Ex Raymond van Barneveld doet boekje open over heftige huwelijk
Connect with us

Celeberties

Ex Raymond van Barneveld doet boekje open over heftige huwelijk

Door het gerommel van Raymond van Barneveld met andere vrouwen greep ex-vrouw Silvia Walraven meerdere malen naar de fles. ,,Nog één jaar met hem was mijn ondergang geworden.”

Onverwachts
Het huwelijk van Raymond van Barneveld en Silvia Walraven kende vele ups en downs. Toch kwam het verzoek van een scheiding onverwachts. ,,Heel pijnlijk om dat op tv bij Shownieuws te moeten horen. Raymond gaf als verklaring dat hij bang was dat ik weer aan de drank zou gaan”, aldus Silvia in LINDA.

‘Vergeten doe ik niet’
De verhalen van het gerommel van Raymond gingen al járen rond. Volgens Silvia was dat de reden dat ze meerdere malen naar de fles greep. Toch heeft ze Raymond en zijn nieuwe vriendin kunnen vergeven. ,,Na de haat heb ik het hem en Julia vergeven”, geeft ze toe. ,,Maar vergeten doe ik niet.”

Uiteindelijk is Silvia dankbaar dat hij de stap naar de scheiding heeft genomen. ,,Nog een jaar langer in dit huwelijk had me mijn ondergang geworden. Ik was dan kapotgegaan aan de alcohol.”

Nog meer ellende
Na de breuk werd Silvia verliefd op Piet, die onverwachts opdook via Messenger. Maar ook daar kwam abrupt een einde aan. Eind februari dit jaar kreeg hij een kleine hersenbloeding, gevolgd door een hartstilstand en een tweede, fatale hersenbloeding. ,,Hij heeft me een jaar lang laten voelen wat het is om geliefd te zijn.”

Dit in tegenstelling tot haar huwelijk met Raymond. ,,Ik wilde weleens met een bak koffie gewekt worden zónder dat het Moederdag was. Een aai over mijn bol was al uitzonderlijk. Niet bij Piet. Die overlaadde me met liefde.”

Celeberties

Slecht nieuws voor René le Blanc: ‘Het is klaar’

René le Blanc zou een eigen realityserie krijgen, maar daar staat nu een streep doorheen. Toch zit de zanger er niet mee. ,,Ik Geloof In Mij werd al de René Le Blanc-show genoemd.”

In de ijskast

De zanger ging in gesprek met SBS 6 over een eigen realityserie, maar die droom lijkt alweer van de baan te zijn. ,,Er is sprake van geweest, maar die serie staat nu in de ijskast”, zegt René tegen weekblad Weekend. De zanger heeft het namelijk veel te druk met andere dingen, zoals optredens en opnames van andere programma’s.

,,Dus we hebben gezegd: eerst weer Ik Geloof In Mij en dan kijken we wat er gaat gebeuren in de toekomst.” Zelf zit René daar niet zo mee. ,,Ik Geloof In Mij werd al de René le Blanc-show genoemd.”

‘Geen egotripper’

Maar ook al wordt de serie zo volgens hem genoemd, hij is zéker niet arrogant. In kranten, bladen en online leest hij van alles over zichzelf en lang niet altijd is het waar. ,,Mensen zeggen dat ik een kwal of een komediant ben. Dat ik een egotripper zou zijn of arrogant”, zegt René in de Nieuwe Revu.

Met een realityserie had hij zich kunnen laten zien hoe hij écht is. ,,Iedereen die mij in het echt ontmoet, zegt meteen: ‘Ik vind jou een heel ander persoon dan op tv.’ Ze vinden me makkelijk en warm”, aldus de zanger.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zien: Bizar gerucht over affaire Wendy van Dijk en Thijs Römer opgerakeld

Het gerucht dat Wendy van Dijk en Thijs Römer een affaire met elkaar hebben gehad wordt opgerakeld door Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde. “Iedereen weet dit in medialand.”

Wendy van Dijk en Thijs Römer speelden jarenlang samen in de middelmatige misdaadserie Moordvrouw op RTL 4. Volgens opiniemaker Jan Roos deden de twee echter meer dan met klappertjespistolen rondrennen op de set. En dat terwijl híj toen een relatie had met Katja Schuurman en zíj met haar huidige partner Erland Galjaard.

Geruchten over affaire
Wendy reageerde in 2015 woest op het gerucht dat Jan toen lanceerde. “Dingen die zó ver weg van de waarheid af staan, kan ik gemakkelijk naast me neerleggen. Maar ongelofelijk vind ik het dat zo’n man niet beseft dat er twee gezinnen zijn die door dit soort dingen worden geraakt. Ik vraag me echt af wat zo iemand bezielt”, riep ze kwaad.

Jan hield echter voet bij stuk. “Ik moet eerlijk zeggen: ik heb wel vaker dingen naar buiten gebracht dat mensen zeiden ‘hij wil weer aandacht’, bijvoorbeeld dat Gordon van het feestje van Linda de Mol werd gestuurd omdat hij daar met cocaïne liep te strooien. Dat is uiteindelijk gewoon allemaal bevestigd, hoor. En ooit zal ook dit wel uitkomen.”

Alberta rakelt op
Yvonne Coldeweijer, die als Alberta Verlinde BN’ers becommentarieert, blaast het gerucht nu nieuw leven in. Zij stelt dat Thijs na de opnames van Moordvrouw regelmatig bij Erland en Wendy thuis sliep. “Het schijnt dat Thijs Römer ontzettend vaak in die villa van hen is blijven pitten”, vertelt ze in haar nieuwe video op YouTube.

Ze vervolgt: “Hij heeft zelfs z’n eigen logeerkamer daar gekregen en dat was dan onder het mom van: ja, de opnames lopen best wel vaak uit, dus dan is het wel handig als ik hier blijf slapen.”

Juice
Wat gebeurde er precies in die logeerkamer? “Erland had denk ik een bord voor zijn kop ofzo, geen idee, die heeft dit ook altijd ontkend, maar het gerucht gaat wel extreem – en dat weet echt iedereen in medialand – dat Thijs en Wendy in dat kamertje s*ks hadden en dat Erland daar gewoon boven sliep in de slaapkamer. Oh my god, juice!”

Het is de hoogste vorm van verraad, vindt Yvonne. “Thijs kwam zodanig vaak over de vloer dat hij ook een hele vriendschapsband met Erland had. Dat lijkt me echt… Stel dat je gewoon iemands vrouw doet en dat je dan ’s ochtends een koffietje drinkt met haar man aan de keukentafel. Hahaha. Kapotlijp, joh.”

Fragment
Het fragment waarin Yvonne vertelt over de vermeende affaire (vanaf 13:20):

Doorgaan met lezen

Celeberties

Zeer slecht nieuws voor zwangere Maxime Meiland

De Meilandjes zijn nog maar net terug van hun vakantie van Curacao en krijgen de ene na de andere domper te verwerken. Gisteren nog liet Nadege de ex huishoudster van de Meilandjes zich zeer negatief uit over Martien.

Maar daar blijft het niet bij, want vandaag laat Maxime weten dat zij en haar hele gezin corona hebben. En dat is zeer slecht nieuws vooral voor Maxime, want zij is ook nog zwanger. Het schijnt dat zwangere vrouwen vaker heftigere corona klachten krijgen en zelfs vaker naar het ziekenhuis moeten. Dit komt doordat de buik bij zwangere vrouwen extra op het middenrif en de longen drukt, waardoor je sneller kortademig kan worden bij corona.

Het kan bijna niet anders of Maxime, Leroy en Clair moeten dit hebben opgelopen toen ze op vakantie waren in Curacao. Martien, Erica en Montana hebben nog nik van zich laten horen. Dus of hun ook corona hebben is niet duidelijk.

Wij wensen Maxime en de rest veel beterschap toe.

Doorgaan met lezen

Trending