Ernstige zorgen om Marco Borsato: “Goed opletten dat hij dit niet gaat doen”
Connect with us

Celeberties

Ernstige zorgen om Marco Borsato: “Goed opletten dat hij dit niet gaat doen”

Marco Borsato zit in misschien wel een van de meest lastige situaties die je kunt bedenken. De aanklachten tegen de populairste zanger van Nederland blijven binnenstromen en de meest ernstige aanklacht van het moment is de aanklacht van seksueel misbruik door een 22-jarige vrouw.

Marco zou een hele lange tijd ernstige dingen bij de 22-jarige hebben gedaan die ook nog een tijdje minderjarig was. Toen dit nieuws naar buiten kwam waren er meerdere vrouwen die zich ook besloten te melden en de meest recente is van een oud-medewerkster.

Marco zelf zegt echter dat er niets waar is van alle aanklachten en ook zijn kinderen staan pal achter hem. De rest van zijn vrienden en bekend Nederland laten echter vrij weinig van zich horen behalve Jim Bakkum en Emile Ratelband, die zeggen ook dat hij onschuldig is.

Emile gelooft niets van de beschuldigingen en zegt: “Zij zegt dat hij aan haar heeft gezeten, hij moet vertellen dat het niet zo is. Waarom moet zij wel worden geloofd en Marco niet? Hij moet opkomen voor zijn rechten!”

Ratelband maakt zich daarbij ook ernstige zorgen om de zanger en zijn mentale staat: “We moeten ook een beetje uitkijken dat hij niet van een brug afspringt in de tussentijd. Daar maak ik me oprecht zorgen om. Ik wil vanaf deze plek ook zeggen: Marco je staat niet alleen. Ik sta achter je!”

Celeberties

Schokkend bericht: dit is wat Marco Borsato en Maan met elkaar gedaan zouden hebben

Marco en Maan zijn nu al enige tijd trending in Nederland en het lijkt erop dat ze zeker iets met elkaar hebben gedaan. Wat ze hebben gedaan weet eigenlijk nog steeds niemand zeker. Henny Huisman zegt dat hij hier in zijn nieuwe boek meer over gaat vertellen. Hij had al eerder een boekje open gedaan:

“Dat van zijn secretaresse wist ik ook al. Het punt is, wij horen alles, maar wat moet ik ermee? Hij is voornamelijk met meiden die ook iets kunnen. Ik kan het niet bevestigen, maar het zou me niet verbazen. Wat ik daarvan denk? Dom, en ze is ook nog heel jong. Er komen nog wel een stuk of drie vrouwen aan, naar wat ik hoor. Nee, ik ga niks zeggen. Ik weet van alles, al heel lang, maar wat moest ik tegen Marco zeggen? ‘Doe niet?’ Dan zou hij denken: waar bemoei je je mee?”

Marco en Maan

Geenstijl kwam met een opvallende uitleg over hoe het tussen Marco en Maan zit:

“The Italian Stallion heeft zijn Italiaanse baguette in de steenwinkel van de dertig jaar jongere zangeres Maan geschoven!“

Iedereen begrijpt wel wat ze hier mee bedoelen natuurlijk. Of Geenstijl gelijk heeft weten wij ook niet maar we zijn wel erg benieuwd naar het nieuwe boek van Henny Huisman. Henny verklapt hier ook alvast wat over:

“Zo zie je maar, stille wateren… Ik vind het jammer, het ideaalbeeld is weg. En teksten van zijn liedjes slaan op zijn eigen situatie, zoals Dromen Zijn Bedrog. Marco gaat de geschiedenis in als een hartstikke goede zanger, maar wel een vreemdganger. Dit is dodelijk. Je kunt het zo zien: iemand is heel goed, tot hij zijn vrouw vermoordt. Dan is het een moordenaar. Het laatste wat je doet overheerst.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

‘Samantha de Jong (Barbie) dit keer zwanger van tweeling’

Je kon de klok er natuurlijk al op gelijk zetten. Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, had alweer eventjes een nieuwe vriend, en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe liefdesbaby bij. En inderdaad, nog nèt voordat 2021 helemaal voorbij is, maakt Barbie op haar Instagram bekend dat ze in blijde verwachting is van haar vierde kindje.

Op haar Insta Stories schrijft Barbie op Tweede Kerstdag: ‘YOU ARE REAL THE MAN OF MY LIF !! LIEFIE WIL JE WETEN HOE GELUKKIG IK MET JOU BEN
NIET IN WOORDEN TE BESCHIJVEN MAAR
VANAF DE DAG DAT WIJ ELKAAR WEER ZAGEN WAS HET GELIJK LIEFDE OP HET EERSTE GEZICHT SAMEN HEBBEN WE AL VEEL DOORSTAAN SAMEN ECHTE STRIJDERS!!
VANAF 28 JULI MY B DAY 2021
DE DAG DAT JIJ ME GEHOLPEN HEB
MIJN STRIJDERTJE/HELD ONVOORWAARDELIJK
HEB ER GEEN ANDERE WOORDEN VOOR @scoepp JE HEBT ECHT EEN HART VAN GOUD HOE JE ALTIJD WEER VOOR IEDEREEN KLAARSTAAT WIJ GAAN SAMEN MET ONS WONDERTJE GELUKKIG&GEZOND 2022 IN!!!.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Veel kritiek op Monique Westenberg: ‘Schijt aan de coronamaatregelen!!’

Monique Westenberg de ex van Andre Hazes was jarig en dat betekent feest. Monique pakte dan ook groots uit en daar is nu veel kritiek op. Monique deelde namelijk allemaal foto’s van haar verjaardagsfeestje en daar waren de mensen niet blij mee, want je mag met de huidige maatregelen van het kabinet maar maximaal 4 mensen op bezoek hebben en Monique had er veel meer over de vloer bij haar thuis en daar kreeg ze veel kritiek op.

Maar waarschijnlijk zal Monique niet de enige in Nederland zijn die deze regels heeft overtreden. Zelfs prinses Amalia hield zich niet aan de regels en nodigde rond de 100 mensen uit voor haar verjaardag.

Hieronder een foto van alle gasten die op de verjaardag van Monique aanwezig waren. Opvallend helemaal links zien we Roxeanne Hazes haar ex schoonzus. Andre is natuurlijk in geen velde of wegen te bekennen die heeft het inmiddels druk met zijn nieuwe liefde Anne Rose.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending