Ex Marco Borsato heeft nieuwe vriend
Connect with us

Meest bekeken

Ex Marco Borsato heeft nieuwe vriend

Waar Marco Borsato zich thuis in Alkmaar schuilhoudt, straalt zijn eerste grote liefde Denise Boekhoff, met wie hij nog altijd een innig contact onderhield, als nooit tevoren. De mooie mannequin zou haar hart hebben verloren aan een heuse geheim agent…

In Alkmaar en omgeving weten ze het zeker: Denise Boekhoff (50), de eerste grote liefde van Marco Borsato, is weer gelukkig in de liefde! Waar de veelbesproken zanger zich thuis in zijn penthouse in de luwte ophoudt, straalt de mooie mannequin als nooit tevoren. En het blijkt de voormalige geheim agent Edmond (overige gegevens bekend bij Story) die haar hart zou hebben veroverd!

De man werkte lange tijd bij de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) en wordt omschreven als uiterst charmant, zeer belezen en met aanzien in hoge kringen. Volgens vrienden kennen Denise en haar nieuwe liefde, die thans violist is, elkaar al twee jaar, maar had de man nog een relatie. Pas toen deze relatie op de klippen liep, intensiveerden ze hun contact. Denise, die na verschillende relaties al enige tijd vrijgezel is, is volgens bekenden heel gelukkig met hem.

Meest bekeken

WOW: Als je onze Monique Westenberg in deze bikini ziet snap je André Hazes wel!

Monique Westenberg is natuurlijk alweer een tijdje vrijgezel. De in 1977 geboren blondine heeft alweer de 43 jaartjes aangetikt. Maar we moeten zeggen dat we dat er niet aan af kunnen lezen. André staat er inmiddels al om bekend om op wat oudere vrouwen te vallen. Maar klaarblijkelijk kiest hij wel de mooiste uit.

Ook Bridget Maasland ziet er erg goed uit voor haar leeftijd. Met de vakantie die Monique achter de rug heeft volgen natuurlijk een hoop fijne kiekjes. Ze was namelijk ook aanwezig op Curacao om van het heerlijk zonnige weer te genieten.

Monique Westenberg op het strand

Na een kiekje van zichzelf op social media waarop ze in bikini staat volgen onwijs veel positieve reacties. Romy Monteiro reageert met “Figuurtje hoor!”. Ook reacties als “Prachtige mama wat een figuur, wauw!” volgen. En dat is te begrijpen:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Andre Hazes maakt weer hele grote fout: ‘Heftige ruzie’

Andre Hazes lijkt weer dezelfde fouten te maken als toen hij nog met Sarah van Soelen ging. Andre zit op dit moment in Marbella met zijn nieuwe liefje Anne Rose die de beste vriendin van Sarah van Soelen was. Maar het blijkt dat voordat hij naar Marbella vertrok al een week bij de ouders van Anne Rose inwoonde.

Anne Rose woont ook nog bij haar ouders in Vinkeveen en het schijnt dat Andre weer ruzie had gekregen met zijn moeder Rachel. Dus pakte Andre zijn koffers en trok hij bij de ouders van Anne Rose in.

Dit zorgt wel voor een hele aparte situatie, want Anne Rose is ook de manager van Rachel Hazes en zij zal gewoon weer naar Rachel toe moeten. En reken maar dat Rachel Hazes het met Anne Rose ook over de ruzie met Andre heeft en dat creëert dan toch wel een hele gekke werksituatie.

In ieder geval beweren de buren van de ouders van Anne Rose dat de auto van Andre hier dag en nacht een week lang heeft gestaan voordat ze naar Spanje vertrokken. Heeft die peperdure Chanel tas die Andre zijn nieuwe schoonmoeder op kerst kado gaf toch nog nut gehad.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Foto van Eva Jinek blijkt meer te laten zien: “Zie je, ze is wel zwanger!”

Eva Jinek heeft haar volgers, en de roddelbladen, even een cryptische post onder de neus gehouden. De presentatrice heeft een foto op haar Instagram geplaatst van een knuffel-garnaal. Voor de volgers is het nu natuurlijk gissen waarom de blondine dit plaatst. Normaal gesproken plaatst Eva altijd foto’s met lange teksten erbij over iets waar ze graag iets over kwijt wil.

Tegenwoordig verschijnen er dan ook maar bar weinig foto’s van de presentatrice zelf op haar kanaal. Maar bij de foto van de garnaal, daar staat helemaal niets bij. Niet in de foto en niet als bijschrift. Volgers blijken het hierdoor zeker te weten, Eva is zwanger. Ook Shownieuws kopt er lekker in met een grote kop over een mogelijke zwangerschap. Er valt bijvoorbeeld te lezen: “Ben je zwanger? Gefeliciteerd!”

Eva Jinek zwanger?

Een ander schrijft weer: “Ik hoop dat dit betekent dat je in blijde verwachting bent… In dat geval: van harte gefeliciteerd.“. Sommige zijn wel érg zeker van hun zaak: “Ze is zwanger!“. Er is wel meer vreemds aan de hand rondom Eva, wordt in Shownieuws besproken. Evert Santegoeds laat weten dat de blondine allerlei interviews heeft afgezegd betreft de promotie van haar boek. Hij zegt: “Ja, we hoorden dat vandaag pas. Wij zouden ook met Eva spreken over dat boek en over wat haar bewogen heeft om dat te schrijven. En over de leuke dingen die erin staan.“

Doorgaan met lezen

Trending