Ernst Kuipers waarschuwt Nederland: Maatregelen gaan niet weg
Connect with us

Meest bekeken

Ernst Kuipers waarschuwt Nederland: Maatregelen gaan niet weg

Na twee lange jaren van corona-ellende is Nederland sinds gisteren officieel maatregelen-vrij. Maar Ernst Kuipers waakt voor te vroeg juichen. Een nieuwe coronavariant kan er volgens hem zomaar voor zorgen dat ons land weer op slot gaat.

‘Bang van wel’

Gisteren schoof Kuipers, minister van Volksgezondheid, aan bij het praatprogramma Op1. Wanneer presentator Charles Groenhuijsen hem vraagt of het denkbaar is dat bij een nieuwe opvlamming de horeca dichtgaat, de scholen dichtgaan, dat we verplicht thuis moeten werken, zegt Kuipers dat hij ‘bang is van wel’.

Nederland moet niet raar opkijken

Sterker nog, Kuipers vindt Nederlanders die het idee hebben dat de coronamaatregelen voor goed zijn verdwenen maar naïef.

”Kijk, bij de huidige variant gebeurt dat niet. De vaccinaties helpen redelijk tegen ernstige ziekte en beschermen bij een doorgemaakte infectie ook. En de meeste mensen krijgen bij een infectie enkel bovenste luchtwegklachten.”

Om die reden kan het kabinet zich momenteel veroorloven alles open te gooien. ”Maar stel dat er een nieuwe variant komt die ziekmakender is. En waar je met de eerste opgebouwde immuniteit minder beschermd bent tegen ernstige ziekten. Dan kan het zijn dat je toch weer genoodzaakt bent om maatregelen te nemen.”

Monitor nieuwe varianten

De coronaminister zit naar eigen zeggen bovenop de actuele cijfers. Hij vindt het vanzelfsprekend belangrijk dat er zicht blijft op de opkomst van een eventuele nieuwe variant. Maar wat nu als er minder getest gaat worden? ”Het kan ook door rioolwatermetingen.”

Celeberties

Beelden: Yvonne Coldeweijer nu zélf middelpunt van ‘juice’ en gelekte foto’s!

Yvonne Coldeweijer is natuurlijk dé roddelkoningin van Nederland geworden in zeer korte tijd. De blondine heeft onwijs veel volgers en bekendheid vergaard door behoorlijk sappige verhalen te vertellen over onder andere André Hazes, Sarah van Soelen en Marco Borsato. Even later zijn daar nog veel meer bekende Nederlanders bijgekomen zoals Lil Kleine, Jaimie Vaes en Ali B.

Coldeweijer heeft veel volgers die haar informatie en foto’s sturen van bekende Nederlanders. Op deze manier heeft de blondine veel en snel contact en daardoor veel en snel nieuws over bekende Nederlanders. Naast dat dit haar een flink zakcentje oplevert weet dit haar ook veel bekendheid te geven. Of ze het nu wil of niet, Coldeweijer is hierdoor ook een bekende Nederlander geworden. En als bekende Nederlander heb je natuurlijk ook kans dat je in de juiceverhalen van andere juicekanalen terecht komt. En precies dat is nu het geval.

Yvonne Coldeweijer gekiekt!

Coldeweijer is gespot in een Amsterdams café, met een scharrel. Reality.FBI heeft foto’s van het stel ontvangen: “Yvonne is gisteravond gespot met een man in café Arie in De Pijp. Volgens bezoekers hadden ze het héél gezellig.” Het zou de eerste scharrel van Yvonne zijn sinds ze in Amsterdam woont, laat ze weten in een appgesprek. In 2016 kwam de roddeltante al in Shownieuws toen ze bedrogen werd door haar Australische vriend Nathan Daly. Coldeweijer destijds: “Ik zag dit helemaal niet aankomen. Hij zei dat hij ging werken in Sittard en ik was blij dat hij leuk werk had, maar hij ging helemaal niet naar Sittard. En tegen haar zei hij ook dat hij in Sittard was.” Daarnaast heeft Coldeweijer relaties gehad met Nicky Romero, Ben Saunders en ene Pim. Coldeweijer over de laatste: “Soms kom je erachter dat je toch niet helemaal goed bij elkaar past.” Swipe onderstaande foto’s:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Beelden: Jaimie Vaes laat het resultaat zien van haar bil-correctie

Het is geen geheim dat Jaimie Vaes af en toe langs de plastische chirurg gaat om iets aan haar gezicht of lichaam te veranderen. Onlangs besloot ze om een nieuwe ingreep te doen, namelijk een bil-correctie.

Before and after

Jaimie showt op Instagram het resultaat van haar bil-correctie. “Loving my result”, schrijft de brunette erbij. Op de before- en after-foto is het verschil goed te zien. Haar billen zijn veel voller dan eerst en ze zijn gelift.

Alternatief

De bil-correctie is volgens de clinic een goed alternatief voor mensen die graag een vollere bil willen hebben, maar geen operatie willen ondergaan. Er wordt in dit geval namelijk gewerkt met fillers.

De reacties die Jaimie krijgt zijn erg positief. Een hele hoop mensen vinden het resultaat super mooi geworden.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Superdunne Katja Schuurman: “Ik wil iemand voor één avondje, ff snel!”

Katja Schuurman is openhartig geweest in een telegraaf-interview over haar huidige en toekomstige liefdesleven. Ook laat de brunette weten dat ze erg ongelukkig geweest is en daardoor veel is afgevallen. Daar is ze dan weer gelukkig over. Katja: “Ik ben voor het eerst sinds héél lang écht lekker slank. En dat wil ik even helemaal laten zien.” Telegraaf meneer: “Ben je veel gaan sporten de afgelopen tijd? Want we konden niet zoveel?” Katja: “Nee, ik had gewoon keihard liefdesverdriet. Nouja, liefdesverdriet, ik was gewoon ongelukkig.

En de goede bijkomstigheid van ongelukkig zijn is dat je er heel dun van wordt.” Telegraaf meneer: “En hoe gaat het dan met je?” Katja: “Nou, nu gaat het dus, zoals je kan zien, hartstikke goed.” Telegraaf meneer: “Ja, zit je weer helemaal goed in je vel? Want ik sprak je een maand geleden nog. Toen zei je ‘ja, ben net een paar dagen weer..’”

Toekomstige liefdesleven van Katja Schuurman!

Katja kwam destijds net uit haar verbroken relatie: “Ja, dat was net een paar dagen later en sindsdien gaat het eigenlijk gewoon goed. Ik heb zin in de zomer en ben blij met mijn meiden. Ja ik voel me eigenlijk heel goed.” Telegraaf meneer: “En hoe gaat die zomer eruit zien? Sta je weer open voor de liefde?” Katja stellig maar openlijk: “Ik moet er echt niet aan denken. Nee. Nee, ja. Er mag wel iemand voor een avondje langskomen maar dan ook wel weer snel weg. Ik moet er echt nog niet aan denken.” Telegraaf meneer voelt natuurlijk direct een juicy-item aankomen: “Wordt het een flirterige zomer?” Katja, zoals we Katja kennen: “Ik weet het niet, heb geen plannen. Maar ik sta overal voor open!” Hier het hele interview met de slanke Katja:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending