Ernstig nieuws Hans Kazàn: ‘Om het uur overgeven’
Connect with us

Celeberties

Ernstig nieuws Hans Kazàn: ‘Om het uur overgeven’

De illusionist laat weten ‘enorm opgelucht’ te zijn. De 68-jarige Hans Kazàn is enorm opgelucht. Na twee weken in het ziekenhuis te hebben gelegen is hij nu weer in zijn huis in Spanje. De illusionist werd destijds opgenomen omdat hij zijn eten niet kon binnenhouden.

Ziekenhuisopname

Het gaat gelukkig weer een stuk beter met Hans Kazàn. Twee weken geleden werd hij met spoed in het ziekenhuis in Marbella opgenomen, omdat hij al twee weken geen voedsel kon binnenhouden.

De illusionist kon op dat moment nog amper op zijn benen staan. Na een week in het ziekenhuis ontdekten artsen eindelijk wat er met hem aan de hand was. Hij bleek last te hebben van overtollig maagzuur.

Beterende hand

Na de diagnose kon de goochelaar nog niet meteen huiswaarts keren. De dokters wilden de situatie nog wat langer aanzien, liet zijn vrouw Wendy toen weten. Maar gisteren mocht Hans dan eindelijk naar huis.

Zijn ziekenhuisopname is hem niet in de koude kleren gaan zitten. Hij was er toch best van geschrokken.

“Ik piep niet zo gauw”, vertelde hij daarover aan RTL Boulevard. Maar van de maagzuren had hij toch erg last. Dit bleek uiteindelijk te komen door de medicijnen die hij slikt tegen diabetes.

“Die verdraag ik dus blijkbaar niet goed. Daar ben ik onmiddellijk mee gestopt. Vanaf dat moment is het beter gegaan. We waren enorm opgelucht.”

Steunbetuigingen

Tijdens zijn ziekenhuisopname kreeg Hans veel lieve berichten binnen. Fans staken hem een hart onder de riem via de social media van zijn kinderen en dat deed de illusionist, die zelf geen social media heeft, goed.

Ook kreeg hij veel brieven, foto’s en vele mailtjes. “Het was on-voor-stel-baar. Ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Ik ben daar diep van onder de indruk.”

Celeberties

Eva Jinek gaat genadeloos af: “Ze moet haar salaris inleveren!”

Eva Jinek is niet meer het kijkcijferkanon dat ze geweest is. Een hele poos geleden heeft de presentatrice een switch naar RTL gemaakt waar ze een salaris ontvangt van 1.200.000 euro per jaar. Parttime. Met haar show Jinek op de late avond moest de blondine dan ook flinke aantallen aan kijkers trekken, maar toen kwam Arjen Lubach om de hoek kijken met zijn avondshow.

Wat blijkt, mensen kijken veel liever naar Lubach dan naar Jinek. Afgelopen vrijdag werd pijnlijk duidelijk dat deze concurrentie toch wel erg hoog zit bij Jinek. Angela de Jong zat bij haar aan tafel en zei: “Je noemde net Arjen Lubach. Dat zie ik daar ook echt wel om zeven uur zitten, maar goed: hij neemt nu al om 17.30 uur op.” Dit in verband met het plotseling vertrekken van de talkshow van Margriet van der Linden op dat tijdstip. Daar was Jinek behoorlijk enthousiast over.

Raakt Eva Jinek haar salaris kwijt?

Jinek tegen De Jong: “Ik vind het een geniaal plan! Direct doorschuiven naar zeven uur! Luister naar Angela de Jong! Onmiddellijk! Iedereen die kijkt, luister naar haar! Waarom zit hij er nog niet?! Onmiddellijk naar zeven uur! Angela, hartjes voor jou, dankjewel.” Dit is iets wat echter niet gaat gebeuren, Lubach zit wel prima op een tijdstip met zo weinig concurrentie. Wanneer we kijken naar de cijfers van het ‘Kijkonderzoek’ van deze week zien we dat dinsdag 22 maart veel duidelijk maakt. Jinek op plek 20 met 638.000 kijkers en Lubach op plek 3 met 1.230.000 kijkers. Afgelopen maandag net zulke cijfers voor beide. Jinek op plek 20 met 611.000 kijkers en Lubach op plek 6 met 1.155.000 kijkers. Het lijkt er dan ook op dat het gat tussen beide avondshows steeds groter begint te worden. De vraag is dan natuurlijk of Jinek haar miljoenensalaris kan blijven behouden na de afloop van haar contract. Hier de mogelijke oorzaak:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Deze drugs doen Andre Hazes de das om

We herinneren ons allemaal nog wel de verschrikkelijke foto die een aantal dagen geleden van Andre Hazes opdook tijdens één van de concerten van Heel Holland Zingt Hazes. Andre Hazes was daar op de foto gegaan met een vriend en die publiceerde de foto op Instagram.

Veel mensen schrokken van de foto, want Andre was sterk vermagerd en zag er heel slecht uit. Iedereen dacht dan ook dat hij weer aan de drugs zat of wellicht ziek was. Maar Yvonne Coldeweijer denkt te weten hoe het echt zit. Volgens Yvonne zag Andre er tijdens zijn relatie met Sarah van Soelen nog hartstikke goed uit en toen zat hij volgens haar vol aan de snuif. Dus het is volgens Yvonne niet enkel de drugs.

Yvonne denkt dat het vooral de anabolen zijn waarmee Andre is gestopt. Yvonne zegt er het volgende over:

“Hij is van zichzelf gewoon een ielig mannetje is, maar dat weten wij niet, want daarvoor was hij kind. Dus dit is nu de versie van André die niet sport en dus ook niet anabolen gebruikt.”

“Hij ziet er op dit moment zo uit omdat hij niet meer traint, geen anabolen meer gebruikt, toch nog wel drinkt en af en toe snuift, al heb ik begrepen dat het nu toch wel echt heel veel minder is als vorig jaar met Sarasoel. Maar goed, hou het in de gaten.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Monique Westenberg woest: “De bom is gebarsten”

Monique Westenberg is woest en klaar met het feit dat mensen zich met haar leven bemoeien. Er zijn nogal wat mensen die wat te zeggen hebben over de manier waarop Monique bijvoorbeeld met haar ex André Hazes omgaat.

André terug in huis

Vooral de afgelopen dagen speelt er veel rondom Monique en André, zo liet ze namelijk al doorschemeren via Instagram dat André bij haar op de bank slaapt. Veel mensen vinden dit niet kunnen en laten dit weten via bijvoorbeeld Instagram.

Het onbegrip komt vooral door het feit dat het erop lijkt dat Monique André telkens weer terug neemt terwijl André ondertussen meerdere vrouwen heeft gehad en haar ook nog eens veel pijn heeft gedaan.

Vooral één fan op Instagram besloot hier iets over te zeggen en Monique besloot hierop te reageren:

Doorgaan met lezen

Trending