Ernstige bedreiging voor Sarah van Soelen, beveiliging noodzakelijk!
Connect with us

Meest bekeken

Ernstige bedreiging voor Sarah van Soelen, beveiliging noodzakelijk!

Sarah van Soelen heeft een groot interview gegeven in Beau Monde waarin ze over allerlei geruchten uit de media spreekt. Zo zou de blondine volgens haarzelf gewoon nog een relatie hebben met André Hazes. Dit terwijl er in zo ongeveer élk mediabericht vanuit gegaan wordt dat de twee al lang uit elkaar zijn. Zelf zegt ze dat er een pauze aan te pas is gekomen en dat de twee alleen weinig contact hebben.

Mocht alles overgevlogen zijn, dan kunnen we de twee dus weer bij elkaar verwachten. Dat is tenminste wat Sarah er zelf van zegt. Buitenstaanders denken dat het anders zit en dat de blondine aan het lijntje gehouden wordt door de zanger. De zanger zelf heeft er echter nog geen woord over gesproken. Wel zien we hem steeds vaker bij Monique Westenberg waardoor men denkt dat dat weer goed zal komen. Maar de nieuwe bekendheid van Sarah heeft ook een negatieve zijde.

Sarah van Soelen over achtervolging!

Sarah vertelt hoe ze achtervolgd is door twee mannen. Wat hiervan de bedoeling is geweest weten we niet, maar ze laat weten dat ze de mannen van zich af heeft weten te schudden. Ze laat weten dat dit de eerste dag was zónder beveiliging en dat er nu, of destijds, dus beveiliging nodig was in haar leven. Ze zegt er het volgende over: “Ik weet uit welke hoek het komt en het was zodanig ernstig dat ik beveiliging voor de deur kreeg. De eerste dag zonder beveiliging werd ik meteen door twee man achtervolgd. Gelukkig heb ik ze van me af kunnen schudden en ben ik niet heel bang aangelegd.” Het lijkt erop dat de beveiliging alleen bij huize Soelen aanwezig is geweest en niet bij haar uitjes als een soort bodyguard. Hieronder vertelt ze meer over de huidige status tussen haarzelf en Haes jr.:

Celeberties

Deze foto van Monique Westenberg zorgt ervoor dat André Hazes thuis wil komen met Kerst!

Monique Westenberg is volledig in Kerstsferen de laatste week. De blondine heeft haal huis volledig laten versieren met de mooiste slingers, kransen en lichtjes en het lijkt net een sprookje wanneer je binnen komt wandelen. Op Instagram heeft de blondine laten zien wat ze allemaal in huis heeft gehaald, en dat is een hoop kunnen we je vertellen.

De beelden hiervan zijn onderaan dit artikel te zien. Voor de deur zien we gigantische houten rendieren met versieringen. Binnen in de hal zijn talloze kerstballen te zien, hangend aan de trapleuningen. In de woningen is een gigantische en rijk gevulde kerstboom te bewonderen. Er zijn zelfs verschillende bedrijven die aan de versieringen hebben meegewerkt. Maar het mooiste van alles, volgens haar volgers, moet nog komen. En volgens haar volgers kan dat er nog weleens voor gaan zorgen dat André lekker thuis komt met de kerstdagen.

Monique Westenberg verbluffend op foto!

We hebben het natuurlijk over Monique zelf. De blondine heeft namelijk een foto geplaatst met nieuwe oorbellen en volgers zijn verbluft door de foto. Zo valt er te lezen: “Je straalt. Je ziet er elke dag beter uit. Te gek.” en “Wat ben je toch mooi niet moeilijk dat Andre altijd naar je terugkeert!“. Maar ook mensen die denken dat André dit niet meer kan weerstaan: “Als André nu nog niet thuis wil komen met Kerst dan weet ik het ook niet meer!” Het is natuurlijk nog maar de vraag of André in Nederland zal zijn. Er zijn namelijk geruchten dat hij een tijdje in het buitenland zal gaan vertoeven vanaf deze maand.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Extreme coronamaatregelen: “Wat ons deze winter te wachten staat, zal niet leuk worden”

Onze Belgische buren zijn niet optimistisch. Alexander De Croo kondigde laatst extra maatregelen aan. Ze verwachten dat deze extra maatregelen nodig zijn om de wintermaanden door te komen. Dit zegt topviroloog Emmanuel André.

Extra maatregelen

“Zeker wat ons deze winter te wachten staat, zal niet plezant zijn”, zegt André tijdens een interview. “De derde prik moet massaal uitgerold worden, maar dat is geen garantie. Hoe we dat als maatschappij moeten klaren, da’s een moeilijk debat waarin ik me als wetenschapper niet meer te veel wil mengen.”

“Het is moeilijk, want er is elke week meer frustratie”, merkt André op. “Logisch, want het evenwicht – denk aan de scholen, het werk en de familiale contacten – is moeilijk. Ik zeg niet hoe we het moeten aanpakken, maar het zal moeilijk worden met wat we in onze handen hebben om hierop in te spelen.”

Volgende week hebben wij in Nederland ook weer een persconferentie. Wij verwachten niet dat er maatregelen komen te vervallen. Misschien mogen de buitensporten wel weer doorgaan. Dat zou al een hele geruststelling zijn voor een grote groep!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Jim Bakkum woedend wegens ophef rondom Marco Borsato: “Diep, diep triest”

Jim Bakkum vindt het vreselijk dat Marco Borsato de laatste weken onder vuur ligt door alle ernstige geruchten. Er gaan geruchten rond dat de zanger grensoverschrijdend gedrag heeft laten zien tegenover minderjarige meisjes. Jim Bakkum staat uitgebreid stil rond deze hetze op zijn Instagram Stories.

Het is een hetze

Afgelopen weken zijn er geruchten in de wereld gekomen die zich als een lopend vuurtje verspreiden. De zanger wordt van vreselijke dingen beschuldigd.

‘Ik weet dat dit heel gevoelig ligt’, begint Jim. Jim zegt ook dat hij absoluut geen kant kiest, maar het met ‘lede ogen’ aanziet.

“Wat ongelofelijk pijnlijk hoe je zo jaren aan de top staat, een voorbeeld bent voor vele artiesten en vanuit het niets (wat de waarheid ook is) er finaal van afvalt door aantijgingen die worden gedaan jegens hem. Vind het diep, dieptriest”, gaat hij verder. Ook geeft hij aan dat hij geen kant kiest. “Dit is mijn neutrale gevoel als iemand die het net als jullie aanschouwt.”

Marco Borsato heeft inmiddels ook een advocaat. Zijn advocaat voor deze zaak is Geert-Jan Knoops. Knoops liet vrijdag weten dat Marco alle insinuaties ontkent. Hij zei hier het volgende over: “Omdat de geruchten blijven aanhouden en schadelijk zijn voor de ‘persoonlijke integriteit en reputatie’ van Borsato is verzocht een onderzoek in te stellen. En voor een ieder die het bericht nog steeds niet begrijpt..: dhr. Borsato ontkent dus de insinuaties.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending