Erica Meiland ontkent liefdesrelatie met privédetective Sander: tóch sprake van een neprelatie!
Connect with us

Celeberties

Erica Meiland ontkent liefdesrelatie met privédetective Sander: tóch sprake van een neprelatie!

De relatie van Erica Meiland (57) en privédetective Sander van Betten (60) was van korte duur, bleek in de laatste aflevering van Chateau Meiland. Al krijgt het verhaal nu onverwachte wending: Erica ontkent dat ze ooit een setje is geweest met Sander.

Terwijl zowel Erica als Sander de relatie hebben bevestigd, ontkent de Chateau Meiland-ster nu dat er sprake was van een liefdesrelatie. ‘Zoals ik steeds heb aangegeven waren Sander van Betten en ik elkaar aan het leren kennen. D.w.z. informatie uitwisselen via mail en app en eens in de paar weken een wandelafspraak,’ verklaart ze aan Shownieuws.

Te veel verschillen

Van een relatie is nooit sprake geweest, claimt Erica. ‘En zal er ook niet gaan komen hebben we ontdekt. Daarvoor verschillen we te veel van elkaar. We beschouwen elkaar als vrienden en hebben nog af en toe contact.’

Relatie aangedikt

‘Een halfjaar geleden hebben Sander en ik elkaar leren kennen en hebben het erg leuk. In de serie is dit te volgen,’ zei de blondine toen Sander werd geïntroduceerd als haar nieuwe vriend. Het lijkt er daarmee sterk op dat de relatie is aangedikt om kijkers lekker te maken voor Chateau Meiland. Nu het seizoen is afgelopen, komt Erica er ineens mee dat de romance niets voorstelde.

Onthulling van relatie

Half maart onthulde Story dat Erica Meiland een liefdesrelatie heeft met Sander van Betten, een gerenommeerde privédetective uit Zwolle; beiden bevestigden hun romance. Vanaf dat moment was het gedaan met de anonimiteit van Sander, die gezien zijn werk natuurlijk het liefst een beetje in de luwte blijft.

Hardnekkige geruchten over neprelatie

Na de bekendmaking door Story van zijn relatie met Erica kwamen er meteen ook geruchten los. Boze tongen beweerden stellig dat de liefdesrelatie van Sander en Erica in scène is gezet om de kijkcijfers hoog te houden – de belangen zijn immers zeer groot voor de familie Meiland, die wat verdiensten aan hun bekendheid betreft hard op weg is de familie Kardashian van Nederland te worden. De overduidelijk geënsceneerde ‘achtervolging’ van Martien en dochter Maxime van Erica en Sander vormt een voedingsbodem voor zulke roddels. Daarnaast waren Erica en hij via de tv-producent van Chateau Meiland bekenden van elkaar. Nadat Story de geruchten voorlegde, ontkende Sander stellig dat hij een neprelatie had met Erica.

Bron: Story

Celeberties

Wow, zo ziet Desiree van Lunteren eruit in bikini

Desiree van Lunteren is een Nederlandse voetbalster die sinds 2018 voor de Duitse club SC Freiburg speelt. In de zomer van 2019 keerde ze terug naar Ajax. Van Lunteren maakte haar debuut voor het Nederlands Elftal in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Frankrijk op 15 februari 2012. Ze kwam in de tweede helft als invaller; Frankrijk won met 2-1.

In juli 2017 maakte Van Lunteren deel uit van de Nederlandse selectie voor het EK voetbal in zijn land. Op het moment van deze selectie had ze meer dan veertig interlands gespeeld. Na het WK in Frankrijk 2019 speelde ze 78 interlands. Op 21 november 2019 kondigde ze aan dat ze vanwege gebrek aan motivatie zou stoppen met internationaal concurreren.

Past bij Desiree van Lunteren

Permanente schande voor zo’n talent natuurlijk. Hoewel we er zeker van zijn dat ze ook op veel andere gebieden van haar leven goed zal presteren. Zoals een fitnessmodel bijvoorbeeld!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Opnieuw groot drama familie Froger: ‘Overleden’

De stamhuis Froger moest vertrek verwerken van hen hondje Bobby. Natasja Froger deelt ie droevige televisiejournaal doodop Instagram. Ze postte eentje kiekje van hen vlam hond inclusief eentje verdrietige boodschap.

Bobby leed aan kanker. “Houden van bestaan zowel loslaten, hoewel doe dat zonet schrikaanjagend plus min tal pijn.” De Frogers ontdekten dat ie dier ongezond wasgoed doordat kantkloswerk noch meer wilde eten. Uit research bleek dan dat den tumoren hoewel uitgezaaid waarden onwel alle organen.

Ze wilden hen huisdier noch langdurigere autoriseren lijden, dus lieten kantkloswerk haar inslapen. “Vrolijk wasgoed kantkloswerk totdat den hekkensluiter ogenblik plus zowel bezitten wij nog wandelingen kunnen maken, watten den besluit nog slechter maakt, niettemin ie bestaan huis snee haar.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sigrid Kaag: ”Nederlanders moeten maar accepteren dat ze armer worden”

Sigrid Kaag is gemaakt met Nederlanders die klagen over oplopende inflatie. Ze zei dat de overheid niet onbeperkt kan blijven compenseren. Sterker nog, volgens Kaag zullen degenen die al moeite hebben om in hun levensonderhoud te voorzien, het nog moeilijker hebben om in hun levensonderhoud te voorzien.

De minister van Financiën deed deze opvallende uitspraken in Brussel, waar ze op kosten van de belastingbetaler koffie dronk met alle andere Europese ministers van Financiën.

‘Nederlanders moeten het begrijpen’

“We moeten ons realiseren dat we over het algemeen wat armer worden”, zegt Kaag. “Gewild of kan altijd compenseren, kan het gewoon niet, heb geen financiële draagkracht.”

Volgens Kaag lijken de economische ontwikkelingen dankzij de oorlog in Oekraïne niet positief te zijn. Kaag vindt het jammer dat de energie- en voedselprijzen de pan uitrijzen en mensen steeds minder kunnen kopen.

Glas

De EC (Europese Commissie) komt deze week met groeiprognoses en inflatiecijfers voor de Europese Unie. De gemiddelde groei zal naar verwachting zwakker zijn, terwijl de inflatie hoger zal zijn dan eerder dit jaar werd verwacht. Kaag sluit de noodzaak van bezuinigingen niet uit, maar anticipeert er ook niet op. “We moeten zien wat ons hierna te wachten staat.”

Tegelijkertijd zijn investeringen in het vakbondsakkoord, met hervormingen en investeringen op Europees niveau, ook nodig voor de toekomst. Zo moet er veel geld worden uitgetrokken voor de bestrijding van klimaatverandering, de stikstofproblematiek, onderwijshervormingen en het verminderen van de afhankelijkheid van Rusland van energie.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending