Ernstige grote zorgen om zoontje van André Hazes en Monique Westenberg: Dit is er aan de hand
Connect with us

Celeberties

Ernstige grote zorgen om zoontje van André Hazes en Monique Westenberg: Dit is er aan de hand

De nieuwe breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg kan grote gevolgen hebben voor André Junior, het zoontje van André en Monique. Daar waarschuwt psycholoog Ludo Driesen voor.

Monique wil André Junior naar eigen zeggen uit de ‘Hazes-cirkel’ houden om hem zo te laten opgroeoeien in een “stabiele en veilige” omgeving.

Net daar maakt Driesen zich zorgen over. “Ik hoop alleszins dat Monique André blijft betrekken in de opvoeding, en dat ze hun zoon nu niet gaat inpeperen dat zijn vader alleen maar kwalijke kenmerken vertoont”, klinkt het in Dag Allemaal.

“Dat kan immers desastreuze gevolgen hebben voor zijn identiteitsontwikkeling. Kinderen lijden onder de vervreemding van een ouder, en een vechtscheiding is nefast”, zegt Driesen nog.

Celeberties

Emotioneel: Bibian Mentel bedankt iedereen

Paralympisch snowboardkampioene Bibian Mentel dankt in een emotionele laatste Instagram-post haar fans voor alle steun. Mentel kreeg ruim drie weken geleden te horen dat ze is uitbehandeld.

Bij het bericht staat een foto van Mentel en haar man Edwin Spee die elkaar liefdevol in de ogen kijken. De powervrouw laat weten dat het haar niet meer lukt om zelf berichten op social media te plaatsen. Haar stichting Mentality Foundation zal wel updates blijven geven over Mentels toestand.

‘Ontzettend veel dank’

De Instagrampost is een dankwoord gericht aan de fans van de snowboardkampioene. “Wat een liefde heb ik de afgelopen tijd mogen ontvangen. Ontzettend veel dank voor jullie berichtjes, kaartjes en bloemen,” schrijft Mentel in het bericht.

Daarnaast wil Mentel benadrukken hoe blij ze is met de massale steun voor haar stichting. “Ik vind het echt fantastisch om te zien hoeveel donaties en steunbetuigingen er zijn binnengekomen bij mijn stichting Mentality Foundation.” Mentel laat weten ervan overtuigd te zijn dat haar stichting nog heel lang kinderen met een lichamelijke beperking gaat helpen.

‘Zoveel mooie dingen’
Mentel blijft tot het einde positief en sluit haar allerlaatste post ook zo af. “Er gebeuren op dit moment zoveel mooie dingen. Ik ben ontzettend blij dat ik dit nog allemaal mee mag maken en geniet er enorm van elke dag”, schrijft ze.

In een aanvullende Instagram Story zegt Mentel dat het bericht geen definitief afscheid is van haar fans op Instagram. “Zo ver zijn we nog niet”, reageert ze. “Ik vroeg alleen mij te volgen op het account van de Mentality Foundation. Voorlopig gaan we nog hele mooie herinneringen maken.”

Bibian Mentel kreeg op haar zevenentwintigste voor het eerst te maken met kanker. Ze was de ziekte veertien keer de baas, maar haar dokters kunnen nu niets doen tegen de uitzaaiingen in haar hersenen. De vrouw won ondanks haar steeds terugkerende ziekte drie keer goud op de Paralympische Spelen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is het vermogen van zanger en presentator André Hazes

André Hazes, wie kent hem niet. Bekend door zijn zangkunsten (en natuurlijk ook door zijn vader). De man heeft het goed voor elkaar want er is geen kroeg waar je hem niet hoort. Met dat alles heeft hij een hoop geld verdiend. Dit is het vermogen van André Hazes.

De carrière van André Hazes jr.
Het begon allemaal in 2010. Toen maakte hij voor het eerst samen met zijn oudere zus Roxeanne Hazes een album. In 2012 deden ze dat opnieuw. Beide albums behaalden hoge plekken in de hitlijsten. Zo maakte André Hazes zijn entree in de wereld van de fame en hij besloot daar niet meer uit te gaan. In 2013 begon hij aan zijn eerste grote klus. Hij werd jurylid bij het programma Bloed, Zweet & Tranen. Naast onder andere Danny de Munck en Gerard Joling nam hij plaats om de deelnemers van goed commentaar te voorzien. In 2016 kwam zijn vierde album uit en sindsdien is de man echt ‘Booming Business’. Het nummer ‘Leef’ is nog steeds week in, week uit, overal te horen.

Het vermogen van André Hazes jr.
André Hazes jr. hoeft niet op een paar centen meer of minder te letten. Het vermogen van de zanger zal veel mensen jaloers maken. De man heeft twee bedrijven: AGJ Produkties en Dre Hazes is Twentythree Holding. Begin dit jaar werd het eigen vermogen van die twee organisaties op een dikke 2 miljoen euro geschat. Het huis waar hij en Monique in wonen heeft hij volledig uit eigen zak betaald. Daar legde hij een slordige 1.075.000 euro voor neer. als laatste heeft André Hazes een salaris. De 26-jarige zanger vraagt voor een half uurtje zingen zo’n 12.500 euro. Beste klappers hoor.

Met dat alles wordt het totale vermogen van André Hazes geschat op een dikke 4 miljoen euro. Dat is helemaal niet verkeerd. Daar kan hij in de aankomende jaren nog wel wat centjes bijschrijven, aangezien hij steeds vaker te zien en te horen is.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Dit is dus dé man die Maxima voor Koning Willem Alexander heeft verlaten!

Maxima en Willem Alexander zijn eerlijk gezegd toch wel een prachtig koppel. Het verhaal gaat dat toen ze de Koning, toen nog prins, tegen het lijf liep, ze nog een relatie had met Dieter Zimmerman, een graficus bij een advertentiebureau.

In het begin van de relatie met de toenmalige prins stond haar naam nog op de brievenbus van hun huis in New York. Hij beweert zelfs dat ze hem bedrogen heeft. Ze zou in eerste instantie niet geweten hebben dat de prins een troonopvolger zou geweest zijn, dat zou hij expres gedaan hebben zodat ze niet dáár voor viel. Maar Story komt nu toch wel met een opmerkelijk verhaal op de voorpagina van hun nieuwe blad.

Maxima voor het geld bij Willem Alexander?
Op de voorpagina van de nieuwe uitgave staat namelijk in koeienletters ‘Maxima trouwde Willem Alexander voor het geld’. Een of andere historicus zou dat beweren. Wat hier allemaal van waar is zullen we natuurlijk nooit te weten komen. Het enige dat wij zien is een stel dat erg gelukkig is met elkaar en drie fantastische kinderen ter wereld heeft gebracht. Een volger reageert op sociale media terecht met: “Walgelijke aanname over de beweegredenen van de Koningin om met de Koning te trouwen. Als dat zo was, hadden we al lang gezien dat het toneelspel was en is. Ik vind het een leuk gezin!”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending