Connect with us

Lifestyle

Elton John doneert $ 1 miljoen aan een Australische fundraiser om de bosbranden te steunen

Elton John heeft aangekondigd dat hij $ 1 miljoen doneert aan de fondsenwerving gericht op de ramp met de Australische bosbranden. Volgens CNN deed John de aankondiging in Sydney tijdens een concert, waarin hij het werk van brandweerlieden ter sprake bracht die de brand aanpakken en zijn best doet om het bewustzijn over de gruwelijke situatie van de getroffen natuur te vergroten.

“We moeten allemaal ontzag hebben voor het werk dat de brandweer doet,” vertelde hij naar verluidt aan de menigte. “Er zijn mensen die hun leven hebben verloren bij het redden van huizen, er zijn mensen die hun leven en hun huizen hebben verloren.”

Hij ging verder met te zeggen: “En ten slotte is er de benarde toestand van de dieren, een verlies van hun leefgebied dat op bijbelse schaal is en het is hartverscheurend. Daarom doneer ik vanavond $ 1 miljoen dollar om het bosbranden-hulpfonds te ondersteunen. ”

Tot nu toe zijn hele steden weggevaagd door de branden, terwijl naar schatting meer dan een half miljard dieren hun leven hebben verloren.

“Zoals ik al eerder zei, dit is een prachtig land en ik vind het hier geweldig, zo veel en om te zien wat hier gebeurt, breekt mijn hart, dus we moeten samenkomen, we moeten vechten en dit is mijn steentje eraan en ik hou zoveel van Australië, ‘voegde John eraan toe.

Al onze gedachten en gebeden gaan uit naar de levens die door de branden zijn getroffen, zowel mensen als dieren.

Celeberties

Sonja Bakker heeft groot verdriet

Sonja Bakker deelt een emotionele post op haar Instagram pagina. Haar vader is overleden en Sonja is er kapot van. Ze wijdt een prachtig eerbetoon aan de belangrijkste man uit haar leven.

Er is een legendarische man heengegaan. Mijn lieve, positieve, gastvrije, Bourgondische, levenslustige, ondernemende pappa is er niet meer. Wij zijn verdrietig en bedroefd, maar hij zal altijd bij ons blijven door de onuitwisbare indruk die hij achterlaat. Pappa, mijn allerbeste vriend, ik ga je zo missen ❤️❤️❤️ Zo schrijft Sonja bij de post.

Sinds vorig jaar zomer weet Sonja’s vader Theo dat hij darmkanker met uitzaaiingen heeft. De artsen kunnen niets meer voor hem doen en in zijn eigen huis wordt hij verzorgd door zijn familie.

De afgelopen weken zei hij te willen wachten op 1 juli, omdat er dan meer mensen naar zijn afscheid mogen komen. Hij wil graag een kerkdienst waar al zijn vrienden naartoe kunnen komen. Maar het kan ook nog een maand duren. We weten niet hoe lang zijn lichaam het nog volhoudt.’

Doorgaan met lezen

Celeberties

Vriendin Lil Kleine, Jaimie Vaes verbluft volgers met foto in bikini

Groot nieuws gisteren in roddelend Nederland. De geruchten gingen dat rapper Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes uit elkaar zouden zijn. De reden voor deze geruchten?

De twee volgen elkaar niet meer op Instagram en op het account van Jaimie zien we tevens vrijwel nooit de kleine rapper voorbijkomen. Intussen heeft Jorik, zoals de rapper echt heet alle geruchten al ontkracht. Hij wil naar eigen zeggen gewoon liever niet zien wat zijn liefje uitspookt op social media. Ja ja Jorik!

Lil Kleine en Jaimie Vaes in Dubai

En natuurlijk zitten we dan liever op het account van de brunette te koekeloeren dan die van de Amsterdamse rapper. Daar komen namelijk behoorlijk fijne kiekjes voorbij:

Doorgaan met lezen

Lifestyle

Maxima gewaarschuwd betreft middelste dochter Alexia!

Willem Alexander en Maxima hebben samen drie kinderen. In volgorde van oud naar jong zijn dat Amalia, Alexia en Ariane. En dat houdt dus in dat Amalia ooit de troonopvolgster van haar vader zal zijn. Best wel lastig om mee te leven als tweede of derde kind lijkt ons zo. Als tweede kind is het nét alsof je alles bent misgelopen.

Experts waarschuwen de koningin dat ze vooral veel zal moeten opletten op Amalia. Het is namelijk best pittig om als puber te beseffen dat je zus wel alles krijgt en jij niet. Ook de verjaardag van Amalia is veel bekender en het wordt overal in het nieuws gedeeld. Of hun tweede dochter het nu fijner vindt om meer buiten de media aandacht te vallen of niet weten we niet.

Maxima: “Let op Alexia”

Aangezien Amalia klaargestoomd moet worden voor de troon, doen haar ouders aparte dingen met haar die ze niet met de andere dochters doen. Ze spreekt nu bijvoorbeeld al met de media en maakt ander soort uitstapjes met haar vader. Het zou belangrijk zijn om de middelste en jongste dochter nu er nu extra het gevoel te geven dat ze nét zoveel bij het gezin horen als Amalia.

Doorgaan met lezen

Trending