Er komt een huwelijk: ‘Sarah laat liefde voor André Hazes vereeuwigen’
Connect with us

Meest bekeken

Er komt een huwelijk: ‘Sarah laat liefde voor André Hazes vereeuwigen’

André Hazes (27) en zijn vermeende nieuwe liefde Sarah van Soelen (25) zijn weer teruggekeerd op Nederlandse bodem na hun liefdesvakantie. Toch draagt de blondine de zanger altijd bij zich, zo is te zien op een nieuw kiekje dat ze plaatst.

Sarah is in gedachte nog op het zonnige Ibiza en deelt dan ook nog een gezellig zomers plaatje. Op het sjaaltje dat ze in haar haar draagt, prijkt groot de letter ‘A’. Maar dat is niet de enige plek waarop ze de zanger altijd bij zich zou dragen.

Tekst gaat verder onder de post.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@sarahvansoelen)

Tatoeage

JuiceChannel spot namelijk een nogal opvallende, nieuwe tatoeage bij de vermeende vlam van de zanger. Op haar arm is namelijk sinds een tijdje de letter ‘A’ te vinden en volgens het account zat dit plakplaatje er eerder nog niet. Heeft Sarah haar liefde voor André nú al laten vereeuwigen of is het een eerbetoon aan iemand anders?

Vereeuwigen

We weten allemaal dat Hazes zelf niet vies is van een tatoeage om zijn liefde te bezegelen. Zo liet hij een Bridge(t) zetten voor Maasland en hij zou zelfs vlak voor de breuk met Monique nog de verlovingsdatum vast hebben laten leggen. Saillant detail wat betreft de tattoo van Sarah: de ‘A’ is in hetzelfde lettertype als die in haar Instagram biografie. Tel dat alles bij elkaar op en het is op zijn minst opvallend te noemen.

Ontmoeting

Dat het verder wel goed zit tussen de twee, blijkt wel uit de ontmoeting met moeder Rachel. Story publiceert deze week exclusief de eerste foto van Rachel Hazes en haar nieuwe schoondochter Sarah van Soelen. Tegenover hoofdredacteur Guido den Aantrekker spreekt Rachel liefdevol over haar.

Goede klik

Op de foto met daarop Rachel en Sarah is te zien hoe ze het gezellig hebben tijdens een samenzijn thuis. Waar de weduwe Hazes met haar vorige schoondochter Monique Westenberg niet bepaald een klik had, is ze juist erg happy met de aanwezigheid van Sarah in haar leven en dat van haar zoon André.

Heel gelukkig samen

Aan Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelt Rachel: ‘Sarah en André zijn heel gelukkig samen. Ik zie nu rust in André’s ogen.’ De warmte die Rachel voelt voor haar schoondochter lijkt wederzijds, want de twee hebben elkaar al meermaals ontmoet. De eerste keer was een paar weken terug, bij Rachel thuis in Mijdrecht.

Bron: HLN, Story

Meest bekeken

André Hazes biedt zoontje emotionele excuses aan

De beste liederen ontstaan in tijden van ellende. Dat geldt ook voor André Hazes. De zanger is stapelverliefd op zijn nieuwe vlam Sarah van Soelen, maar de relatie met zijn zoontje lijkt vertroebeld. Vrijdag bracht André een emotioneel nieuw nummer uit. Hij schreef het lied ‘Kleine grote vriend’ speciaal voor zijn zoontje.

Een van de verzen luidt: “Later als je groot bent en we praten, hoop ik maar dat jij me niet verlaten hebt.”

Het nummer lijkt een opvolger van Kleine jongen, het beroemde nummer dat papa André vroeger schreef voor zoon Melvin. André junior richt zich eveneens tot zijn zoontje: “Kleine grote vriend, van nu af aan ga jij mij minder zien. Het spijt me, want jij hebt dit niet verdiend.”

De zanger heeft het natuurlijk op de scheiding met Monique. Het is al de tweede keer dat hij zijn gezin laat zitten voor een andere vrouw. Na Bridget Maasland keerde hij terug bij Monique om haar weer te verlaten voor een jongere vrouw.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Prinses Amalia met toelage van 1,5 miljoen als ze 18 wordt, wil na examen ‘reizen’

Koning Willem-Alexander vond het een “unieke Koningsdag die heel bijzonder is gemaakt door Eindhoven”, maar die hij niet wil herhalen. “Ik hoop dat we de vele jaren hierna weer een ouderwetse Koningsdag in het land kunnen hebben”, zei hij aan het einde van zijn bezoek aan de Brabantse stad. Het echte contact met mensen mist hij “al meer dan een jaar, en niet alleen op Koningsdag”.

Ook koningin Máxima kijkt uit naar het moment dat er weer meer kan. “Het hele jaar Zoomen, Zoomen, Zoomen. Het is een goede manier om het op te vangen, maar toch niet hetzelfde als een hand op een schouder te leggen van iemand die het moeilijk heeft, of iemand op het werkveld aanmoedigen.” Wel zei Máxima dankbaar te zijn voor wat ze wel hebben kunnen doen.

Prinses Amalia werd gevraagd naar haar naderende achttiende verjaardag, op 7 december. “Ik bereid me nu voornamelijk voor op mijn eindexamen. 18 is nog heel ver weg voor mij, daar heb ik nog niet heel veel gedachten aan gewijd”, antwoordde ze. “Afgelopen december ben ik zeventien geworden, dat vond ik ook niet spannend, Dus achttien zal niet heel anders zijn.”

Amalia verwacht dat ze haar eindexamen gaat halen. “Ik heb alles afgerond op school. Ik sta er goed voor, nu veel leren, blokken, en op hoop van zegen dat ze vragen stellen die ik geleerd heb.” Daarna is Amalia van plan om een tussenjaar te nemen en even niet met school bezig te zijn. “Ik wil wel nog leren, maar niet in de trant van school, hoewel ik er wel echt van genoten heb de afgelopen veertien jaar.”

Wat ze in het tussenjaar gaat doen, is nog niet zeker. “Een beetje reizen, de wereld ontdekken, dingen doen die ik misschien over twintig jaar niet meer kan doen.” Ze denkt dan bijvoorbeeld aan stage lopen bij “hele gave bedrijven”. “Dat ligt nog niet helemaal vast.”

Meest gemist?

Haar zus Alexia (15) is blij met de vrijheid die ze heeft om te kiezen wat ze later wil worden. “Ik weet het nog lang niet, maar ik vind het wel fijn dat ik later iets kan doen met mijn eigen interesses.”

Op de vraag wat ze het afgelopen jaar het meest gemist heeft, antwoordde Alexia dat dat kleine dingen waren, zoals met iemand naar de stad gaan, naar een winkel of op een terras zitten. “In het normale leven zonder corona heb je niet door hoe leuk dat eigenlijk is. In quarantaine was het wel echt moeilijk om die kleine dingen met vrienden te missen.”

De jongste prinses Ariane (14) noemt bioscoopbezoek met vriendinnen als groot gemis, voor Amalia waren het “alle leuke dingen van een zesdeklasser” en het missen van haar klasgenoten.

Koning wil ‘uiteraard’ prik

Vorig jaar vierde het koninklijk gezin de verjaardag van Willem-Alexander vanuit huis. De koning heeft niet getwijfeld aan het bezoek aan Eindhoven, zei hij, omdat het mogelijk was binnen de huidige coronaregels.

“Dat neemt niet weg dat we niet denken aan al die mensen die in het ziekenhuis en thuis liggen met corona, aan de IC’s die vol zijn, de thuiszorg, iedereen die actief maar ook passief bezig is met de bestrijding van de coronapandemie.”

Willem-Alexander zei verder zich “uiteraard” te willen laten vaccineren. “Als ik aan de beurt ben.”

Bron: NOS

Doorgaan met lezen

Celeberties

Martien en Erica zijn helemaal klaar met Maxime Meiland

Het is inmiddels duidelijk dat de roem Maxime Meiland heeft veranderd. Ze vertoont volgens vele kijkers divagedrag. Ook het productieteam van Chateau Meiland is soms niet te spreken over haar instelling en haar eisen.

In een aflevering van Chateau Meiland die vorige week werd uitgezonden zagen we hoe Maxime flink uitviel naar haar ouders. Ook het geschreeuw en gesnauw van Maxime irriteerde veel kijkers. Nu hebben Martien en Erica ook gereageerd op het gedrag van Maxime na de vele negatieve reactie’s. Ze zeggen het volgende:

“Het raakt ons niet. Wij kunnen haar ook wel eens achter het behang plakken, maar we zijn heel close met Maxime.”

“Daarnaast weten we dat, ondanks haar grote mond af en toe, Maxime heel veel van ons houdt. Kijkers hebben soms al commentaar als Martien bijvoorbeeld het woord Pipo gebruikt als hij het over Leroy heeft. Mensen zijn niet veel gewend. Voor ons is dit zeker geen afkraken: we zijn gek op Leroy.”

Bron: utopianieuws

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending