Er komt vanavond een sneeuwstorm aan: hier gaat het wit worden
Connect with us

Meest bekeken

Er komt vanavond een sneeuwstorm aan: hier gaat het wit worden

Gisteren hebben we jullie al laten weten dat het vanaf dinsdag flink kan gaan sneeuwen. De sneeuw zal vanaf vanavond/vannacht al naar beneden gaan dwarrelen.

In de nacht van maandag op dinsdag (vanavond dus) kan het flink gaan sneeuwen in Nederland.

Vooral op plekken als de Veluwe wordt een flink bak verwacht en heel midden Nederland heeft hier ook kans op. Ook in Leeuwarden – Utrecht – Tilburg is de kans groot dat je vanavond al wat uit de lucht ziet vallen. Er wordt een pak sneeuw van 1 – 3 centimeter verwacht.

,,In de oostelijke helft kan zich een sneeuwdekje vormen. Zodra het droog wordt loopt het kwik weer wat op en zal de sneeuw smelten”, zegt Wouter van Bernebeek van Weerplaza.

Maar dat is nog niet alles want er is code geel ingesteld. Morgen (dinsdag) zullen we de sneeuw helaas al snel zien verdwijnen aangezien het ongeveer 5 graden zal worden maar diezelfde avond wordt er weer sneeuw verwacht. De rest van de week is er ook kans op sneeuw maar dat kan ook zorgen voor extra gladde wegen omdat het in de nacht flink kan gaan vriezen.

Meest bekeken

Oud-topturnster plaatst een bizar bericht over Marco Borsato: “Sorry Leontine”

De geruchten en verhalen over Marco Borsato lopen de spuigaten uit. Yvonne Coldeweijer heeft al laten weten zich terug te trekken uit dit verhaal omdat ze het liever aan de professionals overlaat heeft ze laten weten. John van de Heuvel heeft laten weten dat er binnenkort meer aan het licht komt.

Wat dat precies betekent weet nog niemand. Yvonne schreef hier het volgende over: “Ik vind het een fijn gevoel dat John ermee bezig is. En dat ik eventueel bij heb kunnen dragen aan het momentum van het aan het licht brengen van zo’n jarenlange doofpot.” Maar er zijn nog geen harde bewijzen getoond van de beweringen die verschillende kanalen hebben gedaan. Roddelpraat, het kanaal van Dennis Schouten en Jan Roos, heeft een artikel geplaatst waarin een bericht van oud topturnster Verona van de Leur te zien is. Wie dat is? Verona werd onder andere in 2001 Nederlands kampioen en werd in datzelfde jaar vijfde op het WK in Gent.

Cryptisch bericht over Marco Borsato

In het bericht richt Verona zich aan Leontine. Ze zegt: “Sorry Leontine. Maar ik had het je 20 jaar geleden ook wel kunnen vertellen hoe hij in elkaar zit.” Ze eindigt haar bericht me een hashtag en de tekst ‘metoo’. Wat Verona hier precies mee wil zeggen is onduidelijk. Ook op Twitter is het bericht inmiddels opgevangen maar worden er vraagtekens bij de oprechtheid van de voormalig turnster gezet. Op verschillende nieuwsites is te lezen dat de oud-turnster in 2011 veroordeelt is vanwege chantage. Meer daarover via de link onderaan dit artikel. Het hele bericht van Van de Leur is onder de onderstaande tweets te zien:

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Marco Borsato is spoorloos en niet te vinden’

Er zijn opnieuw kwalijke geruchten opgedoken over Marco Borsato. De zanger reageerde er nog niet op.

Marco Borsato wordt gelinkt aan grensoverschrijdend gedrag bij jonge kinderen. Dat zijn zware beschuldigingen aan zijn adres.

Jordi Versteegden is mediaverslaggever bij de krant ‘De Telegraaf’. Hij wijst erop dat er nu iets is dat Marco Borsato best niet kan doen.

“Ja, er zijn een hoop geruchten op dit moment die we niet allemaal op tafel hoeven te gooien”, citeert Mediacourant hem. Hij geeft de zanger ook advies.

“De laatste die Marco op dit moment moet gaan interviewen is Linda volgens mij. Dan krijg je wéér zo’n vriendeninterview.”

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Maxime Meiland na excuses nóg dieper in de put gezakt!

Maxime Meiland en de rest van het gezin staan de laatste weken in de schijnwerpers door uitspraken van moeder Erica. Erica heeft uitspraken gedaan over de Islam en het dragen van hoofddoeken die behoorlijk verkeerd zijn gevallen bij veel mensen. Veel bedrijven willen hun handen niet branden hieraan en trekken zich terug uit samenwerkingen met gezinsleden.

Veel mensen vinden het onterecht dat Maxime de dupe is van uitspraken van haar moeder. De merken zelf zeggen dat ze zich terugtrekken omdat de blondine zich niet distantieert van de uitspraken van Erica. Onder andere merken als Hallmark, Nivea, Emma matras, Hello Fresh, Maxi-Cosi, Albelli en Milka hebben zich teruggetrokken van de Meilandjes. Maxime heeft inmiddels tóch haar excuses aangeboden. Ze zegt onder andere: “Laat ik vooropstellen dat het nooit mijn bedoeling is geweest om een groepering buiten te sluiten. Of iemand tekort te doen in zijn of haar geloof. Nederland is (gelukkig) een divers land met vele afkomsten en geloven. Ik respecteer vanzelfsprekend iedereen, ongeacht afkomst of geloof.”

Maxime Meiland loopt een hoop mis!

Ook zegt ze: “Dat ik achter mama sta en haar support, wil niet zeggen dat we overal hetzelfde over denken of dezelfde mening delen.” Patty Brard heeft in de video hieronder gereageerd op haar excuses en zegt onder andere in Shownieuws: “Ze was eerst héél erg stellig. Totdat ze vandaag de calculator heeft gepakt en het aantal adverteerders dat zich teruggetrokken hebben op een rijtje heeft gezet…” Inmiddels zijn er verschillende nieuwskanalen die melden dat de blondine nu een “paar ton” mist omdat de reclames op haar social media zijn stopgezet. Aangezien de blondine een huis gekocht heeft van meer dan een miljoen euro (1.250.000) zou de klap extra hard aangekomen zijn. Verschillende bronnen melden ook dat het huis inmiddels al in de “stille verkoop” is gezet.

Doorgaan met lezen

Trending