Enorm groot drama: Bus met migranten ramt door politieblokkade, twee agenten dood
Connect with us

Meest bekeken

Enorm groot drama: Bus met migranten ramt door politieblokkade, twee agenten dood

In Bulgarije heeft een verschrikkelijke gebeurtenis plaatsgevonden. Een touringcar met daarin Syrische migranten is ingereden op een politieauto. Twee agenten zijn hierbij om het leven gekomen. Justitie is in de veronderstelling dat er opzet in het spel is.

De buschauffeur zou stoptekens genegeerd hebben, ondanks twee verschillende verkeerscontroles. Na een achtervolging blokkeerde een patrouillevoertuig de weg, waarop de chauffeur zou hebben besloten om op de auto in te rijden. Dit heeft het leven gekost aan twee agenten van 30 en 43 jaar oud.

Na het drama is de buschauffeur uit de touringcar gestapt. Hij zette het vervolgens op een lopen en is gevlucht. De politie heeft een Syriër aangehouden op verdenking van mensensmokkel. In de bus zaten in totaal 47 passagiers. De Telegraaf meldt dat er ook vrouwen en kinderen in het voertuig zaten.

Ongekende maatregelen
Minister Ivan Demerdjiev heeft ”ongekende maatregelen” aangekondigd tegen de toestroom van illegale immigranten. De smokkelnetwerken hebben Bulgarije volgens Demerdjiev ”de oorlog verklaard.”

 

Meest bekeken

‘Familieleden Hazes opgesloten in gevangenis na drugshandel’

Andre Hazes’ oudste dochter Nathalie en haar man Remco Stenzler zouden zijn gearresteerd bij een grote politie-inval in Spanje. Volgens buurtbewoners zitten Nathalie en Remco sinds mei in de gevangenis.

Gearresteerd

Op 11 mei werd bekend gemaakt dat de Catalaanse politie 19 mensen had gearresteerd die betrokken waren bij drugshandel. Ze voerden twaalf invallen en huiszoekingen uit. Ook bij de woningen van Nathalie en Remco zijn volgens buurtbewoners invallen gedaan. De buren werden gewekt door drie politieauto’s die de woning van Nathalie binnengingen. “Daarna kwam het verzoek van Nathalie of één van de buren op hun hond wilde passen. Sindsdien heeft niemand meer iets van haar gehoord. Wat we hier hebben begrepen, is dat ze naar de gevangenis van Figueres is overgebracht.”, aldus een buurtbewoner.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nathalie1973 (@nathaliestenzler1973)

Bevestigd

De buurtbewoner weet niet precies of het tweetal nog in de gevangenis zit, maar geeft aan dat hun huis al die tijd onbewoond is gebleven. Iemand uit de omgeving van Nathalie heeft inmiddels bevestigd dat het over haar en Remco gaat. Maar niemand weet precies wat er is gebeurd. “Er gaan hier nu wilde geruchten over witwassen en wietkwekerijen. Niemand weet er nog het fijne van. Nathalie is hier al lang niet meer gezien. In elk geval niet meer sinds die inval op 11 mei…”, aldus de bron.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Martien Meiland: ‘Over paar jaar bestaat Chateau Meiland niet meer’

Nog een paar dagen en dan gaat het nieuwe seizoen van Chateau Meiland van start. En hoewel de serie nog altijd een groot succes is, denkt Martien Meiland niet dat ze over vijf jaar nog bezig zijn met het programma. Dat laat hij weten aan Veronica Superguide.

Montana

Chateau Meiland is al een paar jaar een enorm succes. Inmiddels speelt de serie zich niet meer af in Frankrijk, maar gewoon in Nederland. Komend seizoen zal Montana ook weer meer te zien zijn in de afleveringen, omdat ze nu wat meer tijd heeft. “Dat kind was alleen maar aan het werk. Ze werkt nu vier in plaats van zeven dagen. De vorige keer zat ze niet in de leader, nu wel”, vertelt Martien. Erica vervolgt: “Montana vindt het leuk dat ze er nu wat vaker in zit. Ook als er geen camera’s zijn, zijn de kinderen hier bijna dagelijks. Ze genieten enorm van ons nieuwe huis. Wij hebben ook gezegd: ‘We gaan hier niet meer weg, we gaan niet meer verhuizen…”

Toekomst

Martien en Erica zitten nu dus eindelijk op hun plek. “We hebben ook een heel goed hek, dus we hebben hier geen last van fans. Dat is zo’n verrijking”, stelt de tv-ster. Of die fans er in de toekomst ook nog zullen zijn, dat moet nog blijken. Martien weet in ieder geval wat ze gaan doen, mochten ze minder populair worden. “Zolang wij ver boven het miljoen scoren, blijven we doorgaan. Maar over vijf jaar bestaat Chateau Meiland niet meer, hoor. Dan ben ik lekker met de kleinkinderen bezig, misschien hebben Montana en Dirk dan ook wel een kind”, aldus Martien. Aha!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Hardloopster voor dood achtergelaten na aanrijding

Dinsdagavond is een hardloopster gewond geraakt na een vermoedelijke aanrijding op de Engewormer in Wormer. De politie zoekt naar getuigen. Dat laat de politie Basisteam Zaanstreek weten op Facebook.

Het ongeluk vond plaats tussen 20 en 21 uur op de Engewormer, ter hoogte van tuincentrum Ofman.

De vrouw is vervolgens hulpeloos en gewond achtergelaten langs de kant van de weg. Dat meldt de politie. Getuigen wordt gevraagd zich te melden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending