. De carrière van de zanger is hierdoor compleet op zijn gat komen te liggen en het zal uiteraard niet veel goeds doen voor de relatie met Leontine. Echter is het muisstil en weet geen enkel roddelblad te vertellen hoe het nu zit.

Leontine en Marco Borsato niet meer bij elkaar?
Onlangs verscheen er een foto van Leontine met een puppy. Veel roddelkanalen merkten destijds al op dat de zanger volledig afwezig was op deze familiefoto’s. Leontine plaatste al een update: “Het gaat geweldig, Obi slaapt de hele nacht door in haar bench en is overdag vooral lief , heel ondeugend en op avontuur 😂…… En ook Bella begint al aardig te wennen aan ons nieuwe gezinslid. Kortom; Ik ben compleet verliefd.” Nu leven we natuurlijk alweer in 2022, en het is tegenwoordig heel normaal om een social media-account te hebben voor je huisdier. Obi heeft dan ook al zijn eigen account gekregen met bijna 2000 volgers. Obi plaatst hier updates over zijn leven zoals: “Welkom op mijn Instagram account!” en “Mijn eerste dag thuis!“. Juicechannel merkte echter iets opvallends op, hij heet geen Obi Borsato. Obi heet namelijk Ruiters van zijn achternaam, de meisjesnaam van Leontine. Daar is een reden voor volgens Juicechannel:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending