En daar is de zomer: komend weekend heerlijk warme temperaturen
Connect with us

Meest bekeken

En daar is de zomer: komend weekend heerlijk warme temperaturen

De voorbije periode was het klimaat soms letterlijk huilen met de pet op. Volgend weekend verandert alles. Zondag kan het kwik uitstijgen tot boven de 20 graden en lokaal mogen we ons verwachten aan 25 graden.

Meteoroloog Leon Saris legt uit: “Zaterdag trekt een groot regengebied over Nederland, maar daarachter zit een warmtefront. Die overgang is in de nacht van zaterdag op zondag al te merken, de temperatuur loopt dan amper terug.”

Zondag kondigt zich heel warm aan, maar niet overal gaat de zon volop schijnen. Er komt een vochtige lucht aan, met kans op regenbuien en stapelwolken. De buiten gaan wellicht in het westen van het land vallen.

Na het weekend is het eerder wisselvallig. De warmte zal wellicht verdwijnen, maar het blijft aangenaam zacht. De temperaturen zullen komende week schommelen tussen de 15 en 20 graden.

Meest bekeken

Leestip: Sigrid Kaag en Wopke Hoekstra worden ook genoemd in toeslagenaffaire!

De tweede gesprekken tussen de zeventien fractieleiders en informateur Herman Tjeenk Willink zijn abrupt beëindigd nadat de toeslagenaffaire een bijzondere wending kreeg. Naast Mark Rutte, worden nu ook D66-leider Sigrid Kaag en CDA-voorman Wopke Hoekstra in verband gebracht met de affaire.

Met opzet

RTL Nieuws schreef woensdag op basis van de geheime notulen van de ministerraad dat het kabinet de Kamer opzettelijk heeft tegengewerkt in de toeslagenaffaire. Dat zou betekenen dat bewindspersonen van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie hier ook van op de hoogte waren. Daarnaast zou er ook geprobeerd zijn om CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt, die altijd fel en kritisch met het kabinet debatteerde over het toeslagenschandaal, de mond te snoeren. Dit zou voornamelijk Wopke Hoekstra geprobeerd hebben.

Openbaar maken

SP-leider Lilian Marijnissen wil samen met andere oppositieleiders dat de notulen van de ministerraden waarin over de toeslagenaffaire gesproken is openbaar worden gemaakt. Lilian: “Als de Tweede Kamer niet gewoon haar werk kan doen – het controleren van de regering – omdat de regering drukker is met ervoor zorgen dat de Tweede Kamer niet de informatie krijgt waar ze om vraagt, dan kun je lang of kort over een nieuwe bestuurscultuur praten, maar dan gaat er geen eerlijke politiek komen.”

Te ingewikkeld

Kaag en Hoekstra houden beiden hun monden dicht over de zaak. Ze wachten vermoedelijk op het Kamerdebat. Hoekstra kreeg na zijn gesprek met Tjeenk Willink over de formatie veel media-aandacht. “Ik sta hier als leider van het CDA”, zei Hoekstra woensdag. Volgens hem wordt het te ingewikkeld als hij vragen moet beantwoorden die over zijn ministerschap gaan.

Geen gehoor

Ook Kaag deed alsof haar neus bloed. Ze wist namelijk niet meer of ze aanwezig was bij de betreffende ministerraad waarin zou zijn besloten de Kamer niet te informeren. Kaag benadrukt daarom dat het belangrijk is dat er een kabinetsbrief komt waarbij alles zorgvuldig wordt gewogen. Ook moet er in deze kabinetsbrief alle informatie staan die beschikbaar is. Ook Mark Rutte liet niets los. Volgens hem is er “niets vreemd of ongeoorloofds” gebeurd bij het informeren van de kamer.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Fans weten het zeker na foto: “André Hazes zit aan de verboden middelen!”

