Estavana twijfelt over relatie met Rafael van der Vaart
Connect with us

Celeberties

Estavana twijfelt over relatie met Rafael van der Vaart

Estavana Polman ging van relatief onbekende sporter naar dé nieuwe vriendin van Rafael van der Vaart. Een hele verandering voor de blondine, die samen met haar gezin in Denemarken woont, en haar familie. Want ook haar ouders merken dat hun dochter opeens beroemd is.

‘Is dit het waard?’

In februari 2016 maakten Estavana en Rafael bekend een koppel te zijn en sindsdien weet menig showbizz-liefhebber wie Estavana is en staat ze regelmatig in de roddelbladen. Voor haar was het wennen, en door die verandering heeft ze zelfs getwijfeld aan haar relatie.

,,Mijn ouders wonen natuurlijk in Nederland, zij horen van alles wat en werden gebeld door de media, dat vonden ze wel heftig”, vertelt de sporter aan weekblad Weekend. ,,Ik weet nog dat mijn vader me belde en zei: ‘Maar jij blijft mijn kleine meisje’. Ik heb heel de dag gejankt en gedacht: is dit het wel waard?”

Estavana zegt dat ze vervolgens wel twijfelde aan haar relatie met Rafael. ,,Uiteindelijk overwint liefde alles, dus ook dit.”

Drukke boel

Vier jaar later zijn Rafael en Estavana een dochter rijker en zorgt de vrouw tegenwoordig ook voor haar stiefzoon Damián. De jongen voetbalt nu bij een Deense club en zal dus niet meer vaak verblijven bij zijn moeder Sylvie Meis in Duitsland. Het gezin is onlangs naar een groter huis in Denemarken verhuisd zodat Damián zijn eigen kamer kan krijgen. ,,Het wordt een gezellige bedoeling”, zegt Estavana, die blij is dat haar stiefzoon nu vaker bij haar is.

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Instagram

Celeberties

Pijnlijk: Privéfoto’s van Prinses Alexia gelekt op social media

Ze zijn inmiddels al pubers aan het worden, een lastige positie als kind in een Koningshuis. Prinses Máxima werd op zondag 26 juni 2005 om 9.00 uur opgenomen in het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag. Prinses Alexia werd die dag om 14.41 uur op natuurlijke wijze geboren. Haar vader deed op dinsdag 28 juni 2005 in het oude stadhuis van Den Haag bij de Burgerlijke Stand aangifte van de geboorte van zijn dochter.

Inmiddels is het al een prachtige 14-jarige jongedame. Maar hoe het precies zit met de meisjes en social media, dat weten we niet. Mag dit? Kunnen ze zomaar alles online zetten? In ieder geval heeft de tweede van de drie zusjes een eigen Instagram account. En het blijkt een heus modepopje te zijn!

Het account van Alexia

Ze heeft namelijk een eigen account waar ze haar favoriete modekeuzes op plaatst. Ze heeft al behoorlijk wat volgers gekregen. Maar ze blijft wel “anoniem”!

View this post on Instagram

Yayy or nahh

A post shared by ABB (@f_4_u2) on

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Dit betekent het einde van Bridget Maasland”, RTL is woedend

Het rommelt al een tijdje rondom Bridget Maasland en haal carrière bij RTL. Ze is al tijden niet meer te zien op de televisie. Bij RTL Boulevard kwam ze niet meer langs “vanwege het coronavirus”. Een insider laat aan weekblad Weekend weten dat er meer achter zit.

De blondine roddelde er natuurlijk op los in het programma, maar over haar eigen break-up hield ze haar mond. Maar toch gaf ze hier het eerste interview over weg bij Radio 538. Dit tot grote ergernis van RTL, die verwachtte natuurlijk de primeur op thuisbasis. Ook voor het tweede interview viel RTL buiten de boot, die ging namelijk naar NH Radio.

Bridget Maasland gooit eigen glazen in

Ook Angela de Jong is los gegaan op de blonde roddeltante. Ze schreef: “Ik zou me als ik haar collega was niet drie- maar vierdubbel genaaid voelen en aansturen op ontslag. Ten eerste omdat ze haar eigen collega’s compleet voor schut zet. En ten tweede omdat het totaal niet meer geloofwaardig is als zij daar als presentatrice achter de desk staat en zich een mening aanmeet over wie of wat dan ook.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Breaking: Leontine Borsato door het dolle na babynieuws

Leontine Ruiters heeft prachtig babynieuws te melden. De ex van Marco Borsato kan het wel van de daken schreeuwen en deelt haar geluk met de hele wereld…

“Welkom in de familie, kleine vriend!” schrijft Leontine bij de zoete babyfoto. In de hashtags schrijft ze dat hij de mooie naam Finn heeft gekregen en dat het om een achterneefje gaat. Ook schrijft ze ‘ik hou van je’ en maakt ze duidelijk dat ze een trotse tante is.

Veel volgers feliciteren Leontine razendsnel met het blijde nieuws. “Wat heerlijk! Zoo ontzettend lief. Gefeliciteerd!” schrijft Kirsten Schilder, de vrouw van zanger Nick Schilder, bijvoorbeeld. “Aaah wat een knapperd, gefeliciteerd!” schrijft een ander.

Voor het eerst voor de camera

Leontine is onlangs voor het eerst sinds haar breuk met Marco Borsato weer voor de camera van Shownieuws verschenen. Ze bleef lang uit de spotlights, maar straalde op het Sterrendiner in het Amsterdamse Scheepvaartmuseum.

Als we haar vragen hoe het inmiddels gaat, is het antwoord duidelijk. “Het gaat goed met mij!” vertelt ze in de video die je bovenaan deze pagina kan zien. Ze had het erg naar haar zin op het avondje uit. Het is dan ook een speciale locatie voor Leontine. “Ik vind het heel leuk, want we hebben hier de première gehad van Michiel de Ruyter. De film waar mijn dochter in speelde. Ik vind dit altijd een heel fijne en bijzondere plek. Nu op een heel andere manier door een mooi etentje te hebben.” Meer uitspraken van Leontine zijn in de video hierboven te zien.

Bron: Shownieuws Beeld: Instagram, Youtube

Doorgaan met lezen

Trending