Ernstig ongeluk voor Willibrord Frequin
Connect with us

Celeberties

Ernstig ongeluk voor Willibrord Frequin

Willibrord Frequin dacht met zijn vrouw Gesina van een heerlijke vakantie op Texel te kunnen genieten. Maar het liep allemaal heel anders, zo vertelt Willibrord aan Story.

Het moest een vakantie worden om nooit te vergeten. En dat werd het, alleen niet op de manier zoals Willibrord Frequin had gehoopt. Hij vertrok onlangs met zijn Gesina naar Texel. De Waddeneilanden, met name Texel, zijn een favoriete bestemming voor de 78-jarige presentator en zijn grote liefde. ‘Gesina en ik kennen het eiland inmiddels op ons duimpje,’ vertelt Willibrord aan Story.

Fietsen

‘We hadden een leuk onderkomen geboekt en we huurden elektrische fietsen. Maar die fietsen huren, dat hadden we beter niet kunnen doen. Na twee, drie kilometer moesten we even wachten om linksaf te gaan. En toen viel ik om. Bovenop Gesina die naast me stond. Ik nam haar in mijn val mee.’ Willibrord merkte direct dat hij behoorlijk gewond was. Hij kon niet meer opstaan. ‘Gesina gelukkig wel. Zij stond op en zag een gapende wond in mijn been. De wond in mijn knie was zo diep dat ze het bot zag zitten. En dat was te veel voor haar. Ze viel flauw.’ De presentator ging ervan uit dat hij naar het ziekenhuis in Den Helder vervoerd moest worden. ‘Gelukkig bleek er een arts in de buurt te zijn die mij in een plaatselijke praktijk heeft geholpen. Anders had ik met een ambulance naar Den Helder gemoeten. Maar deze arts was heel bekwaam. Wel waren er veertien hechtingen nodig om het gat in mijn knie te dichten.’

Bron: Story Beeld: Youtube

Celeberties

ZIEN: Heleen van Royen krijgt bakken kritiek op zomers bikinikiekje!

Heel Nederland zit vanaf vanavond 10 uur weel in een halve lockdown. De besmettingen rondom corona zijn weer de pan uit gestegen en het is volgens Mark Rutte dus weer tijd om de maatregelen aan te scherpen. Niet iedere Nederlander neemt de toenemende druk op de zorg en het aantal besmettingen even serieus.

Maar op vakantie gaan naar het buitenland zit er voorlopig even niet meer in. Tenminste, niet voor iedereen. Heleen van Royen is toch nog het vliegtuig ingestapt en is heerlijk van het zonnetje aan het genieten in Portugal.

Heleen van Royen zit lekker in Portugal

En dat is nu precies waar veel volgers over struikelen. Een reactie onder onderstaande foto is bijvoorbeeld: “Mooie foto begrijp alleen niet waarom je gewoon het in zou vliegtuig stappen alsof er niks aan de hand is..” Ook op Twitter gaan er momenteel foto’s rond van de romanschrijfster en de kritiek is behoorlijk aanwezig (onder de desbetreffende foto):

Doorgaan met lezen

Celeberties

HEFTIG: “André Hazes is hard gestraft”

Het was zaterdagavond feest in dancing Carré in Willebroek. De aanwezigen werden verwend met een optreden van André Hazes.

Heel fijn, maar het wordt een stuk minder fijn als je weet dat er de coronamaatregelen niet werden nageleefd. Zo werd door veel feestvierders geen afstand gehouden en ook mondmaskers werden er niet gedragen.

Onderzoek

De politie onderzoekt momenteel de zaak. “Het is een schande wat daar gebeurd is”, klinkt het in de reacties op onze Facebookpagina. “Dit getuigt van weinig respect voor de anderen.”

Iedereen is het er over eens dat er ingegrepen moet worden. “De feestvierders, de uitbater én André Hazes zelf moeten een grote boete krijgen.”

Iemand anders wil nog een stap verdergaan. “Ze moeten die zaak sluiten. Hoe haal je het in je hoofd om zoiets te organiseren in coronatijd? Ze kunnen niet hard genoeg gestraft worden.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gedurfd: André Hazes post foto Monique zonder kleren aan!

André Hazes en zijn vriendin Monique genieten op dit moment van een heerlijke vakantie in Las Vegas. Op Instagram doen ze uitgebreid verslag van alle avonturen die ze meemaken en alle shows die ze bezoeken. Maar één foto viel extra op: Andre Hazes post na*ktfoto vriendin Monique met een prachtig uitzicht.

Monique zonder kleren

Het is niet de eerste keer dat het stel – dat sinds 2014 samen is – op vakantie is in Las Vegas. En het is óók niet de eerste keer dat André zijn vriendin naakt voor een raam op de kiek zet. In 2015 zette hij een foto online waarop Monique’s lichaam donker was, maar waarop je nog altijd erg goed kon zien dat ze niets aan had. En blijkbaar is het een traditie geworden, want dit is de foto die tijdens deze vakantie is gemaakt:

View this post on Instagram

✌🏼♥️✌🏼

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

Omdat emoji’s soms meer dan 1000 woorden zeggen, zette André alleen dit erbij: ✌🏼

♥️✌🏼. Zijn fans reageren erg enthousiast op de foto en overladen Monique met complimentjes. Terecht, want wat een toffe foto!

Bron: cosmopolitan.com Beeld: Instagram

Doorgaan met lezen

Trending