Erg pijnlijk voor Leontine: ‘Met al deze dames had Marco Borsato een affaire’
Connect with us

Celeberties

Erg pijnlijk voor Leontine: ‘Met al deze dames had Marco Borsato een affaire’

Marco Borsato heeft zijn vrouw Leontine bedrogen. Het kost hem nu zijn huwelijk.

Marco Borsato gaat door een zeer moeilijke periode. Er zijn zelfs geruchten dat hij nooit meer wil zingen.

Pijnlijk

Maar in de eerste plaats is het zeer pijnlijk voor Leontine. Zij is diep geraakt na wat haar ex-man haar heeft aangedaan.

Marco Borsato zou haar niet één keer, maar meerdere malen bedrogen hebben. De bekendste affaire is die met Iris Hond.

Andere namen die genoemd worden zijn die van Denise Broekhof, een secretaresse en Maan.

Celeberties

ZIEN: Heleen van Royen krijgt bakken kritiek op zomers bikinikiekje!

Heel Nederland zit vanaf vanavond 10 uur weel in een halve lockdown. De besmettingen rondom corona zijn weer de pan uit gestegen en het is volgens Mark Rutte dus weer tijd om de maatregelen aan te scherpen. Niet iedere Nederlander neemt de toenemende druk op de zorg en het aantal besmettingen even serieus.

Maar op vakantie gaan naar het buitenland zit er voorlopig even niet meer in. Tenminste, niet voor iedereen. Heleen van Royen is toch nog het vliegtuig ingestapt en is heerlijk van het zonnetje aan het genieten in Portugal.

Heleen van Royen zit lekker in Portugal

En dat is nu precies waar veel volgers over struikelen. Een reactie onder onderstaande foto is bijvoorbeeld: “Mooie foto begrijp alleen niet waarom je gewoon het in zou vliegtuig stappen alsof er niks aan de hand is..” Ook op Twitter gaan er momenteel foto’s rond van de romanschrijfster en de kritiek is behoorlijk aanwezig (onder de desbetreffende foto):

Doorgaan met lezen

Celeberties

HEFTIG: “André Hazes is hard gestraft”

Het was zaterdagavond feest in dancing Carré in Willebroek. De aanwezigen werden verwend met een optreden van André Hazes.

Heel fijn, maar het wordt een stuk minder fijn als je weet dat er de coronamaatregelen niet werden nageleefd. Zo werd door veel feestvierders geen afstand gehouden en ook mondmaskers werden er niet gedragen.

Onderzoek

De politie onderzoekt momenteel de zaak. “Het is een schande wat daar gebeurd is”, klinkt het in de reacties op onze Facebookpagina. “Dit getuigt van weinig respect voor de anderen.”

Iedereen is het er over eens dat er ingegrepen moet worden. “De feestvierders, de uitbater én André Hazes zelf moeten een grote boete krijgen.”

Iemand anders wil nog een stap verdergaan. “Ze moeten die zaak sluiten. Hoe haal je het in je hoofd om zoiets te organiseren in coronatijd? Ze kunnen niet hard genoeg gestraft worden.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gedurfd: André Hazes post foto Monique zonder kleren aan!

André Hazes en zijn vriendin Monique genieten op dit moment van een heerlijke vakantie in Las Vegas. Op Instagram doen ze uitgebreid verslag van alle avonturen die ze meemaken en alle shows die ze bezoeken. Maar één foto viel extra op: Andre Hazes post na*ktfoto vriendin Monique met een prachtig uitzicht.

Monique zonder kleren

Het is niet de eerste keer dat het stel – dat sinds 2014 samen is – op vakantie is in Las Vegas. En het is óók niet de eerste keer dat André zijn vriendin naakt voor een raam op de kiek zet. In 2015 zette hij een foto online waarop Monique’s lichaam donker was, maar waarop je nog altijd erg goed kon zien dat ze niets aan had. En blijkbaar is het een traditie geworden, want dit is de foto die tijdens deze vakantie is gemaakt:

View this post on Instagram

✌🏼♥️✌🏼

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Omdat emoji’s soms meer dan 1000 woorden zeggen, zette André alleen dit erbij: ✌🏼

♥️✌🏼. Zijn fans reageren erg enthousiast op de foto en overladen Monique met complimentjes. Terecht, want wat een toffe foto!

Bron: cosmopolitan.com Beeld: Instagram

Doorgaan met lezen

Trending