Ernstige bedreiging voor Sarah van Soelen, beveiliging noodzakelijk!
Connect with us

Meest bekeken

Ernstige bedreiging voor Sarah van Soelen, beveiliging noodzakelijk!

Sarah van Soelen heeft een groot interview gegeven in Beau Monde waarin ze over allerlei geruchten uit de media spreekt. Zo zou de blondine volgens haarzelf gewoon nog een relatie hebben met André Hazes. Dit terwijl er in zo ongeveer élk mediabericht vanuit gegaan wordt dat de twee al lang uit elkaar zijn. Zelf zegt ze dat er een pauze aan te pas is gekomen en dat de twee alleen weinig contact hebben.

Mocht alles overgevlogen zijn, dan kunnen we de twee dus weer bij elkaar verwachten. Dat is tenminste wat Sarah er zelf van zegt. Buitenstaanders denken dat het anders zit en dat de blondine aan het lijntje gehouden wordt door de zanger. De zanger zelf heeft er echter nog geen woord over gesproken. Wel zien we hem steeds vaker bij Monique Westenberg waardoor men denkt dat dat weer goed zal komen. Maar de nieuwe bekendheid van Sarah heeft ook een negatieve zijde.

Sarah van Soelen over achtervolging!

Sarah vertelt hoe ze achtervolgd is door twee mannen. Wat hiervan de bedoeling is geweest weten we niet, maar ze laat weten dat ze de mannen van zich af heeft weten te schudden. Ze laat weten dat dit de eerste dag was zónder beveiliging en dat er nu, of destijds, dus beveiliging nodig was in haar leven. Ze zegt er het volgende over: “Ik weet uit welke hoek het komt en het was zodanig ernstig dat ik beveiliging voor de deur kreeg. De eerste dag zonder beveiliging werd ik meteen door twee man achtervolgd. Gelukkig heb ik ze van me af kunnen schudden en ben ik niet heel bang aangelegd.” Het lijkt erop dat de beveiliging alleen bij huize Soelen aanwezig is geweest en niet bij haar uitjes als een soort bodyguard. Hieronder vertelt ze meer over de huidige status tussen haarzelf en Haes jr.:

Meest bekeken

Jongen doet klusjes om auto te kunnen kopen voor zijn alleenstaande moeder

Deze jongen houdt echt heel veel van zijn moeder. Zijn actie is hartverwarmend!

Vandaag de dag lezen we maar al te vaak artikelen over ‘de jeugd van tegenwoordig’. Jongeren die onbeleefd, ondankbaar of zelfs onaangenaam zijn.

Gelukkig gedragen lang niet alle jonge mensen zich op deze manier. Vandaag delen we het verhaal over een jongen die zijn hart absoluut op de juiste plek heeft zitten!

De 13-jarige William, uit de Verenigde Staten, heeft veel tijd en energie gestoken in het verdienen van wat extra geld. Hij vertelde echter niemand over zijn plannetjes met het geld.

Wat hij toen deed, kwam als een enorme verrassing, niet in het minst voor zijn zeer ontroerde moeder.

Tijdens de zomer werkte William hard om gazons te maaien. Zijn spaarvarken raakte al met al voller. Toch ging het hem niet snel genoeg en hij besloot iets heel dierbaars te verkopen: zijn Xbox.

“Welke 13-jarige verkoopt zijn Xbox? Ik ken niemand,” zei zijn moeder.

Dus wat was het plan van Williams? Zijn doel was al die tijd om een auto te kopen voor zijn alleenstaande moeder!

Uiteindelijk had William genoeg geld bij elkaar gespaard om een auto te kopen voor zijn geliefde moeder. Het mag dan ook geen verrassing heten dat zijn hartverwarmende verhaal viraal ging.

Wat een prachtige actie!

Bekijk meer van het verhaal in de speler hieronder en deel dit gerust met je vrienden op Facebook om de liefde verder te verspreiden!

Doorgaan met lezen

Animals

Beer zat 30 jaar vast in een kooi – zie nu haar reactie als ze wordt bevrijd

Meer dan 30 jaar geleden arriveerde een kleine beer in een dierentuin in de Amerikaanse staat Pennsylvania. De berenwelp heette Fifi en werd tegen haar wil gevangen gehouden. Het doel van de beer was uitsluitend om geld te verdienen.

Fifi werd gedwongen voor mensen ‘trucjes’ te doen en ze werd nooit met respect behandeld. Ze kreeg slecht te eten en leefde in ellendige omstandigheden. Na tien jaar hel werd de dierentuin eindelijk gesloten.

Maar in plaats van Fifi vrij te laten in een natuurgebied, gebeurde er iets vreselijks.

De eigenaar van de dierentuin sloot haar op in een roestige kooi. Hier zou ze de komende twintig jaar wachten, totdat iemand haar zou kopen. De eigenaar van de dierentuin wilde zijn investering terugkrijgen.

Na verloop van tijd hoorde de dierenrechtenorganisatie People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) van de grimmige situatie van Fifi.

Toen PETA haar voor het eerst zag was Fifi er erg slecht aan toe: ze was lichamelijk en geestelijk ziek en extreem ondervoed.

De anders grote en sterke beer, die ze vroeger was, was nu een mager scharminkel.

PETA vervoerde haar onmiddellijk naar The Wild Animal Sanctuary in Colorado, waar ze de behandeling kreeg die ze zo hard nodig had.

Vandaag heeft Fifi, een Syrische bruine beer en oorspronkelijk afkomstig uit het Midden-Oosten, een nieuwe start in het leven gekregen, ver van haar vorige kwelgeesten.

Na slechts vijf maanden in de opvang werd Fifi veel sterker en vandaag is ze weer een gezonde en sterke beer!

Doorgaan met lezen

Animals

Paard gaat op de grond liggen en begint enorme winden te laten

Iedereen heeft wel eens last gehad van winderigheid. Rijk of arm, scheten laten doen we allemaal. Het is heel normaal en natuurlijk.

Scheten zijn ook zeer zeker niet exclusief voor mensen. Ook de meeste dieren laten scheten. Elk hondenbaasje kan dat beamen.

Ook het paard genaamd Archy laat scheten. Na een verandering in zijn dieet is hij winderiger geworden. De viervoeter is meer vezels gaan eten op aansporen van de dierenarts.

Een van de gevolgen is dat het dieet voor wat meer flatulentie heeft gezorgd. Flink wat meer, dus schrik niet als je de onderstaande video ziet.

Er is dus ook geen reden om je zorgen te maken als je de onderstaande video bekijkt, waar Archy verschillende keren erg harde winden laat!

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending