Ergste nachtmerrie Martien Meiland realiteit: vrachtwagen Meiland-wijn omgekanteld
Connect with us

Celeberties

Ergste nachtmerrie Martien Meiland realiteit: vrachtwagen Meiland-wijn omgekanteld

Martien Meiland zit in zak en as. Een vrachtwagen bommetjesvol Meiland-wijn is omgekieperd op de snelweg. Niemand raakte gewond, maar de kasteelheer pakte wel een zware schrik.

Martien deelt op de sociale media enkele kiekjes van de nasleep. Hij schrijft: “Wat erg! De vrachtwagen vol Meiland-wijnen is gekanteld. Gelukkig is de chauffeur ongedeerd.”

vrachtwagen Meiland wijn gekanteld

 

De kasteelheer vervolgt: “De wijnen gaan even terug voor een kwaliteitscheck. We laten het jullie weten zodra deze weer op voorraad zijn. Maar eerst een doosje naar de chauffeur.”

In het najaar van 2019 lanceerde de realityshow familie een eigen wijn: La familie Meiland. Na uitgebreid proeven koos de familie voor een rosé, een Merlot en een Chardonnay.

tekst van Martien na ongeluk

Celeberties

Zien: André Hazes maakt gezicht van Sarah compleet belachelijk

André Hazes en Sarah van Soelen genieten behoorlijk van hun tijd samen. De twee delen de ene na de andere foto van-/ en met elkaar. Maar André houdt er ook wel van om Sarah uit de tent te lokken. De zanger deelt op Instagram alweer een sneer uit aan zijn vriendin.

Grap over plastische chirurgie

Eerder deze maand lachte André zijn nieuwe vriendin nog uit om haar outfit. De influencer droeg een blauwe blouse met rafels. Dezelfde blouse als Monique Westenberg ooit droeg. Een kopie van acrobaat Adriaan als je het André vraagt. Nu deelt de zanger wederom een sneer uit. In een video op het Instagramaccount van de zanger is te zien hoe de tortelduifjes een filter gebruiken voor hun gezicht. De filter lijkt op iemand die nogal veel plastische chirurgie gebruikt. ,,Bij jou doet hij het niet”, grapt André.

De tekst gaat verder onder de video.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Marco Borsato heeft een verrassende boodschap voor Leontine Borsato: “Hoeft niet meer voor mij”

Marco Borsato zit weer helemaal goed in zijn vel na zijn burn-out. Hij is zelfs stilaan weer aan het daten met zijn ex Leontine Borsato.

Van zijn kinderen heeft Marco Borsato altijd enorm veel steun ervaren. “De kinderen zijn goud”, vertelde Marco dan ook bij ‘ De Cooke & Verhulst Show’. “Ze veroordelen niet en genieten ook van wat er nu is. Ze gunnen ons de rust en de tijd.”

Marco, Leontine, Luca, Jada en Senna zijn nog steeds een hecht gezin. “Het mooie is dat ook als we niet zouden verdergaan samen – en dat kan nog steeds – dat er dan nog steeds veel liefde is.”

“We hebben de vorm losgelaten. We zien wel waar het schip strandt. Dat hoeft voor mij ook niet per se ergens naartoe. Het hier en nu voelt prima”, aldus Marco Borsato.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Fans denken dat Rico Verhoeven zich gaat bekeren tot de islam

Rico Verhoeven ziet er de laatste tijd heel anders uit en de meningen over zijn nieuwe look zijn heel verdeeld. De kickbokser liet zijn baard staan en fans herkennen hem nog nauwelijks. Sommige mensen vinden zelfs dat hij zo veranderd is, dat het wel lijkt dat hij van afkomst veranderde.

Rico Verhoeven vraagt zijn fans wat hij moet doen. De spierbundel schrijft: “We hebben geen spiegel nodig die terug wijst, vergeet het verleden wat er is gedaan en dat is dat. Tijd om te scheren of te houden?”

Verkeerde keelgat

Wanneer een fan schrijft dat hij dan maar meteen ‘moslim’ moet worden, is het hek van de dam. Iemand wijst de volger meteen terecht: “Wat heeft een baard laten staan met moslims te maken?” Een andere geërgerde fan haakt in: “Sinterklaas heeft ook een baard en onze koning ook! Wat is je punt eigenlijk?”

Houden of scheren?

Ook de volgers kunnen maar geen beslissing nemen. Mensen geven massaal advies maar kunnen het niet eens worden over houden of scheren.

Doorgaan met lezen

Trending