Emile Ratelband klopt aan bij de rechter om 20 jaar verjonging op te eisen.
Connect with us

Nieuws

Emile Ratelband klopt aan bij de rechter om 20 jaar verjonging op te eisen.

Emile Ratelband stond vandaag voor de rechter. Hij wil zijn leeftijd 20 jaar terugdraaien.

Ondernemer Emile Ratelband voelt zich gediscrimineerd. Hij vindt het niet voldoende om zich jonger te voelen, maar wil dit ook legaal bevestigd zien. Ratelband stapte naar de rechter om zijn geboortedatum te veranderen naar 1969 in plaats van 1949.

“Ook bij transgenders kan het geslacht op de geboorteakte nu veranderd worden en in dezelfde tijdgeest moet er ook ruimte zijn voor een leeftijdswijziging”, vertelde de ondernemer aldus RTL.

Hij geeft aan dagelijks last te ondervinden van zijn officiële leeftijd. Dit uit zich onder meer in bedrijven die zich laten afschrikken om een oudere man in te huren. Daarnaast ervaart hij de AOW en het pensioen die hij ontvang als een last en zou deze liever niet willen.

Het AD bericht dat de rechtbank nogal sceptisch was. Wat zou er moeten gebeuren als iemand zich 20 of 40 jaar ouder voelt? Hoe zouden de eerste 20 jaar van zijn leven bekeken moeten worden?

De voorzitter van de rechtbank stelde de vraag: ,,Voor wie hebben uw ouders toen gezorgd? Wie was dat kleine jongetje toen?’’. Waarop Ratelband antwoordde dat beide zijn overleden en hen geen verdriet doet met zijn wens.

Over uiterlijk vier weken zal de rechter een uitspraak doen. Hieronder is een kort interview te zien waar Ratelband zijn motivatie uitlegt.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Man’s neus afgesneden vanwege overspel met gehuwde vrouw

Vijf mensen zijn gearresteerd voor hun betrokkenheid bij het afsnijden van de neus van een man die seks zou hebben gehad met een getrouwde vrouw.

Het incident vond plaats in Rajasthan, India, en de foto’s gingen snel viraal.

Het slachtoffer, geïdentificeerd als Hamid, zou in januari met het getrouwde stel zijn uitgegaan. Hij zou op 18 maart zijn ontvoerd door de familie van de vrouw.

Indiase media schreven deze week op sociale media dat de daders landbouwmachines gebruikten om de neus van de man af te snijden en plaatsten de video online.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Man moet week in ziekenhuis doorbrengen na plaatsing gevaarlijk object in achterwerk

In de categorie zelfbevrediging doen mensen de gekste dingen om waar voor hun geld te krijgen. Een 47-jarige Nepalees kan dat nu wel begrijpen. In dronken toestand besluit hij een glas in zijn anus te stoppen.

klem

Glaswerk tussen je heupen klemmen is een kunst op zich. Wat als het bijvoorbeeld kapot gaat? Nepalezen hebben hier niet aan gedacht. Toen hij zijn hoogtepunt bereikte, kon hij het glas niet meer verwijderen. Volgens het Journal of the Nepal Medical Association zat het glas meer dan twee dagen vast, waardoor hij moeilijk naar het toilet kon gaan.

In het ziekenhuis is het vreemde lichaam diep in de darmen doorgedrongen en het is niet eenvoudig om het te verwijderen. Het wordt uiteindelijk afgevoerd via een drainagesysteem dat door het bassin loopt. De Nepalezen brachten meer dan een week door met herstellen in het ziekenhuis na de zware operatie.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Hartverscheurend: brandweerman treft zijn ‘prachtige’ dochter dood aan in autowrak tijdens oproep

Het is de ergste nachtmerrie van een hulpverlener: aankomen op de plaats van een ongeval en iemand ontmoeten van wie je houdt.

Dit is echter precies de tragische situatie waarin Adrian Smith zich bevond. De 47-jarige brandweerman werd opgeroepen na een auto-ongeluk, waar hij zijn 21-jarige dochter Ella Brooke Smith aantrof.

Volgens de Daily Mirror namen de vader en dochter eerder op de dag afscheid in Ella voordat ze naar de kust vertrokken.

Adrian was al op weg naar zijn werk met zijn collega-brandweerlieden toen hij later die dag werd gebeld over een ongeval met meerdere voertuigen dat brand had veroorzaakt.

Bij het ongeval kwamen drie auto’s met elkaar in botsing in Haverfordwest, Pembrokeshire, Wales. Als Adrian op de plaats van het ongeval aankomt, realiseert hij zich dat zijn dochter er ook bij betrokken was.

Ella, die werd opgeleid tot verpleegster, stierf ter plaatse, aldus de politie. Drie anderen raakten ernstig gewond.

Adrian plaatste een foto op sociale media waarop hij danst met de jonge Ella tijdens een familiereünie:

“We zijn er kapot van door het verlies van onze geliefde Ella. Ze was een zeer liefhebbende en zorgzame dochter, zus en kleindochter.”

“Ze was een mooie meid en zal door iedereen gemist worden. We willen iedereen bedanken voor hun steun in deze verschrikkelijke tijd. Omdat we om Ella rouwen, betekent dat zoveel voor de hele familie.”

“Nachtmerrie”

Een vriend van Ella’s familie zei: “Je kunt je niet voorstellen hoe Adrian zich voelde. Erachter komen dat je kind een slachtoffer is, is de ergste nachtmerrie van een hulpverlener.”

“Ze zijn zo’n geweldige familie. Ella is altijd vol energie en haar hele toekomst ligt voor haar.”

Rust zacht Ella. Een mooie, jonge ziel sterft een wreed leven.

We missen Adrian en de rest van Ella’s familie. Als je het leuk vindt, kun je dit artikel doorsturen om je respect te tonen.

Doorgaan met lezen

Trending