Ex-partner Monique Westenberg zwanger van Andre Hazes !
Connect with us

Celeberties

Ex-partner Monique Westenberg zwanger van Andre Hazes !

Gisteren was Guido de hoofdredacteur van de Story te gast bij de show van Wilfred Genee op Radio Veronica en die liet even een bommetje vallen over Andre Hazes. Hij zei namelijk het volgende:

“Je moet volgende week maar eens even opletten. Dan gaat er echt iets spectaculairs gebeuren. Hou het in de gaten.”

De aankondiging van Guido leidde op Radio Veronica tot flink wat speculaties, bijvoorbeeld over een zwangerschap van Andre’s nieuwste vriendin Sarah van Soelen of wellicht toch zijn ex Monique?

“Ja, ze is zwanger! Ik zei het toch! Ik zei het een paar weken geleden! Ik vind dat wel stom hoor voor Monique”, aldus nieuwslezeres Florentien van der Meulen.

Wilfred Genee denkt juist dat Monique zwanger is van Andre.

“Is het dan toch Monique die nog zwanger blijkt te zijn?”, vraagt de presentator zich af.

Guido wil niets bevestigen of ontkennen.

“My lips are sealed. Volgende week dinsdag komt er groot nieuws.”

Wilfred Genee is er verbaasd over.

“Dat nieuws is er dus eigenlijk nu al. Ben je dan niet bang dat het uitlekt?”

Guido:

“Nee, daar ben ik niet bang voor. Daar ben ik héél zeker van.”

Wilfred:

“Jullie hebben een afspraak begrijp ik, André en jij?”

Guido:

“Wat er dinsdag uitkomt, dat kan niet uitlekken.”

De Veronica-sterren bleven maar speculeren.

“Ik denk dat hij teruggaat naar Monique”, aldus Niels.

Wilfred:

“En dat zou nu al bekend moeten zijn? Dat lijkt me sterk.”

Guido:

“Ik zou daar niet op rekenen. Hij gaat echt de mensen verrassen volgende week.”

Florentien daarop:

“Hij heeft wéér een ander?”

Het moet dus echt heel groot nieuws zijn. Wij denken dat er toch echt onthult gaat worden dat Sarah zwanger is van Andre en anders is het waarschijnlijk toch zijn ex Monique die hij voor de breuk nog zwanger heeft gemaakt.

Celeberties

“Rachel Hazes heeft een facelift gehad en ziet er weer uit als nieuw!”

Rachel Hazes heeft gisteren een aantal interviews gegeven aan onder andere RTL Boulevard en Shownieuws. Het waren een tikkeltje ongemakkelijke interviews aangezien Rachel helemaal nergens op wilde antwoorden. De journalisten wilden uiteraard alles weten over Sarah van Soelen en André Hazes.

Maar ook of de zanger nu weer terug zou zijn bij Monique of bij Sarah. Niemand lijkt het zeker te weten en niemand lijkt het ook te willen vertellen. Maar een aantal kijkers viel iets heel anders op tijdens deze interviews. Rachel lijkt namelijk plotseling 10 jaar jonger. Yvonne Coldeweijer heeft hier uiteraard een aantal foto’s en screenshots van gemaakt om even een vergelijking te maken. We kunnen niet anders stellen dat er een flink verschil is. Alleen weten we ook dat make-up tegenwoordig wonderen kan verrichten. Een beetje goede belichting kan ook altijd helpen, maar dit lijkt wel erg op te vallen.

Rachel Hazes is weer als nieuw!

Natuurlijk is er niets mis mee om her en der wat aan jezelf te doen wanneer dat je zelfvertrouwen een boost kan geven. Toch zijn de kijkers erg benieuwd wat hier precies is gebeurd in zo’n korte tijd. Yvonne heeft het daarom voor de zekerheid nog even aan wonderdokter Robert Schoemacher gevraagd ter bevestiging. Antwoord is vooralsnog uitgebleven, maar het resultaat mag er zijn Rachel!

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes reageert voor het eerst op drugsverslaving van André Hazes jr.

Rachel Hazes is voor de eerste keer gevraagd naar de roddels die de afgelopen maanden hebben gespeeld rondom haar zoon André. Hoewel RTL Boulevard normaliter niet echt van de kritische vragen is, was het dit keer anders.

Musical

Voor de terugkerende musical Hazes was er een persmoment aangekondigd. Rachel Hazes was daar de hele middag aanwezig om vragen te beantwoorden over de musical. Toch was daar Boulevard-reporter Aran die een poging waagde om wat informatie los te peuteren van Rachel:

“Het was heel heftig, ook met André natuurlijk. Hoe heb jij dat beleefd toen op Schiphol? Het moment dat jullie zo gevolgd werden en iedereen wilde weten waar hij was?” Hierop reageerde Rachel cryptisch: “Ik denk dat iedereen weet waar hij nu is en ik hoop dat iedereen ook respecteert met onze eerdere uitspraken dat wij gewoon heel graag rust willen. Ik denk dat dat voor André zijn verwerking en therapie het allerbelangrijkst is.”

En toen was daar de vraag waar iedereen op hoopte: “Het zou te maken hebben met geen alcohol meer en geen andere middelen?” Waarop Rachel reageerde: “Ik hoop dat iedereen respecteert dat wij rust willen hebben.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

Rachel Hazes schept nu duidelijkheid over André Hazes en Monique Westenberg: “Of ze weer een relatie hebben?”

Ongeveer een jaar geleden vroeg André Hazes Monique Westenberg ten huwelijk. Enkele weken later maakte hij een einde aan hun relatie.

Ondertussen is ook de relatie met Sarah van Soelen tot een einde gekomen. André Hazes wordt nu steeds vaker bij Monique Westenberg en hun zoontje gespot.

Volgens Yvonne Coldeweijer is het André na erg hard zijn best te doen gelukt en is hij weer samen met Monique. Er is alvast één persoon die daar anders over denkt: Rachel Hazes.

“Ik denk dat iedereen het logisch vindt dat een vader naar zijn zoon gaat. Er wordt dan helemaal hysterisch om gedaan”, zegt ze bij RTL Boulevard.

Hebben André en Monique dan toch geen romantische relatie? “Het is geen relatie. Wel een vader-zoonrelatie”, aldus Rachel.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending