Ex-vriendin van Rico Verhoeven dreigt met: 'Hij gaat spijt krijgen!'
Connect with us

Celeberties

Ex-vriendin van Rico Verhoeven dreigt met: ‘Hij gaat spijt krijgen!’

De ex van Rico Verhoeven, Jacky Duchenne, doet een boekje open over de breuk met de kickbokser. Jacky zegt dat de roem hem naar het hoofd gestegen is en dat hij geld koos boven zijn gezin. Ook het gedrag van Rico na de breuk zit haar enorm dwars.

Zware tijd

In Weekend onthult Jacky dat het na een heel moeilijke periode weer een beetje beter met haar gaat. Ze vertelde: “Na een heftige periode gaat het weer goed. Het is erg pittig geweest, maar met de kinderen gaat het nu goed.” De ex van Rico zegt dat ze financiële problemen had. Daarover gaf ze toe: “Net na onze breuk kwam de coronacrisis, dus het was dubbel zo heftig. Waar moest ik mijn geld vandaan halen.”

Jacky hield er zelfs slapeloze nachten aan over. Rico daarentegen liet het breed hangen. Het was voor haar dan ook een mes in haar rug toen Rico plots een auto kocht voor zijn moeder. Zij moest die van haar net verkopen om het hoofd boven water te houden. Ze zei: “Ik ben blij voor haar, maar dat doet mij wel wat. Ik heb mijn auto moeten verkopen omdat het financieel gezien meer ruimte gaf en als je dat daarna ziet, denk je er wel even over na.”

Geld boven

Jacky vertelt ook over de oorzaak van de breuk. Daarover onthulde ze: “Ik wilde niet het jaloerse kreng zijn dat hem beperkte, maar dat zorgde er wel voor dat zakelijke dingen voorrang kregen. Geld kwam boven mij te staan. Zijn acties en keuzes daarin hebben voor veel teleurstellingen gezorgd.” Jacky zegt dat ze er nu spijt van heeft dat ze hem zo los liet. Ze had hem naar eigen zeggen strakker aan het lijntje moeten houden.

Reden van de breuk?

Jacky is ook brutaal eerlijk over de precieze reden van de breuk. Ze verklaarde: “Rico is veranderd, wat altijd mijn angst is geweest. Ik vind het jammer dat de roem zoveel met hem gedaan heeft. Ik ben teleurgesteld – Ik voelde hem uit mijn handen glippen en zag hem veranderen. Het lijkt wel alsof we elkaar niet meer kennen.”

Het is duidelijk dat het koppel stilaan uit elkaar begon te groeien. Of Rico haar bedroog, wil ze niet zeggen.

Nog meer ellende

Na de breuk ging het van kwaad tot erger. Rico blokkeerde haar zelfs op Instagram om geen berichtjes meer van haar te krijgen. Komt het ooit nog wel goed tussen de twee? Jacky: “Hij zal nooit meer mijn partner worden, er is te veel gebeurd.” Volgens Jacky zal de kickbokskampioen ooit nog wel spijt krijgen. “Ik ben echt goed voor hem geweest. Ik ben mezelf gebleven, Rico is veranderd.”

Celeberties

Wauw: 41-jarige Monique Westenberg laat haar topfiguur zien!

Het is natuurlijk alweer een tijdje geleden dat het vreselijke nieuws naar buiten kwam voor Monique Westenberg. André Hazes bracht het bizarre nieuwe naar buiten via een persbericht en een appje naar zijn toenmalige vriendin.

Hij koos voor een andere vrouw, de 20-jaar oudere Bridget Maasland. Maar voor de blondine gaat het leven natuurlijk ook gewoon door. En we gokken dat de mannen voor haar in de rij zullen staan, jong en oud. Een van de redenen zullen we eventjes aan je laten zien!

Mannen staan in de rij voor Monique Westenberg

Naast dat de 41-jarige blondine er gewoonweg nog heel goed uitziet, heeft ze ook nog eens een prachtig figuur. En dat laat ze maar al te graag zien op haar social media!

View this post on Instagram

Imagine being loved the way you love

A post shared by ̈ (@moniquenoell) on

View this post on Instagram

A post shared by ̈ (@moniquenoell) on

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Linda de Mol lacht zich helemaal rot om de meest domme BN’ers óóit!

Dat niet alle BN’ers even slim zijn wist je waarschijnlijk wel. Types als Patty Brard, Famke Louise en Bizzey zijn daar het levende voorbeeld van. Maar goed ondanks dat staat succes hen blijkbaar niet in de weg en daarvoor kan je alleen maar respect hebben.

In de spelshow Ik Hou Van Holland met presentatrice Linda de Mol (seizoen 139 alweer) worden wekelijks een aantal BN’ers blootgesteld aan lastige vragen en opdrachten. Zoals in de spellingsronde waar echt de aller moeilijkste woorden óóit voorbijkomen. Woorden als: excuses, burgerlijk of spectaculair…

Linda de Mol lacht zichzelf uit

Inderdaad, woorden die jij in groep 5 al wist te spellen maar waar BN’ers als Nienke Plas, Samantha Steenwijk en Bilal Wahib nog altijd moeite mee hebben. Maar ehh Linda, hoe spel je het woord guacamole nou ook alweer?

Doorgaan met lezen

Celeberties

Drama: Badr Hari verliest gevecht tegen deze ernstige ziekte

Slecht nieuws voor Badr Hari fans die niet konden wachten hem weer in de ring te zien. De kickbokser testte afgelopen week positief op het coronavirus. Hierdoor is zijn gevecht tegen Benjamin Adegbuyi uitgesteld

Positief

Bad-boy Badr Hari laat op Instagram weten dat hij knock-out geslagen is door het virus. ,,Ik ben positief getest op het coronavirus. Momenteel zit ik in thuisquarantaine en ben goed aan het herstellen na een paar dagen van ziekte.’

Hij drukt volgers op het hart om de maatregelen serieus te nemen.

,,We hebben vanaf het begin van deze pandemie alle veiligheidsmaatregelen rond COVID-19 zeer serieus genomen, maar helaas heeft deze besmetting plaatsgevonden’, vertelt hij. ,,Dat laat zien hoe serieus we het virus moeten nemen.”

Gevecht

Badr zou op 7 november weer de ring in stappen om het op te nemen tegen de Roemeense kickbokser Benajmin Adegbuyi. Dit gevecht is door zijn besmetting uitgesteld. In een persbericht van GLORY toont Badr zijn berouw voor de fans die uitkeken naar het gevecht.

,,Dit is ontzettend vervelend, ook voor GLORY en voor de andere vechters”, zegt Hari in een persbericht van Glory. ,,En zeker ook voor alle fans die enorm uitkijken naar dit event. Ik voel hun support, zij sterken me in mijn herstel. Een goede gezondheid is en blijft het belangrijkste dat er is.

Rico

Het laatste officiële gevecht van Badr liep voor hem af in een tragedie. De kickbokser kwam op 21 december 2019 in actie tegen Rico Verhoeven, maar moest opgeven door een blessure. Dit was de tweede keer op rij dat Verhoeven won van Hari door een blessure. In 2016 gaf Hari op door een armblessure, en in 2019 werd Hari genekt door een beenblessure.

Het is nog niet duidelijk wanneer Hari’s terugkeer, die in eerste instantie gepland stond op 7 november, wel zal plaatsvinden.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending