Enorm veel kritiek op foto van Famke Louise: ‘Je ziet letterlijk alles’
Connect with us

Celeberties

Enorm veel kritiek op foto van Famke Louise: ‘Je ziet letterlijk alles’

Famke Louise is afgelopen tijd enorm veel in de media geweest. Het begon allemaal met de #ikdoenietmeermee challenge waarbij ze haar jongere volgers aanspoorde om niet meer mee te doen met de coronaregels.

Helaas ging haar plan niet zo goed en ze liet allemaal maar de wereld zien dat het haar niet heel veel uitmaakt wat Nederland of de media van haar vindt.

Na dit hele incident was ze bij Jinek en besloot ze het toch goed te maken en met Diederik Gommers het een en ander te bespreken zodat ook de jongeren wat meer duidelijkheid krijgen over de regels rondom het coronavirus.

Dit is inmiddels al weer een aantal weken geleden maar gisteren was er wederom enorm veel kritiek rondom Famke omdat ze een foto op instagram plaatste waar je wel héél veel op kan zien.

Op de foto zie je overduidelijk delen (waarbij er ergens zelfs een piercing doorheen zit) van Famke die eigenlijk niet zijn toegestaan op Instagram maar omdat ze het net op een bepaalde manier heeft bedekt is de foto waarschijnlijk nog niet verwijdert.

Iemand reageerde op de foto: “Waarvoor heeft dat topje eigenlijk zin?” En iemand anders zei: “Plant achter je heeft dikkere knoppen dan jij”. Ook veel ouders zien niet bepaald blij met de foto omdat veel jonge kinderen haar volgen op Instagram.

Hieronder de foto:

Celeberties

Maxime Meiland trekt jurkje aan waar mannen héél blij van worden!

Maxime Meiland doet het op zakelijk vlak erg goed. Op Instagram heeft ze een gigantisch aantal volgers weten te verzamelen waardoor ze tegen betaling reclame kan gaan maken voor producten. Maar dat was natuurlijk nog niet genoeg. De blondine is namelijk ook van start gegaan met haar eigen kledinglijn. Ze wil hiermee haar eigen ingeving geven aan kleding voor vrouwen. Maar toen de eerste samples bekend waren bleek alles gewoon rechtstreeks van AliExpress geplukt te zijn. Niet heel netjes natuurlijk, mocht dit ook echt waar zijn. De lijn is nu online gegooid en het blijkt wel degelijk dezelfde kleding te zijn, met wat kleine aanpassingen zegt ze zelf.

De kledinglijn van Maxime Meiland
De kasteelvrouw heeft een verklaring gegeven aan RTL Boulevard. Ze zegt dat de stoffen uit een Chinese fabriek komt, hierdoor zouden diezelfde stoffen ook op AliExpress kunnen staan. Ze had hier nog een eigen zwaai aan willen geven waardoor het toch iets van haarzelf is. Op social media heeft de blondine al wat van haar werken laten zien, en de laatste krijgt toch wel erg veel lof van haar mannelijke fans. Dat begrijpen we best (foto onderaan dit artikel).

Gevonden bij ome Ali?
In de reacties is al veel te lezen of dit kledingstuk ook bij ome Ali te koop is. Een paar speurders hebben inderdaad een jurkje gevonden die wel erg veel lijkt op het jurkje dat de blondine uit het Franse kasteel aan heeft. Hiervan is een screenshot onder haar eigen foto van te zien. De ‘Celine Top’ staat op haar eigen website te koop voor 69 euro. De vermeende Ali-versie staat te koop voor 31,22 euro.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sterkte: Ex van Sonja Bakker in hoger beroep tegen veroordeling mishandeling

De ex-verloofde van Sonja Bakker, Barry Suijdam, gaat in hoger beroep tegen zijn veroordeling voor mishandeling. Dat bevestigt een woordvoerder van het gerechtshof Amsterdam aan Shownieuws.
Barry werd vorige maand veroordeeld tot twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van zestig uur voor het mishandelen van de dieetgoeroe. “Hij heeft zijn levensgezel aan armen en haar naar zich toegetrokken. Ook heeft hij haar meerdere malen geslagen”, vertelde een woordvoerder van de rechtbank eerder.

Agressietherapie

Begin januari vertelde Barry exclusief aan Weekend er na de relatiecrisis alles aan te doen om het goed te maken met zijn Sonja: hij zou in agressietherapie zijn gegaan en dat werkte goed. Het stel woonde zelfs weer samen in Sonja’s huis op Ibiza. “We zijn van plan te blijven tot de scholen weer opengaan”, liet de dieetgoeroe toen weten. “Als ik de beelden zie van die rellen in Nederland, lijkt dit me een goede keuze. In Nederland lijkt het wel burgeroorlog. Mijn hart gaat uit naar alle ondernemers die getroffen worden. Je bijt al op een houtje en dan wordt ook nog eens je winkel geplunderd.” Toch bleek dat ook het Spaanse eiland hun relatie niet kon redden: Barry was alleen teruggevlogen naar Nederland. Sonja kwam enkele dagen later terug.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Buitenland reageert verbaasd op zeer heftige foto van koning Willem Alexander

De koning in Nederland is anders dan andere leiders want in het buitenland zijn ze vaak een iets ‘heftiger’ persoon gewend. Trump en Willem Alexander bijvoorbeeld zijn echt twee totaal andere personen. Eigenlijk zouden we best blij mogen zijn met een leider als Willem Alexander en zijn vrouw Maxima. Ik zou persoonlijk liever Willem als leider hebben dan bijvoorbeeld Erdogan.

Onze koning en koningin proberen zo normaal mogelijk te blijven, wist je bijvoorbeeld dat Willem wel eens vliegt en zijn vliegbrevet heeft? Maar hij vliegt niet alleen want hij springt soms ook wel eens op een motor.

Willem Alexander op de motor
Dit wisten wij ook niet maar vinden het waarschijnlijk de meest toffe foto die we van onze koning hebben gezien. Kijk zelf maar, onze Willem zit op een crossmotor met bijpassende kleding.

Stel je woont in het buitenland en je ziet een koning op zo’n stoere motor zitten, leuk toch? Ik zou niet heel snel denken dat dat een koning is als ik onderstaande foto zou zien:

Doorgaan met lezen

Trending