Ernstige zorgen om Koningin Máxima: “Wat is er aan de hand?”
Connect with us

Celeberties

Ernstige zorgen om Koningin Máxima: “Wat is er aan de hand?”

Een half jaar geleden meldde weekblad Story al dat er grote zorgen zouden zijn om de toestand van Koningin Maxima. Ze zou totaal uitgeput lijken. Geschreven wordt dat de koningin na een jarenlange sprankelende verschijning is verandert in een uitgebluste en ongelukkige verschijning.

Ze zou na het overlijden van haar zusje Inés een stapje terug hebben gedaan in haar werkzaamheden voor het Koninklijk huis. De maanden november en december zitten normaal gesproken stampvol. Er zouden een hoop inkomende bezoeken zijn afgezegd en ook veel uitnodigingen zouden zijn afgewezen. Ook het nieuws dat de koningin haar moeder de komende 4 maanden nog niet kan opzoeken vanwege de corona-maatregelen in Argentinië zal erg zwaar zijn.

Zorgen om Maxima wel terecht?

Januari is voornamelijk een rustige maand geweest voor de koning en koningin, maar het lijkt erop dat ze die trend in februari nog even hebben doorgezet. Ook schrijft Privé dat ze last zou hebben van schommelingen in haar gewicht. Maar wat dat betreft, daar heeft iedereen wel eens last van in de wintermaanden. Tijdens de coronacrisis lijkt onze koningin weer compleet op scherp te staan met haar vele bezoeken. Ook de video’s van het videobellen op Koningsdag zijn bijzonder goed in de smaak gevallen bij de Nederlanders!

Celeberties

RTL haalt keihard uit naar Martien Meiland!

RTL Boulevard merkt dat er steeds meer weerstand ontstaat tegen de groeiende aanwezigheid van Martien Meiland op televisie. De showrubriek spreekt van een ophanden zijnde overkill. Dat is te lezen op de website van Boulevard. Naast dat hij vier keer per week te zien is in programma’s op SBS 6, is Martien nu ook op mediatour in verband met zijn nieuwe boek. Zo zat hij gisteren in Op1. ‘Kijkers uiten kritiek na Op1-optreden Martien Meiland’, kopt het Meiland-kritische Boulevard nu.

Er staan volgens Boulevard allemaal mensen op die genoeg krijgen van de grote ster van de concurrent. Zo citeert de showrubriek: “Jeetje… Martien Meiland ook al bij jullie!? Vanavond dan maar overslaan!”

Het RTL-nieuwsprogramma in het anti-Meiland-artikel: “En dat is maar één voorbeeld uit de reeks tweets van mensen die vinden dat we langzaam maar zeker afstevenen op een Meilandjes-overkill.”

Boulevard somt vervolgens allemaal negatieve tweets over de Meilandjes op:

“Ik kijk geen programma’s met Martien Meiland. De tv kan dus wel uit.“

“‘Nederland lijkt geen genoeg van Martien Meiland te kunnen krijgen’……Wat zegt U? Jawel hoor. Ik ben er helemaal klaar mee. Al heel lang ook. Lieve man….maar nu snel eigen dingetjes gaan doen.“

“Die hype houdt maar niet op.“

De showrubriek wijst ook op een poll van een twitteraar, waarop 40 procent antwoordt Martien Meiland een ‘vreselijke man’ te vinden en 32 procent aangeeft de tv uit te zetten als hij in beeld is.

Het zal de al fragiele verhouding tussen RTL Boulevard en de Meilandjes in elk geval geen goed doen. Vorige week riep de showrubriek nog dat kijkers Martien Meiland een racist zouden vinden.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Schokkende beelden lekken uit: Famke Louise werd inderdaad geslagen door haar ex Snapking (Tim)

Onlangs verscheen er een nieuwe documentaire over het leven van Famke Louise op Videoland genaamd : Fame – Next. Hele interessante titel natuurlijk die direct tot de verbeelding spreekt… Nou goed, in die documentaire beschuldigd ze haar voormalige vriend Snapking, nu beter bekend als DieTim ervan dat hij haar regelmatig sloeg toen ze nog samen een setje vormden. En wat blijkt, uit een oude vlog van Snapking blijkt dat Famke Louise inderdaad gelijk heeft.

Onduidelijk

Uit welk jaar deze beelden komen lijkt een beetje onduidelijk te zijn maar het lijkt erop dat dit opgenomen is op Valentijnsdag 2017. Op de beelden zien we Snapking die Famke op een romantische manier wil verrassen. Fake reageert echter als grap met “Ik heb een soa maar weet niet van wie”.

(Super grappig!) Als reactie daarop slaat Snapking haar vol in het gezicht. Heftig! Maar het kan natuurlijk ook gewoon een prank zij kill!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Heftige ruzie tussen Nick & Simon en Jan Smit

Jan Smit heeft geen contact meer met zijn ooit zo goede vrienden Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol. Een insider vertelt nu waarom de heren geen contact meer met elkaar hebben.

Vader

Waarom Kees Tol en Jan Smit nauwelijks nog met elkaar praten was al bekend. Jan heeft namelijk Thomas Tol, de vader van Kees, aan de kant gezet. Thomas heeft jarenlang nummers geschreven voor Jan waaronder veel hits. Maar waarom Jan Smit en Nick en Simon geen contact meer hebben met elkaar, bleef een raadsel. Tot nu. Een bron vertelt aan weekblad Story hoe het precies zit.

Soap

Jan Smit maakte jaren geleden de soap ‘Gewoon Jan Smit’. Samen met vrienden ging de zanger op pad, en twee van die vrienden waren Nick en Simon. Via dat programma werd het duo in een klap in heel Nederland beroemd. In de jaren daarna maakten ze andere programma’s, zoals ‘Jan Smit, de zomer voorbij’. In 2015 werd het laatste seizoen daarvan uitgezonden. ,,Naar de buitenwereld toe werd gezegd dat het programma stopte omdat men alle interessante mensen wel had gezien. De realiteit was echter dat Nick en Simon niet meer wilden”, vertelt de bron. Jan zou dat in eerste instantie goed begrijpen, tot hij hoorde dat het duo een eigen soap zou krijgen. ,,Toen is er iets geknapt bij Jan. Ik zal die blik in zijn ogen nooit meer vergeten, de avond dat hij het had gehoord. Hij was verslagen.”

De insider laat weten dat de situatie al anders was geweest als Nick en Simon eerlijk tegen Jan hadden verteld van hun plannen voor een eigen programma. ,,Jan vragen was wel het minste wat ze hadden kunnen doen.”

Doorgaan met lezen

Trending