Estavana twijfelt over relatie met Rafael van der Vaart
Connect with us

Celeberties

Estavana twijfelt over relatie met Rafael van der Vaart

Estavana Polman ging van relatief onbekende sporter naar dé nieuwe vriendin van Rafael van der Vaart. Een hele verandering voor de blondine, die samen met haar gezin in Denemarken woont, en haar familie. Want ook haar ouders merken dat hun dochter opeens beroemd is.

‘Is dit het waard?’

In februari 2016 maakten Estavana en Rafael bekend een koppel te zijn en sindsdien weet menig showbizz-liefhebber wie Estavana is en staat ze regelmatig in de roddelbladen. Voor haar was het wennen, en door die verandering heeft ze zelfs getwijfeld aan haar relatie.

,,Mijn ouders wonen natuurlijk in Nederland, zij horen van alles wat en werden gebeld door de media, dat vonden ze wel heftig”, vertelt de sporter aan weekblad Weekend. ,,Ik weet nog dat mijn vader me belde en zei: ‘Maar jij blijft mijn kleine meisje’. Ik heb heel de dag gejankt en gedacht: is dit het wel waard?”

Estavana zegt dat ze vervolgens wel twijfelde aan haar relatie met Rafael. ,,Uiteindelijk overwint liefde alles, dus ook dit.”

Drukke boel

Vier jaar later zijn Rafael en Estavana een dochter rijker en zorgt de vrouw tegenwoordig ook voor haar stiefzoon Damián. De jongen voetbalt nu bij een Deense club en zal dus niet meer vaak verblijven bij zijn moeder Sylvie Meis in Duitsland. Het gezin is onlangs naar een groter huis in Denemarken verhuisd zodat Damián zijn eigen kamer kan krijgen. ,,Het wordt een gezellige bedoeling”, zegt Estavana, die blij is dat haar stiefzoon nu vaker bij haar is.

Bron: ditjesendatjes.nl Beeld: Instagram

Celeberties

KEIHARD: Frank en Rogier halen snoeihard uit naar Bridget Maasland!

Frank en Rogier zijn goed bevriend met Rachel Hazes. Ook haar zoon André vinden ze een geweldige jongen, zo schrijft Ditjes & Datjes. Maar over zijn ex-vriendin hebben ze weinig goeds te zeggen weten we nu. We hebben het natuurlijk over Bridget Maasland waar de zanger kortstondig een relatie mee heeft gehad.

In het weekblad Weekend halen ze namelijk flink uit naar de blonde presentatrice. Ze geven aan dat ze vermoeden dat de blondine gewoon op de bekendheid en populariteit van de zanger is gevallen. “Zij heeft meteen de furore van die jongen gepakt. Ik denk dat zij zijn populariteit wel leuk vond. Volgens mij solliciteert zij naar iemand die bekend is.” geeft Frank aan in het blad.

Frank en Rogier halen uit naar Bridget Maasland

Hij geeft ook aan dat hij denkt dat de blonde presentatrice nooit op de zanger was gevallen als hij niet zo populair geweest was. De jonge zanger zou dat volgens hem op een gegeven moment door hebben gehad.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Peter R. de Vries is helemaal klaar met koning Willem-Alexander: ‘Arrogante kl**tzak’

Dat Peter R. de Vries (63) geen groot fan is van het Nederlandse koningshuis is geen geheim. Door de recente ophef rondom de Oranjes stelt Peter R. nog meer vraagtekens bij de positie die ze bekleden. Nu haalt hij hard uit naar koning Willem-Alexander (53).

“Zal wel over de kerstvakantie gaan”

De afgelopen dagen is er ophef ontstaan rondom Willem-Alexander en Máxima omdat zij ondanks de huidige coronacrisis tóch besloten om op vakantie te gaan. Toen daar veel kritiek op kwam, braken zij hals overkop hun vakantie af en keerden ze terug naar Nederland.

Peter R. ziet het als voer om nog eens hard uit te halen naar de koning. ‘Aanstaande maandag heeft premier Rutte weer voor het eerst overleg met Koning Willem-Alexander, na diens Griekenlandtripje: zal wel over de kerstvakantie gaan’, schrijft hij op Twitter.

In RTL Boulevard ging het ook over de acties van het Nederlandse koningshuis. En of het besluit om op vakantie te gaan de monarchie in Nederland aan het wankelen bracht. Ook in die discussie was Peter R. flink uitgesproken over de Oranjes.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wauw: Na deze foto’s van Estavana Polman snappen we Rafael van der Vaart wel!

Estavana Polman en Rafael van der Vaart zijn al sinds 2016 een setje. Dan voel je als vriendin, zeker in het begin, toch een behoorlijke druk wanneer de ex-vrouw van je nieuwe vriend Sylvie Meis is. Maar we kunnen na deze fotoreeks toch wel stellen dat de handbalster net onder doet voor Sylvie, zeker niet op sportief vlak. En dat is vast en zeker een betere match voor de oud-voetballer dan zijn vorige liefde.

Trouwen zit er voorlopig niet in voor de twee zegt de voetballer. Zijn vriendin zegt namelijk altijd: “Het is Estavana die tegen mij roept: ‘Je trouwt maar 1 keer en dat huwelijk heb je al verkloot!’ Dat vind ik humor. Eigenlijk zou ik dat moeten zeggen. En misschien heeft ze ook wel gelijk. Het huwelijk is slechts een briefje. Het zou niets toevoegen. We hebben een prachtig leven. Ook zonder dat jawoord.”

Estavana Polman, dat heeft Rafael van der Vaart goed voor elkaar!

Maar of de twee tortelduifjes nu gaan trouwen of niet, daar zijn we hier natuurlijk niet voor. We willen foto’s zien van deze prachtige handbalster. De 28-jarige dame heeft ook al verschillende keren in de FHM top 100 gestaan.

View this post on Instagram

On my way to Denmark 💪🏻🇩🇰 #normallife

A post shared by Estavana Polman (@estavana) on

View this post on Instagram

My crew ❤️ @sannevanolphen

A post shared by Estavana Polman (@estavana) on

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending