Enorm zware klap: Debby Pfaff heeft helaas erg slecht nieuws te horen gekregen
Connect with us

WOW

Enorm zware klap: Debby Pfaff heeft helaas erg slecht nieuws te horen gekregen

Carmen Pfaff kan geen dag meer zonder pijn te lijden. Helaas ziet het er ook niet goed uit voor haar dochter Debby Pfaff.

“Mama heeft veel pech met haar gezondheid. Mij wacht hetzelfde lot”, zucht Debby in NINA. “We hebben alledrie een genetisch onderzoek ondergaan. Mijn zussen mankeren niks, maar ik heb het gen voor osteoporose.”

Debby neemt daarom nu al haar voorzorgen. “Ik neem nu al kalktabletten en ik sport veel, want je bot kan enkel beschermd worden door je spieren”, laat Debby optekenen.

Meest bekeken

Koning Willem Alexander krijgt dikke salarisverhoging om inflatie aan te kunnen

Waar wij elk dubbeltje om moeten draaien, is het voor een klein deel van de bevolking niks aan de hand. Koning Willem-Alexander is hier één van: hij gaat er volgend jaar 2,8 procent op vooruit, dat komt neer op een bedrag van in totaal 1.035 miljoen euro.

Inflatie
Kies je voor Nutella? Of ga je toch voor de goedkope variant? Kies je ervoor om je verwarming lager te draaien of trek je twee truien over elkaar heen aan? Het zijn gedachtes waar het gros van de Nederlandse bevolking over nadenkt. Koning Willem-Alexander hoeft in ieder geval niet na te denken als hij in de Appie staat. Volgend jaar gaat hij namelijk 2,8 procent meer verdienen dan dit jaar.

Koning Willem-Alexander
Deze verhoging koning is gebaseerd op het salaris dat de vicepresident van de Raad van State waarschijnlijk volgend jaar zal krijgen. Dat salaris is dan weer afgeleid van de ambtenarencao. En dat gaat volgend jaar april met ongeveer 3 procent omhoog. Ook koning Máxima, prinses Amalia en prinses Beatrix gaan er volgend jaar op vooruit met 2,7 procent.

Bron: RTL nieuws

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: ‘Frans Bauer bedriegt zijn vrouw Mariska’

De enige Nederlandse beroemdheid die nog niet van bedrog is beschuldigd, lijkt Frans Bauer te zijn … het vuil is nog niet naar buiten gekomen. Zelfs Juice Channel kan niets vinden over die goeie ouwe Frans Bauer. Frankrijk lijkt dan ook de ideale trouwe man voor zijn vrouw Mariska. Maar is dit echt waar? In een vriendin-interview zei Mariska wat ze ervan vindt en of ze zeker weet dat Frankrijk geen bed zal delen met vrouwelijke fans.

“Hij is altijd in een goed humeur. Hoe dan ook, mijn familie is altijd ‘aan’. Ik heb het behoorlijk druk. Maar ja, Fran is nog steeds dezelfde, heel benaderbaar. ”

“Het is niet alsof het bord letterlijk door het huis vliegt, maar er is sowieso geen echte ruzie. Maar ik laat kaas mijn brood niet eten en hij ook niet, we zijn echt gelijken.”

Mariska zegt ook dat vreemdgaan nooit werd genoemd. Als Mariska erachter komt, ruimt ze het meteen op.

“Maar dan is het voorbij.”

De aandacht die Frans kreeg van vrouwelijke fans stoorde Mariska tijdens de vroege stadia van hun relatie.
“Misschien dacht ik eerst: Hé, dit is mijn vriend! Maar Frankrijk wilde me niet vertellen waarom.”

Dus Mariska denkt niet dat Franz een affaire heeft, en Juice Channel ook niet. Daarom kan met voorzichtigheid worden gezegd dat Frankrijk zijn vrouw trouw is.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Koning Willem-Alexander geeft update over toestand prinses Beatrix

Willem-Alexander, de zoon van Prinses Beatrix, heeft een update gegeven over hoe het nu met zijn moeder gaat nadat ze besmet was geraakt met het coronavirus. Tijdens een aflevering van Blauw Bloed zei hij dat er niets aan de hand is en dat het goed met haar gaat.

Een Duits magazine, Freizeit Vergnügen, deelde berichten over een mogelijke depressie waar Prinses Beatrix (84) door gekweld zou worden. Een bron vertelt dat onze toenmalige koningin het plezier in het leven behoorlijk aan het kwijtraken is.

Gaat prinses Beatrix prins Claus achterna?

Het blad zegt dat zelfs haar geliefde hobby’s, de hippische sport en kunst, prinses Beatrix niet meer doen opleven. Deze situatie doet denken aan haar grote liefde prins Claus, die begin jaren tachtig al bekend maakte dat hij kampte met depressies. Hij is meerdere malen opgenomen om zijn mentale toestand te behandelen. Helaas werd een aantal jaar daarna de ziekte van Parkinson bij de prins geconstateerd.

Depressie gevolg van eenzaamheid

Volgens het Duitse blad zijn de kennelijk sombere emoties waar Beatrix nu onder gebukt zou gaan, het gevolg van gevoelens van eenzaamheid. Sinds 2014 woont de toenmalige koningin in Kasteel Drakensteyn in Lage Vuursche. Dat zou haar steeds zwaarder vallen.

Berichten over deze eenzaamheid zijn al eens eerder naar buiten gebracht. Haar zoon, koning Willem-Alexander vertelde bij Story dat hij zo vaak mogelijk op bezoek ging bij zijn moeder tijdens de coronaperiode ‘om daar het eenzaamheidsvirus te bestrijden’.

Enige manier om de kinderen te zien

Ook prinses Beatrix zelf vertelde vorig jaar iets opvallends, tijdens een gesprek met voormalig Blauw Bloed-presentator Jeroen Snel. Daaruit bleek hoe eenzaam het leven voor haar af en toe aanvoelt. In november 2021 was ze op Curaçao en daar filmde Jeroen Snel de laatste aflevering van het programma Blauw Bloed. Beatrix zei toen tegen hem: ‘Meneer Snel, ik heb alle afleveringen van uw programma gezien. Het was de enige manier om mijn kinderen te zien, soms..’

Of er officieel sprake is van een depressie bij prinses Beatrix weten we niet, maar dat ze al een tijd kampt met eenzaamheid blijkt wel uit verschillende bronnen en interviews.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending