Enorm groot verdriet voor Wendy van Dijk: Voor altijd in ons hart
Connect with us

Celeberties

Enorm groot verdriet voor Wendy van Dijk: Voor altijd in ons hart

Wendy van Dijk deelt verdrietig nieuws. Een familielid is plotseling overleden, laat ze weten op Instagram.

De presentatrice schrijft donderdag in een emotioneel bericht: “Vandaag hebben we afscheid moeten nemen van onze liefste nicht Bianca. Afgelopen week werd ze 49 jaar… en stond vol in het leven. We deelden een grote passie samen: yoga en spiritualiteit. Zij was de master, ik de leerling. Nauwelijks bekomen van het slechte nieuws, hebben we je veel te snel moeten laten gaan. Wat een ontzettend lieve, dappere vrouw, moeder, dochter, zus, vriendin en nichtje ben je voor je dierbaren. Wat een power! Wat een licht en energie. Liefde is sterker dan de dood. Voor altijd in ons hart❤️ namaste lieve Bianca.”

Haar volgers reageren massaal en wensen Wendy en de familie heel veel sterkte toe.

Celeberties

Heftig: Gaat dit de ondergang van Eva Jinek worden?

Eva Jinek was een van de meest besproken transfers in de televisiewereld. Met haar overstap naar RTL wat miljoenen gekost zou hebben zouden gigantische kijkcijfers binnengehaald moeten worden. En het begin was dan ook veelbelovend.

Haar eerste uitzending had maar liefst 1.7000.000 kijkers getrokken. Dat was dan ook een persoonlijk record voor de blondine. Het leek niet meer fout te kunnen gaan maar toen kwamen de cijfers van de dagen erna. Woensdag waren er namelijk nog maar 600.000 mensen die naar haar talkshow aan het kijken waren. Gisteravond ging het al wat beter met cijfers die richting de 700.000 kropen.

Eva Jinek blijft achter

Alsnog blijft de presentatrice ver achter op haar concurrenten. Zelfs de Bauers in Argentinië trokken een paar ton meer aan kijkers naar hun programma. Wat dit voor gevolgen gaat hebben voor het programma is nog niet bekend. We zullen hopen dat de cijfers weer omhoog zullen schieten in het vervolg!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Jaimie Vaes reageert opmerkelijk op geruchten nieuwe vriendin van Lil Kleine

We hebben allemaal lang gewacht totdat Jaimie reageerde op de gebeurtenis tussen haar en Jorik, beter bekend als Lil Kleine. Vorige week was het dan ook eindelijk zo ver, Jaimie zat aan tafel bij Sophie en Kahlid.

Hier deelde ze haar mening. Maar hierna bleef het een beetje stil. Tot nu, want nu heeft Jaimie gereageerd op een opmerkelijke nieuwe twist in het verhaal.

Opvallend bericht

Ondertussen gaan er geruchten rond dat Jorik alweer met een nieuwe dame aan het date is. De dame zou ook uit Amsterdam komen en zou als klap op de vuurpijl ook Jaimie kennen. Hierop reageert Jaimie via een Instagram story.

 

Betekenis

Het is niet duidelijk of Jaimie via deze Instagram story direct naar Jorik doelt. Maar Juice kanalen denken van wel. Ze lezen hieruit: “Ik hoop dat je uiteindelijk het leven leeft dat je wil leven, en ik hoop dat niets je te lang blijft achtervolgen en ik hoop dat je lief bent voor je zelf.”

Wij zijn benieuwd hoe dit gaat aflopen…

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ná Zanzibar ook Thaise business Katja Schuurman onder vuur: “Ik kots je uit!”

Katja Schuurman heeft een fashionshoot in een behoorlijk arme wijk in Zanzibar voor het merk ‘Floris van Bommel’. Dit zijn behoorlijk prijzige schoentjes en sandaaltjes. Op de foto’s zijn Katja en Floris te zien in galajurken en gloednieuwe pakken met schitterende schoenen eronder, waar het natuurlijk allemaal om draait. Op de achtergrond van deze foto’s zijn verschillende bewoners van Zanzibar te zien. Zoals kinderen zonder schoenen op een stoffig weggetje. Op een andere foto is een man met een brakke fiets te zien die een grote jerrycan vervoert. Katja en Floris hebben een mooie vintage brommer op deze foto.

Op Twitter regende het kritiek: “Schuurman en Floris van Bommel maken reclame voor sandalen naast kindjes zonder schoenen in Zanzibar. What a time to be alive.” en “Wat zouden de 2 figurantjes gekregen hebben?” valt er te lezen. Echter is Katja nu ook niet meer veilig op haar eigen account.

Katja Schuurman krijgt het flink te verduren!
Op Instagram heeft Katja haar vazen gepromoot die gemaakt worden in Thailand. Bij de foto en video schrijft Katja over deze business in Thailand: “Wist je dat het wel 4,5 uur duurt om zo’n grote vaas met de hand te beschilderen? Door de productie van onze vazen konden wij vorig jaar 91 banen in Thailand ondersteunen.” Echter wordt deze barmhartigheid van Katja niet in dank afgenomen. In de reacties klotst de kritiek tegen de plinten aan: “Word je ook vrolijk van kindjes die geen schoenen aan hebben, waar jij je nieuwe sandalen bent gaan shooten. Wat een respect heb jij. Je maakt me misselijk ik kots je uit.” en “Alles voor het grote geld bij dit mens. Verschrikkelijk.” Een kleine greep uit de kritiek onder haar post. Scroll voor meer:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending