Emotionele burn-out zorgt voor einde André Hazes
Connect with us

Meest bekeken

Emotionele burn-out zorgt voor einde André Hazes

Slecht nieuws voor de fans van André Hazes. De eerste concerten zijn door de zanger, die een burn out heeft, gecanceld. André zou zaterdag 30 en zondag 31 oktober een optreden verzorgen in de Oktoberhallen Wieze in België. Deze concerten zijn vandaag geannuleerd.

De organisatie kreeg maandagochtend vanuit het management van André Hazes te horen dat zijn optredens helaas niet door kunnen gaan. De concertenreeks Holland zingt Hazes gaat volgende maand door, maar het is zeer onzeker of zanger André Hazes op het podium staat.

De concerten staan gepland voor 5 en 6 november in de Ziggo Dome, maar volgens muziekproducent Albert Verlinde is het vrijwel zeker dat de zanger er niet bij kan zijn, zo vertelde hij in Shownieuws.

De zanger maakte 17 september bekend te kampen met een emotionele burn-out te wijten zijn aan ontwikkelingen in zijn privéleven en het gebrek aan optredens. Sinds dit statement heeft de zanger niets meer op zijn sociale media geplaatst.

“André is gewend een turbulent leven te leiden”, liet zijn manager Sjoerd Bodewes destijds weten. “Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Toch is hij de hele tijd doorgegaan met plannen maken. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”

Celeberties

Optredens André Hazes geannuleerd wegens ernstige ziekte

De concerten van André Hazes in de Belgische Oktoberhallen gaan niet door. De Nederlandse zanger zou op 30 en 31 oktober op het podium staan, maar dat werd maandagochtend door zijn management geannuleerd. Hoe zit het nu met zijn optredens in Nederland?

‘Niet haalbaar’

Dat bevestigt een woordvoerder van de evenementenlocatie na berichtgeving van Shownieuws. Het is volgens de woordvoerder nog niet bekend of de concerten op een later moment wel doorgaan. Nu is enkel duidelijk dat 30 en 31 oktober ‘niet haalbaar’ zijn. De zaal wacht dan ook op meer duidelijkheid vanuit het management van Hazes.

Half september maakte de 27-jarige Hazes bekend dat hij kampt met een burn-out. Volgens zijn manager had de zanger tijd nodig ‘om weer op krachten te komen’. ,,André is gewend een turbulent leven te leiden”, liet manager Sjoerd Bodewes destijds weten.

,,Maar door de coronacrisis en ook de veranderingen in zijn leven stond opeens alles op zijn kop. Nu is het moment gekomen dat hij pas op de plaats maakt en eerst weer helemaal fit wordt.”

De concerten van 15 en 16 oktober in Ahoy werden direct met een jaar uitgesteld.

Holland zingt Hazes ook onzeker

De concertenreeks Holland zingt Hazes begin november gaat door, maar het is nog maar de vraag of André Hazes hier aanwezig zal zijn. Het is één van de grootste jaarlijkse meezingconcerten in Nederland, waarbij de hits van André Hazes senior centraal staan. Dit gebeurt met artiesten en onder aanvoering van zijn zoon André Hazes, dochter Roxeanne Hazes en zanger Jeroen van der Boom.

De concerten staan gepland voor 5 en 6 november in de Ziggo Dome. Of André Hazes wel of niet aanwezig gaat zijn is nog niet bevestigd, maar Albert Verlinde heeft uit betrouwbare bron vernomen dat de zanger niet aanwezig zal zijn.

,,Ik heb een beetje rondgebeld en gevraagd en er komen twee versies aan. Eerst in november en dan in maart en iedereen houdt er eigenlijk rekening mee dat hij er niet bij zal zijn bij die twee avonden in november. Dat is zo zichtbij. Iedereen hoopt dat hij er in het voorjaar wel bij kan zijn, in maart”, zei hij in Shownieuws.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Chantal Janzen doet een walgelijke onthulling

Chantal Janzen laat op haar Instagram account weten dat ze een nogal apart ritueel heeft voordat de opnames van een programma beginnnen.

Ze laat namelijk weten dat ze net ervoor nog even lekker gaat kakken en dat haar opnameleider exact weet hoe lang ze op de pot blijft zitten.

Chantal beschrijft haar laatste gesprek met haar opnameleider Mark Kriek.

“Ik voor opname: ‘Ik moet nog effe kakken, maar dat kan snel hoor.’ De opnameleider: ‘Ja, dat weet ik.’”

Dat haar opnameleider inmiddels weet dat ze snel kan poepen, vindt Chantal zorgwekkend.

“Als je opnameleider je kak-duur al weet, weet je dat je al lang samenwerkt.”

Toen Chantal zwanger was had ze trouwens een hele grote angst om naar het toilet te gaan voor de grote boodschap.

“Ik durfde vlak na de bevalling niet te kakken. Ik durfde gewoon niet te kakken. Ik zei ook tegen die vrouw: Ik ga nooit meer kakken. Ik was doodsbang dat die hechtingen allemaal openschoten.”

Ook tíjdens haar bevalling had Chantal die angst.

“Ik ken een bekende collega en die heeft de hele tafel ondergescheten toen ze aan het bevallen was.”

Eerder liet collega Linda de Mol overigens nog weten juist helemaal niet op de werkvloer te kunnen kakken. Ze krijgt er spontaan een verstopping van en doet dit dan ook altijd thuis.

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Het gaat niet goed met Samantha de Jong (Barbie) en nieuwe vriend: Wéér zwanger?”

Barbie lijkt alweer een tijdje gelukkig te zijn met een vriendje die eerder voor ophef heeft gezorgd. Het zou namelijk om een bajesklant gaan die foto’s van zichzelf op de luchtplaatst plaatst op Instagram. Ook werd ze voor het eerst met hem gespot in een video waarin ze aangaven “naar een klant” te gaan, midden in de nacht tijdens de lockdown.

Wat dit precies betekende weten we niet, maar het lijkt erop dat ze weer aan de weg aan het timmeren is. Ze is een nieuw account op Instagram begonnen, haar oude is ze kwijt omdat ze het wachtwoord is vergeten. Daar plaatst ze weer reclames op voor nepnagels, zonnebanken en dat soort dingen. Maar ook krijgen we iedere dag wel een foto van haar en haar nieuwe vriend te zien. Zeker nu ze bezig zijn met een verhuizing naar een woning voor beide.

Barbie zwanger van nieuwe vriendje?

Een paar weken lang hebben we geen enkel bericht voorbij zien komen over de reality-ster. Maar sinds ruim een week zijn de foto’s met haar nieuwe vriendje ook gestopt. Wat het verleden ons heeft geleerd is dat dat betekent dat het in 80% van de gevallen uit is. Aangezien er in sommige jaren best wat vriendjes doorheen gaan bij Samantha hebben we daar genoeg data voor om grafieken uit te tekenen. Hebben we niet gedaan, maar het zo kunnen. We zullen in de komende weken vast en zeker meer horen of er weer iets aan de hand is bij Samantha, laten we hopen van niet. Eerder kwamen al geruchten dat er een mogelijke zwangerschap op komst zou zijn, te zien via de link hieronder.

Doorgaan met lezen

Trending