Dat André Hazes flink in de sportschool tekeer aan het gaan is, is inmiddels wel bekend. Om de zoveel tijd plaatst de zanger namelijk kiekjes dat hij in de sportschool aan het trainen is met zijn trainer. Dat hij progressie aan het boeken zijn mag ook wel duidelijk zijn, voornamelijk na de laatst geplaatste foto van zijn bovenarm.

Het lijkt er zelfs nog op dat hij er een sponsordeal uit heeft weten te halen met XXL Nutrition, een groot fitness merk. Maar sommige volgers vinden de vooruitgang iets té makkelijk gaan.

André Hazes laat indrukwekkende vooruitgang zien!

Nu kun je wel zeggen dat mensen érg makkelijk oordelen en zeggen dat iemand anabolen heeft genomen. We gokken er dan ook maar op dat dit niet het geval is bij de zanger. Maar de reacties liegen er niet om: “Typisch een anabooltje. Past goed bij zijn nieuwe vlam met d’r opgespoten lippen.” en “Die zou bij de Olympische Spelen niet door de dopingcontrole komen.” en “Hij én zijn vriendin staan op knappen, straks ontploffen ze nog samen!!” valt er te lezen. Wat denk jij:

Bron: story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zó ziet de prachtige ‘schoonmoeder’ van André Hazes eruit: De moeder van Sarah

Nog voordat André Hazes (27) een liefdesrelatie aanging met Sarah van Soelen (25), had hij een innige band opgebouwd met de familie van Soelen. Het gezin, onder wie moeder Rebecca, ving de zanger op na de breuk met Monique.

André is met open armen ontvangen door Sarah van Soelen en haar ouders Rudolf en Rebecca. Hij trok bij het gezin in nadat hij Monique verliet. Volgens de zanger is er pas daarna een romantische relatie ontstaan tussen hem en Sarah. Inmiddels schreeuwt hij de liefde voor de influencer van de daken, en kan hij Rudolf en Rebecca nu ook zijn schoonouders noemen.

Rebecca en Sarah van Soelen: als twee druppels water

Sarah lijkt als twee druppels water op haar moeder Rebecca. De influencer deelt een moeder-dochter-foto en het regent complimenten. ‘Je bedoelt je zuster,’ luidt een reactie. ‘Ik zie dubbel,’ reageert Julia van Soelen, zusje van Sarah en dochter van Rebecca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@sarahvansoelen)

Liefdesvakantie

André Hazes (27) kan het niet langer voor zich houden: hij is tot over zijn oren verliefd op Sarah van Soelen (25), die zijn mannenhart schenkt wat hij tot nu toe niet leek te kunnen vinden. Story was erbij toen de zanger vorige week op Schiphol met Sarah in het vliegtuig naar Ibiza stapte. Tussen alle passagiers in verhulde hij niet langer zijn ware gevoelens… Ondanks de mondkapjes kon elke passagier aan boord van het Transavia-toestel richting Ibiza zien hoe breed de gelukzalige grijns op de gezichten van André Hazes en zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen was!

Familie

De zanger vertelde daarop dat hij was opgevangen door de gastvrije familie Van Soelen, in hun ruime villa in Bergschenhoek, niet ver van het huis dat André met zijn gezin bewoonde in Berkel en Rodenrijs. Nadat Story-fotograaf Edwin Smulders de eerste foto’s van André en Sarah kon maken, wilden de twee niet langer een geheim maken van hun toch wel diepe gevoelens voor elkaar.

Verbroken verloving

Begin maart onthulde weekblad Story dat André Hazes definitief weg was bij Monique Westenberg; hun verloving was daarmee verbroken. De zanger bleek innig contact te onderhouden met Sarah, de dochter van vrienden van André. Inmiddels zijn de twee onafscheidelijk. De zanger is op woningjacht in de omgeving van Rotterdam, om in de buurt te kunnen blijven van zijn zoontje André jr. (4), die bij Monique woont.

Bron: story

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending