Eva Jinek verliest de strijd: “Hier komt ze niet meer bovenop!”
Connect with us

Meest bekeken

Eva Jinek verliest de strijd: “Hier komt ze niet meer bovenop!”

Eva Jinek is natuurlijk dé ster van de late avond geweest de afgelopen tijd. De RTL 4-ster weet dagelijks toch wel ergens tussen de 800.000 en 900.000 kijkers te boeien met haar gasten aan tafel. Natuurlijk een enorm goede score en lange tijd dé favoriet voor de avondgasten voor de buis. Maar programma’s blijven natuurlijk alleen goed scoren wanneer er wat te concurreren valt. Het werd dan ook hoog tijd voor een serieuze concurrent, en die heeft ze gekregen.

Arjen Lubach zit momenteel in zijn tweede week van zijn nieuwe programma ‘Avondshow met Arjen Lubach’. Aan de naam van de show kun je al een beetje zien dat het in de avond is. Lubach start net wat later dan Jinek, namelijk om half 11 tegenover 10 uur. Zoals we gewend zijn van de presentator doet hij het nét wat anders dan de rest. Schijnbaar de perfecte formule voor een hoop kijkers.

Eva Jinek moet het afleggen!

Lubach heeft Jinek namelijk gigantisch ver achter zich gelaten. Waar Jinek woensdag op plek 14 eindigde in de ‘Dag Top 25’ van ‘Kijkonderzoek’ met 802.000 kijkers stond Lubach op nummertje 6 met 1.178.000 kijkers. Juist, bijna 400.000 kijkers meer. Maandag was dit gat nog een stukje groter. Jinek scoorde afgelopen maandag 436.000 kijkers, opnieuw goed voor plek 14. Lubach scoorde deze zelfde avond maar liefst 1.276.000 kijkers, goed voor plek 7. Dit is dus een verschil van ruim 400.000 en de verwachting is dat dit verschil alleen nog maar groter zal gaan worden. Verschillende aspecten van de show van Lubach krijgen wel kritiek, toch blijft de presentator opmerkelijk goed scoren. Mensen irriteren zich bijvoorbeeld aan de lachband in het programma. Hieronder meer:

Celeberties

Zien: Auto Marco Borsato gespot op oprit Leontine

Na de beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag lijkt Marco Borsato zich te verstoppen in zijn woning in Alkmaar. Maar onlangs werd zijn auto ineens gespot op een andere oprit, namelijk die van Leontine!

Over de staat van de relatie van Marco en Leontine is nog altijd weinig duidelijk. Maar omdat Leontine sinds de beschuldigingen niet meer samen is gezien met de zanger, werd de indruk gewekt dat ze afstand van hem heeft genomen.

Heeft ze Marco toch niet laten vallen?

Maar weekblad Privé heeft deze week een foto gepubliceerd waarop te zien is dat de auto van Marco op de oprit van Leontine staat. De zanger zou op dat moment samen met Leontine in de woning geweest zijn. Heeft ze hem dan toch niet laten vallen?

De relatie van Marco en Leontine kent diepe dalen. Na de schokkende scheiding van een aantal jaren geleden waren ze nét weer bezig met een doorstart toen de schokkende onthullingen over The Voice Of Holland naar buiten kwamen.

Binnen niet al te lange tijd zal er dan ook een beslissing worden genomen of Marco wel of niet vervolgd gaat worden. Tot die tijd lijkt de zanger ondergedoken te zijn en wil hij niet met de media praten. Collega’s lijken niets meer met hem te maken te willen hebben en daarom heeft de zanger één iemand in vertrouwen genomen, en dat is Leontine. Is voor de zanger dan toch niet álles verloren?

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Linda de Mol haalt nóg meer woede op de hals: “Zet je ego opzij!”

Linda de Mol is ondanks haar mediapauze natuurlijk nog steeds dé tv-koningin van Nederland. Sinds de mediarel rondom The Voice is de presentatrice flink geraakt en lijkt er sprake te zijn van overspanningsklachten. Het is natuurlijk niet vreemd dat het een zware periode voor je is wanneer je broer de eigenaar van The Voice is en je ex-vriend de hoofdpersoon in het schandaal-verhaal. Ook werd Linda scheef aangekeken omdat ze al veel eerder van deze beschuldigingen weet zou hebben gehad. Het was in ieder geval eventjes teveel voor Linda en ze kneep er tussenuit, hoogstwaarschijnlijk naar Portugal.

Sindsdien is er een hoop gebeurd in de wereld, naast alle andere schandalen rondom bekende Nederlanders natuurlijk. De oorlog in Oekraïne vanwege binnenvallend Rusland houdt de hele wereld in zijn greep. Rob Goossens is flink teleurgesteld dat Linda haar mediapauze doortrekt, ook nu er een grote oorlog gaande is.

Linda de Mol keert niet terug voor Oekraïne

Rob Goossens zegt onder andere: “Het zou mooi zijn geweest als ze terugkeerde om geld in te zamelen.” Echter wordt ‘Samen in actie voor Oekraïne’ aanstaande maandag gepresenteerd door Chantal Janzen samen met Rob Kemps van Snollebollekes. Rob Goossens wijst erop dat zélfs Mattie en Wietze voor deze zaak zijn herenigd, dan moet Linda toch wel over haar ego kunnen stappen? Goossens vervolgt: “Denk dat dit een dusdanig bijzondere situatie is dat je over ruzies heen moet stappen. Ik zou het eigenlijk ook wel heel mooi hebben gevonden als Linda de Mol had gezegd: ‘Ik had besloten om voorlopig even niets te doen, maar dit is wel zo’n belangrijk doel, ik ga toch eventjes terugkomen om geld voor het goede doel op te halen.” Wanneer De Mol wel weer terug gaat keren is nog niet helemaal bekend. Hieronder meer kritiek over de “show” van maandag:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: Poetin beschouwt sancties als oorlogsverklaring aan Rusland

De Russische president Vladimir Poetin liet zaterdag verstaan dat zij landen die een no-fly zone zouden instellen over Oekraïne zullen beschouwen als aan het militaire conflict deelnemende landen.

Tijdens een ontmoeting met vertegenwoordigers van Russische luchtvaarmaatschappijen zei Poetin: “We zullen ze onmiddellijk beschouwen als deelnemers aan een militair conflict, en het maakt niet uit van welke organisaties ze zijn.”

“Het is onmogelijk om het te doen, toch niet vanuit Oekraïens grondgebied, het is alleen mogelijk vanuit buurlanden. Maar elke beweging in die richting zal door ons beschouwd worden als een deelname aan een militair conflict.”

De verklaringen van Poetin komen er na de herhaaldelijke vraag van president Volodymyr Zelensky om een no-fly zone in te stellen boven Oekraïne om te vermijden dat de Russen burgerdoelwitten blijven bombarderen.

Doorgaan met lezen

Trending