Er is méér aan de hand met prinses Amalia op deze foto: “Dit is vreemd!”
Connect with us

Meest bekeken

Er is méér aan de hand met prinses Amalia op deze foto: “Dit is vreemd!”

Afgelopen weekend verscheen daar ineens een foto van Amalia op krukken in een glittertopje op skivakantie. Yvonne Coldeweijer plaatste deze foto op haar verhaal als ‘juice’ maar bedacht zich al gauw. Coldeweijer schreef: “Privéfotootje plaatsen mag eigenlijk niet van de Rijksvoorlichtingsdienst. Sorry, kon het niet laten. Heb het verwijderd.

Hierbij alsnog een klein stukje ‘kruk’ als bewijs!” Natuurlijk is de foto allang in omloop, maar geen showbizzkrant lijkt zich eraan te wagen. Sandra Schuurhof vindt het vreemd: “We weten nog steeds niet wat er is. Het is niets ernstigs, zegt de RVD. Wat mij verbaasde: ik dacht dat er best wel wat media, bijvoorbeeld De Telegraaf, gewoon die foto zouden plaatsen.” Evert Santegoeds: “Ik doe niets.” Sandra: “Why not? Het is de kroonprinses op krukken en we weten niet eens wat er aan de hand is…” Albert Verlinde: “Wil je hem nu laten zien? Dat zeg je eigenlijk.”

Foto van Amalia, wat is daarmee aan de hand?

Het gesprek vervolgt. Sandra stelt: “Ik zou hem laten zien. Of ben ik nu heel recalcitrant?” Albert: “Heb je hem besteld of niet? Want dan gaan we hem laten zien.” Sandra: “Nee, ik ga er niet over of we dat wel of niet doen.” Albert: “Jongens, zoek die foto even op, dan gaan we hem zo laten zien.” Sandra: “Ja, een kroonprinses op krukken en we weten niet wat er aan de hand is, is dat niet gewoon nieuws?” Albert: “We zoeken hem nu op, dan komt hij zo voorbij.” Evert: “Ik heb jaren geroepen van wel, maar mij interesseert het niet zo heel erg meer.” Albert: “Het is wel zo dat áls we hem laten zien, er een boete kan komen en je jaren niet meer op skivakantie kunt.” Waarom déze foto plots niet gedeeld wordt door de roddelkranten is onduidelijk. Gelukkig is men op Twitter minder nauwlettend hierop:

Celeberties

Deze vrouw claimt zwanger te zijn van André Hazes

Er gaan vaak dingen rond over André Hazes: soms klopt het, maar vaak zijn het ook roddels die de wereld in worden gebracht. Zo lijkt het ook deze keer. Een vrouw claimt dat zij zwanger is van de volkszanger.

Turbulent liefdesleven

Het turbulente liefdesleven van André Hazes is al een tijdje rustig. Na de break-up met Sarah van Soelen ging hij kort met Anne Rose, maar ook dat liep uit tot niets. Daarna werd lange tijd gesuggereerd dat hij weer samen met Monique zou zijn. Volgens verschillende juicekanalen is dit ook geen optie meer voor hem. Volg je het nog een beetje?

Baby loading

Het wordt namelijk nóg ingewikkelder. Gisteren dook er een opmerkelijk bericht op. Iris Queen claimt dat zij zwanger is van André Hazes. Whut?! Op haar Instagram Stories plaatste ze het babynieuws: “Hazes Junior & ik verwachten binnenkort een kleintje. Hier mocht ik niks over naar buiten brengen. Maar dat bepaal ik nogmaals zelf.” De blondine kun je kennen van haar bijzondere nummers die ze heeft uitgebracht en van haar deelname aan ‘Lang Leve De Liefde’. Bekijk de video hiervan onderaan de pagina!

Roddelkanalen twijfelen of het wel waar is. Wat denk jij?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Videobeelden: Wesley Sneijder én André Hazes verzeild in vechtpartij in Amsterdam!

Wesley Sneijder en André Hazes werden vorige week door verschillende juicekanalen gespot in de Chin Chin Club in Amsterdam. De twee zouden zijn gespot met de eigenaresse van het restaurant waar de zanger nét daarvoor aan het eten was met zijn moeder. Daar werd de zanger met een biertje in de hand gespot.

Yvonne Coldeweijer deelde deze foto ook en scheef erbij: “Als dit geen 0.0 biertje is kunnen we toch concluderen dat je VOOR SAUS al die weken in de afkickkliniek hebt gezeten André. Om te janken.” Deze foto’s kun je onderaan dit artikel nog even terug zien. De heren werden in de club met verschillende dames gespot die in dit verhaal nog een belangrijke rol gaan spelen. De zanger en de out-voetballer werden later die nacht gespot terwijl ze de achteruitgang nemen. Ook de dames zijn in beeld te zien, samen met nog wat gasten.

Wesley Sneijder en André Hazes gespot na het uitgaan!

Wat er hier precies aan de hand is kunnen we je niet vertellen. Wel is op onderstaande eerste foto precies te zien wie André en wie Wesley is van het stel. Twee andere heren die bij hun vriendengroep betrokken lijken beginnen aan elkaar te duwen en te trekken. Het is duidelijk te zien dat de zanger en oud-voetballer geen aanstalten nemen om mee te doen met de vechtpartij of om de boel te sussen. De dames in kwestie weten wel, meerdere malen, tussen beide heren te komen. Juicekanaal ‘Reality.FBI’ heeft de beelden online geplaatst waarna hij één van de desbetreffende dames gesproken heeft. Deze geeft aan dat het allemaal wel mee is gevallen. Voor meer beelden swipe onderstaande foto’s. Aan het einde is te zien dat beide exen van de heren ook bij elkaar waren, wel bezig met andere activiteiten:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: Anouk kondigt gezinsuitbreiding aan

Anouk deelt geweldig ‘babynieuws’. De zangeres heeft er namelijk een nieuw gezinslid bij. Op haar social media stelt ze haar volgers trots haar nieuwe hondje voor.

Via Instagram Stories deelt de zangeres een filmpje waarop ze haar nieuwste familielid aan het uitlaten is.

Ze schrijft bij de video: “Nieuw familielid!” De pup kreeg de naam Papi.

 

Lil’ Kleine

Recent was Anouk nog openhartig over het gedrag van haar voormalige The Voice-collega Lil’ Kleine. Die heeft zijn verloofde Jaimie Vaes nog maar eens in elkaar getimmerd. Anouk neemt het voor de arme vrouw op. “Jaimie, herpak je vrijheid na jarenlang mentale en fysieke mishandeling te hebben ondergaan.” De zangeres vreest ook dat de rapper weer komt aandraven met een stom excuus om zijn gedrag te vergoelijken.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending