Enorm groot verdriet Mattie Valk: “Rust zacht”
Connect with us

Meest bekeken

Enorm groot verdriet Mattie Valk: “Rust zacht”

Mattie Valk kennen we natuurlijk allemaal van Q-Music, voor de mensen die vaak luisteren naar deze radiozender is het al opgevallen dat Mattie een tijdje niet te horen is tijdens de uitzendingen.

De manager van Mattie heeft vandaag laten weten wat er precies aan de hand is – zijn schoonvader is helaas overleden. Hij is daarom even niet meer te horen op de radio zodat hij zijn schoonfamilie en vriendin kan steunen tijdens deze heftige periode.

Zijn schoonvader was nog best jong, hij is slechts 69 jaar oud geworden wat een grote klap voor de familie is.

De managers hebben echter wel laten weten dat het onder omstandigheden wel goed gaat met Mattie. Hij gaat echter wel de komende tijd er voor zijn schoonfamilie zijn en ze steunen. Hij heeft ook laten weten dat hij hoopt dat hij snel weer bij de shows zal zijn.

Celeberties

Deze vrouw claimt zwanger te zijn van André Hazes

Er gaan vaak dingen rond over André Hazes: soms klopt het, maar vaak zijn het ook roddels die de wereld in worden gebracht. Zo lijkt het ook deze keer. Een vrouw claimt dat zij zwanger is van de volkszanger.

Turbulent liefdesleven

Het turbulente liefdesleven van André Hazes is al een tijdje rustig. Na de break-up met Sarah van Soelen ging hij kort met Anne Rose, maar ook dat liep uit tot niets. Daarna werd lange tijd gesuggereerd dat hij weer samen met Monique zou zijn. Volgens verschillende juicekanalen is dit ook geen optie meer voor hem. Volg je het nog een beetje?

Baby loading

Het wordt namelijk nóg ingewikkelder. Gisteren dook er een opmerkelijk bericht op. Iris Queen claimt dat zij zwanger is van André Hazes. Whut?! Op haar Instagram Stories plaatste ze het babynieuws: “Hazes Junior & ik verwachten binnenkort een kleintje. Hier mocht ik niks over naar buiten brengen. Maar dat bepaal ik nogmaals zelf.” De blondine kun je kennen van haar bijzondere nummers die ze heeft uitgebracht en van haar deelname aan ‘Lang Leve De Liefde’. Bekijk de video hiervan onderaan de pagina!

Roddelkanalen twijfelen of het wel waar is. Wat denk jij?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Videobeelden: Wesley Sneijder én André Hazes verzeild in vechtpartij in Amsterdam!

Wesley Sneijder en André Hazes werden vorige week door verschillende juicekanalen gespot in de Chin Chin Club in Amsterdam. De twee zouden zijn gespot met de eigenaresse van het restaurant waar de zanger nét daarvoor aan het eten was met zijn moeder. Daar werd de zanger met een biertje in de hand gespot.

Yvonne Coldeweijer deelde deze foto ook en scheef erbij: “Als dit geen 0.0 biertje is kunnen we toch concluderen dat je VOOR SAUS al die weken in de afkickkliniek hebt gezeten André. Om te janken.” Deze foto’s kun je onderaan dit artikel nog even terug zien. De heren werden in de club met verschillende dames gespot die in dit verhaal nog een belangrijke rol gaan spelen. De zanger en de out-voetballer werden later die nacht gespot terwijl ze de achteruitgang nemen. Ook de dames zijn in beeld te zien, samen met nog wat gasten.

Wesley Sneijder en André Hazes gespot na het uitgaan!

Wat er hier precies aan de hand is kunnen we je niet vertellen. Wel is op onderstaande eerste foto precies te zien wie André en wie Wesley is van het stel. Twee andere heren die bij hun vriendengroep betrokken lijken beginnen aan elkaar te duwen en te trekken. Het is duidelijk te zien dat de zanger en oud-voetballer geen aanstalten nemen om mee te doen met de vechtpartij of om de boel te sussen. De dames in kwestie weten wel, meerdere malen, tussen beide heren te komen. Juicekanaal ‘Reality.FBI’ heeft de beelden online geplaatst waarna hij één van de desbetreffende dames gesproken heeft. Deze geeft aan dat het allemaal wel mee is gevallen. Voor meer beelden swipe onderstaande foto’s. Aan het einde is te zien dat beide exen van de heren ook bij elkaar waren, wel bezig met andere activiteiten:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: Anouk kondigt gezinsuitbreiding aan

Anouk deelt geweldig ‘babynieuws’. De zangeres heeft er namelijk een nieuw gezinslid bij. Op haar social media stelt ze haar volgers trots haar nieuwe hondje voor.

Via Instagram Stories deelt de zangeres een filmpje waarop ze haar nieuwste familielid aan het uitlaten is.

Ze schrijft bij de video: “Nieuw familielid!” De pup kreeg de naam Papi.

 

Lil’ Kleine

Recent was Anouk nog openhartig over het gedrag van haar voormalige The Voice-collega Lil’ Kleine. Die heeft zijn verloofde Jaimie Vaes nog maar eens in elkaar getimmerd. Anouk neemt het voor de arme vrouw op. “Jaimie, herpak je vrijheid na jarenlang mentale en fysieke mishandeling te hebben ondergaan.” De zangeres vreest ook dat de rapper weer komt aandraven met een stom excuus om zijn gedrag te vergoelijken.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending