Eva Jinek compleet afgebrand na uitzending: “Dit kun je niet maken!”
Connect with us

Meest bekeken

Eva Jinek compleet afgebrand na uitzending: “Dit kun je niet maken!”

Eva Jinek heeft volgens verschillende critici een enorme fout gemaakt door een pleger van grensoverschrijdend gedrag aan haar tafel haar verhaal te laten doen. Nilüfer Gündogan zat gisteravond namelijk aan tafel bij Jinek om háár kant van het verhaal te doen. Talitha Muusse, heeft ooit OP1 gepresenteerd, haalt genadeloos uit naar de blonde talkshow host op Twitter. Muusse schrijft: “Als een man serieus beschuldigd wordt van seksueel grensoverschrijdend gedrag is er even geen ‘zijn kant van het verhaal’.

Nu schuift een mogelijke dader gewoon aan de talkshowtafel aan want vrouw + kleur. Dan snap je als Jinek toch echt geen kloot van de hele MeToo-beweging?” Ze doelt hier natuurlijk op het feit dat een Ali B, Jeroen Rietbergen of Marco Borsato nooit en te nimmer aan zouden kunnen schuiven vandaag de dag, om hún kant van het verhaal te doen. Echter is er ook flink tegengeluid op Mussee.

Eva Jinek op haar vingers getikt!

Dolf Schellekens, journalist, laat van zich horen: “Ben je een beetje appels met peren aan het vergelijken? Bij de mannen die de laatste tijd in het nieuws waren lagen er bekentenissen en/of waren er duidelijke, inhoudelijke aanklachten. Die zijn er nu (nog?) niet.” Mussee antwoord: “Er wordt toch duidelijk gezegd dat het met grensoverschrijdend gedrag te maken heeft zoals avances, intimidatie in combinatie met alcoholgebruik? Moeten mensen serieus eerst alle details op tafel gaan leggen voordat je mag besluiten iemand op non-actief te zetten? 13 meldingen!?” Advocate Meike Lubbers maakt haar kanttekening: “Het gaat om de inhoud van de meldingen en niet om de kwantiteit. En het zou voor iedereen die beschuldigd wordt goed zijn als ook die kant wordt gehoord. Bij mannen en bij vrouwen.” Nilüfer Gündoğan, die onlangs uit de Volt-fractie is gezet, raakt dinsdag in tranen bij het verlaten van de rechtbank:

Meest bekeken

Wie is Maria Poetin? De knappe dochter van de president van Rusland

Vorige week brak plots de wereldwijd de hel uit: Rusland besloot Oekraïne aan te vallen en het resultaat daarvan wordt nu al de Derde Wereldoorlog genoemd. De man die de oorlog met de Oekraïne en eigenlijk met een groot deel van de wereld is de president van Rusland: Vladimir Poetin. Omdat Rusland best wel afgesloten is van de rest van de wereld vragen steeds meer mensen zich af wie Poetin eigenlijk wel niet is, wat zijn beweegredenen zijn en wie zijn familie is.

We schrijven dit artikel omdat Poetin meerdere dochters heeft – maar wist je dat zijn dochter, Maria Poetin, gewoon hier in Nederland woont? Dit nieuws is uiteraard al jaren bekend maar veel mensen vinden het toch een raar idee dat de dochter van iemand die momenteel een Derde Wereldoorlog probeert te voeren gewoon hier bij ons in Nederland woont.

Wie is Maria Poetin?

We weten helaas niet super veel over de dochter van Vladimir Poetin. Wel weten we dat Maria Putin hier in Nederland woont en heel lang in Voorschoten heeft gewoond. Maria is 36 jaar oud en geboren in Sint-Petersburg, Rusland. We weten ook dat haar vader Vladimir Poetin is en haar moeder Ljoedmila Poetin. Veel nieuwsartikelen hebben ook in het verleden laten weten dat Putin zijn dochter bewust in Nederland heeft laten wonen omdat hij niet wil dat ze iets met de politiek in Rusland te maken zou hebben, hij wil haar veilig houden.

Ze heeft ook een zusje die één jaar jonger is, zij is 35 jaar oud en heet Yekaterina Poetin. Ook weten we vrijwel zeker dat ze nog steeds na al die jaren in Nederland woont want recent is er bekend gemaakt dat ze een huis in Duivendrecht heeft gekocht. Ook heeft ze heel lang in voorschoten gewoond in een zeer luxueus Penthouse welke ze heeft verkocht voor maar liefst 1.2 miljoen euro(!). Ze woonde daar sinds 2009 samen met haar man Jorrit Faassen. Faassen heeft echter een goede baan bij het grootste gasbedrijf ter wereld wat ook nog eens Russisch is: Gazprom.

Het Penthouse waar de twee in woonden is erg groot – maar liefst 137 vierkante meter.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: ‘Bikinifoto uitgelekt van koningin Maxima’

Wie Maxima en Willem Alexander op voet willen volgen kan het Instagram-account ‘Koninklijk Huis’ volgen. Dit is het officiële account van de familie en hier kun je precies zien wat de dagelijkse bezigheden zijn van de koning en koningin. Ook de prinsessen en andere familieleden zijn hierin terug te vinden.

De laatste post gaat over de dagelijkse bezigheden van de koning, wetten ondertekenen. Het account schrijft: “In zijn werkkamer op Paleis Huis ten Bosch ondertekent de Koning een wet. Jaarlijks ondertekent de Koning zo’n 500 wetten en Algemene Maatregelen van Bestuur en zo’n 3000 Koninklijke Besluiten. Al deze stukken moeten persoonlijk door de Koning worden getekend. Het tekenen van documenten door iemand anders namens de Koning is niet mogelijk. Volgens de Grondwet moeten alle wetsontwerpen om in werking te kunnen treden na goedkeuring van het parlement ondertekend worden door de Koning en de verantwoordelijke minister. Dit laatste heet contraseign.”

Foto’s op bureau van Willem Alexander!

Het mag duidelijk zijn dat de koning hiervoor aardig wat tijd aan zijn bureau moet doorbrengen. Of hij ook alle besluiten en wetten doorleest of dit globaal doet kunnen we je niet vertellen. Het account vervolgt de uitleg: “De minister neemt door zijn handtekening te zetten, de staatsrechtelijke verantwoordelijkheid voor het besluit. Pas nadat zij allebei het wetsontwerp hebben ondertekend, krijgt het de status van wet. Ook onder Koninklijke Besluiten moeten beide handtekeningen staan.” Het leuke aan al deze informatie is dat we er ook foto’s van de situatie bij krijgen. Hierop is de koning van twee kanten te zien terwijl hij zijn handtekening zet. Op het bureau zijn verschillende foto’s van zijn vrouw en kinderen te zien. Eén foto van de koningin specifiek krijgt veel aandacht in de comments. Het lijkt een vakantiefoto op het strand te zijn en fans willen de foto graag zelf zien. Scroll naar onderstaande foto:

 

Doorgaan met lezen

Celeberties

Kelly Piquet gaat verder leven zonder Max Verstappen

Kelly Piquet is momenteel in Brazillië om samen met haar familie en vrienden carnaval te vieren. Maar Max lijkt nergens te bekennen. Is hij alleen achtergebleven in Monaco?

,,Dit zijn mijn nichtjes! Heerlijk”, schrijft Narciza Leão op Instagram bij een foto waar Kelly Piquet in getagd is. Samen met haar familie en vrienden is ze carnaval aan het vieren in Brazilië.

Max nog in Monaco?

Carnaval is het hoogtepunt van het jaar voor de meeste Brazilianen. Een hele week lang vinden er overal festiviteiten plaats en er wordt volop gefeest, zowel overdag als ’s nachts. En net als we gewend zijn in Nederland, gaan ook de feesten in Brazilië gepaard met grote paradewagens, veel muziek en verkleedde mensen.

Ook Kelly viert graag carnaval in Brazilië, waar veel familie en vrienden van haar wonen. Maar vermoedelijk is ze in haar eentje naar Brazilië gereisd, want Max lijkt nergens te bekennen. Ook op de foto die haar nicht Narciza in Instagram Stories heeft gedeeld, is Max niet te zien. Is hij alleen achtergebleven in Monaco?

Doorgaan met lezen

Trending