Emma is klaar met mannen, trouwt en sekst met boom Tim
Connect with us

WOW

Emma is klaar met mannen, trouwt en sekst met boom Tim

Emma McCabe uit het Verenigd Koninkrijk heeft haar droompartner gevonden in het bos. Na jaren van mislukte relaties met mannen maakt een boom haar nu gelukkig. De boom, door Emma liefkozen ‘Tim’ genoemd, voorziet zijn vriendin in al haar behoeftes. “Met Tim heb ik de beste seks ooit.”

In een interview met Closer Magazine vertelt Emma hoe diep haar gevoelens voor Tim geworteld zijn. “Ik houd van het huid-op-schorscontact, wat me een aangenamere pijnsensatie geeft, en het gevoel van zijn bladeren tegen mijn huid doet me tintelen. Ik heb elke week seks met hem.”

Maar hoe moet je eigenlijk seks met een boom hebben? “Ik kom tot een orgasme door naakt tegen de schors te wrijven.” Emma vertelde over een bijzondere nacht met Tim: “Ik deed m’n topje uit en wreef met m’n borsten tegen Tims stam tot ik klaarkwam.”

Emma is klaar met mannen, trouwt en sekst met boom Tim

Familie staat achter me

Waar menig familie zou denken aan de Britse variant van het Pieter Baancentrum, heeft Emma’s familie besloten haar te steunen. “Ze weten hoeveel Tim voor me betekent.” En Tim hoeft dus ook niet te vrezen voor concurrentie, die in het bos toch wel erg aanwezig is. “Ik kijk naar andere bomen, maar raak ze niet aan. Ik zou Tim niet bedriegen.”

Huwelijk

Vriendje en vriendinnetje spelen is leuk, maar niet genoeg voor Emma die droomt van een huwelijk met Tim. “Het moet een rustige ceremonie worden met familie.” Het is niet bekend of Tim’s familie ook wordt uitgenodigd. Vreemd genoeg wilde Tim ook geen reactie geven.

Animals

Olifantje werd door kudde verstoten en verloor wil om te leven, totdat ze Duitse herder ontmoette

In de dierenwereld ontstaan soms hele bijzondere vriendschappen, tussen verschillende soorten. We hebben hier veel voorbeelden van gezien; deze vriendschap tussen Ellie en Duman is hiervan een prachtige illustratie!

De toekomst van het olifantje Ellie zag er niet rooskleurig uit. Ze werd naar een Zuid-Afrikaans dierenreservaat gebracht, Thula Thula Rhino Orphanage, nadat ze door haar kudde was verstoten.

Ellie bleek allergisch te zijn voor moedermelk, zodat haar moeder het olifantje niet kon voeden. Toen ze bij de reddingsorganisatie aankwam was het arme dier zwak en apathisch.

Maar alles veranderde toen Ellie de Duitse herder Duma ontmoette.

Op het moment dat Ellie de hond zag werd ze meteen een stuk blijer en keerde de wil om te leven terug!

De vriendschap tussen Ellie en Duma is echt geweldig en we zijn blij dat de olifant een nieuwe kans heeft gekregen op een gelukkig leven!

Hieronder kun je deze bijzondere vriendschap zien! Vergeet niet deze geweldige beelden te delen op Facebook!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Inwoners schreeuwen dat man die beroerte krijgt van hun gazon af moet gaan terwijl buurman zijn leven redt

Dit verhaal laat twee kanten van de mens zien: complete apathie en onverschilligheid tegenover medeleven en barmhartigheid.

Het begon toen Tony vorig jaar in Palm Beach zag hoe een buurman een beroerte kreeg. Hij haastte zich om de man te helpen.

De Palm Beach County Sheriff’s Office liet in een bericht op Facebook weten dat hij toen te horen kreeg dat hij “de man weg moest halen, laat hem ergens anders sterven.”

“Velen van ons hebben Tony zijn grasmaaier door de buurt zien duwen. Maar op maandag, toen hij naar zijn werk liep, zag hij een buurman in nood,” schreef de politie. “De buurman zat in zijn auto en kreeg een ernstige beroerte.”

De politie vervolgde: “Zonder te aarzelen, rende Tony naar de rijdende auto op Dunes Road en pakte het spatbord beet om de auto te doen stoppen. Het voertuig reed over Tony’s voet, maar gelukkig had hij werkschoenen met stalen neuzen aan!”

Hij wist de auto tot stilstand te brengen. “De auto stopte uiteindelijk op het gazon van een buurman, maar de ramen waren dicht en de deuren op slot. De bestuurder kreeg stuiptrekken en was er erg slecht aan toe.”

“Tony schreeuwde om hulp en pleitte voor iemand om te helpen,” ging de post verder. Maar hulp kreeg hij niet … “De eigenaren van het huis waar de auto stopte schreeuwden tegen Tony: ‘Ga van ons gazon af. Haal de man hier weg, laat hem ergens anders sterven’.”

Gelukkig wist Tony het hoofd koel te houden en “realiseerde hij zich al snel waar de gewonde man woonde.” Hij rende naar het huis, waar zijn vrouw de alarmdiensten belde. Mede dankzij zijn heroïsche acties overleefde de man!

Nadat de man herstelde, bedankten hij en zijn vrouw Tony uitvoerig en gaven ze hem een dikke knuffel!

Een geweldige actie van deze held!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Paul Simon begint met ‘Sound of Silence’ als een vertrouwde stem op de achtergrond klinkt

Bijna 50 jaar nadat ze The Sound of Silence uitbrachten, kwamen Simon & Garfunkel samen voor een nieuwe interpretatie.

Weinig mensen zullen het iconische nummer The Sound of Silence van Simon & Garfunkel nooit hebben gehoord. Het wordt vaak gebruikt in films, reclameclips of radioprogramma’s.

Toen Paul Simon en Art Garfunkel pas 11 jaar oud waren, ontmoetten ze elkaar in New York. Ze woonden maar een paar straten van elkaar. Het tweetal begon direct muziek te componeren en te spelen.

Van hun geweldige oeuvre is het meest populaire nummer waarschijnlijk The Sound of Silence. De eerste versie werd in 1964 opgenomen en stond op hun debuutalbum Wednesday Morning, 3 A.M. Het album flopte bij uitkomst. Zonder dat ze het wisten, werd er een remix van het nummer gemaakt en het jaar daarop als single uitgegeven. De rest is geschiedenis.

Er bestaan veel prachtige covers van het nummer. Fameuze artiesten zoals Bob Dylan, Leonard Cohen en Disturbed hebben hun eigen draai aan het lied gegeven, met geldige interpretaties! Toch blijft voor menigeen het origineel onovertroffen.

Vandaag delen we de video waar het duo na bijna een halve eeuw weer samenkomt om de prachtige klassieker te spelen. Meer dan 44 miljoen mensen hebben de beelden gezien. Het is overduidelijk waarom!

Het legendarische nummer blijft nog altijd heel speciaal en zorgt voor veel kippenvel. Het is absoluut de moeite waard om meerdere keren te beluisteren!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending