‘Er komt een einde aan de lockdown’ Kort geding tegen de Nederlandse staat
Connect with us

Celeberties

‘Er komt een einde aan de lockdown’ Kort geding tegen de Nederlandse staat

Advocaat Bart Maes bereidt een kort geding voor over de plotselinge invoering van de lockdown. „Het wordt een kort geding tegen de algehele lockdown en het moment van aankondiging, een week voor kerst”, zegt de advocaat.

Maes verwacht dat de spoedprocedure tegen de Nederlandse staat al komende week dient bij de rechtbank in Den Haag. Hij noemt de plotselinge invoering van de lockdown ‘een klap in het gezicht’. „Het is een drama voor winkeliers, restauranthouders, hoteliers en studenten. Zij zitten nu in de rats. Ik kom op voor de belangen van deze ondernemers en jongeren.” Al tijdens de persconferentie van gisteravond werd Maes naar eigen zeggen benaderd door burgers, ondernemers en studenten.

Maes is vandaag al bezig met een concept van de dagvaarding. Morgen stuurt hij deze dagvaarding naar de rechtbank in Den Haag. Hij hoopt vervolgens op dinsdag een datum voor de behandeling van het kort geding te krijgen.

In de conceptdagvaarding voor het kort geding stelt Maes onder meer aan de orde dat grondrechten alleen tijdelijk mogen worden ingeperkt, maar dat de coronamaatregelen alsmaar voortduren. „Volgende keer komt er weer een nieuwe variant”, zegt hij daarover.

Celeberties

Zien: Nog een vrouw beschuldigt Marco Borsato!

Marco Borsato zit aardig in penarie nu hij een aangifte wegens onzedelijk gedrag aan zijn broek heeft hangen. Volgens Marco zijn de aantijgingen niet waar en heeft hij dan ook aangifte gedaan tegen de vrouw en haar moeder wegens smaad en laster.

Alleen vergeet Marco dat er nog twee andere slachtoffers zijn die waarschijnlijk binnenkort aangifte gaan doen. Daarnaast beweert John van den Heuvel dat er een geluidsopnamen is waarin Marco toegeeft dat hij het eerste slachtoffer heeft misbruikt. En is er een psycholoog waarbij Marco tijdens een sessie met het slachtoffer en haar moeder ook heeft toegegeven dat hij dit gedaan heeft en zelfs zijn excuus heeft aangeboden aan het slachtoffer en haar moeder.

De Story komt met nu met een verhaal van een ander slachtoffer. Dit slachtoffer was een crewlid van Marco en werkte altijd achter de schermen bij zijn concerten. Dit crewlid beweert dat Marco ook haar onzedelijk heeft betast. Ze was toen het gebeurde niet minderjarig, maar het heeft wel een grote impact op haar gemaakt. Of ze aangifte gaat doen is niet duidelijk. De beerput lijkt steeds dieper en dieper te worden. Het is toch echt wel zorgelijk voor Marco dat er nu zoveel vrouwen beweren dat Marco dingen heeft gedaan die niet door de beugel kunnen. Als al deze vrouwen ook aangifte gaan doen wordt het een moeilijk verhaal voor Marco om zich hier nog uit te praten.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Kim Feenstra showt haar bloedhete vakantiefoto’s in bikini!

Kim Feenstra is een Nederlands topmodel. Feenstra deed in het voorjaar van 2007 mee aan Holland’s Next Top Model, waarin ze de hoofdprijs won. Aanvankelijk vond de jury haar stemgeluid irritant en in combinatie met matig modellenwerk niet goed. Later in de uitzending bekende Feenstra dat ze slechthorend is aan beide oren, door een ongeluk dat ze als kind had gehad.

Aan het einde van de race haalde ze de juryleden over met verschillende poses en haar catwalkprestaties. Yfke Sturm noemde Feenstra perfect voor zowel catwalk als model in fotoreportages.

Deze zomer is ze op vakantie geweest en deelde ze even met haar Instagram-volgers. Deze foto’s willen we je niet onthouden!

View this post on Instagram

A post shared by Kim Feenstra (@k2im)

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato verwijdert déze foto’s van social media: “Waarom déze foto’s?”

Marco Borsato heeft al een hele lange tijd niets van zich laten horen. Sinds het vermeende slachtoffer aangifte heeft gedaan bij de politie zijn er alleen nog statements naar buiten gekomen via zijn advocaten. Wel zijn er allerlei geruchten over de zanger dat hij wellicht naar het buitenland zou gaan om zijn rust te kunnen vinden.

Op Instagram is het ook al weken stil. De laatste posts van de zanger was de aankondiging van het uitstellen van zijn tour ‘Hef Je Glas Met Mij’. Maar ook dit heeft volgens geruchten met de de zaak te maken die momenteel tegen hem loopt en niet vanwege de coronamaatregelen die destijds nog niet bekend waren. De laatste foto van de zanger is van ruim 9 weken geleden, samen met Rolf Sanchez. Toch blijkt de zanger niet stil te zitten wanneer het gaat om zijn social media. Op 16 december is er namelijk activiteit geweest.

Marco Borsato verwijdert 5 mediabestanden

De eerste die dit opviel was natuurlijk de scherpe showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer. Ze schreef: “Apart dat Marco afgelopen donderdag ineens 5 foto’s heeft verwijderd. Wat zouden dat nou voor foto’s zijn.” Het roddelblad van Dirk van den Broek, Ditjes & Datjes, weet te melden dat een “spion” van Yvonne Coldeweijer het volgende heeft laten weten: “Eén filmpje met een klein meisje met een wit jurkje. Een foto met met zijn dochter en drie klasgenootjes. Er stonden zaterdag nog mega veel foto’s met meisjes. Zo balen dit.” Of dit ook daadwerkelijk de foto’s zijn geweest die weg zijn gehaald door de zanger kan het blad niet zeggen. Er zal een deze dagen vast nog wel een handige harry verschijnen die dit weet te achterhalen. Hieronder de foto-statistieken van de zanger waarin duidelijk te zien is dat er 5 mediabestanden zijn verdwenen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending