Exit Sylvana Simons? “Als Zwarte Piet niet uit Nederland verdwijnt, dan vertrek ik zelf”
Connect with us

WOW

Exit Sylvana Simons? “Als Zwarte Piet niet uit Nederland verdwijnt, dan vertrek ik zelf”

Sylvana Simons die bekend staat als prominente tegenstander van Zwarte Piet, wil per wet de traditionele variant van het figuur verbieden. Het is niet onwaarschijnlijk dat wanneer december weer in aantocht is dat het onderwerp wederom ter sprake komt zoals elk jaar gebruikelijk is.

Nu Simons tot Kamerlid is verkozen is het de vraag of Simons nog achter haar uitspraak staat die zij in 2017 deed bij NPO radio 2: “Als Zwarte Piet niet verdwijnt uit Nederland, dan vertrek ik zelf”.

Zoals het bij kwalitatieve journalistiek betaamt is het van belang om gedane uitspraken en beloften regelmatig ter herinnering naast elkaar te leggen en te kijken wat er van uitgekomen is. Simons beloofde haar vertrek enkele jaren terug, het ziet er voorlopig niet naar uit dat Zwarte Piet de komende jaren volledig uit het Nederlandse straatbeeld verdwijnt. Zouden haar beloften die zij doet in het politieke arena wel uitkomen?

Bron: Telegraaf, ADz

Meest bekeken

Temptation Pommeline deelt foto’s gezicht: ‘Flinke pak slaag gekregen’

Pommeline deelde foto’s op haar Instagram met een blauw, dik oog. Dit is de reden waarom zij er zo toegetakeld uitziet.

Deze week heeft Pommeline haar permanente eyeliner laten verwijderen. Het is een riskante ingreep waarbij je oogschade kunt oplopen. Daarom ziet de blondine er ook zo toegetakeld uit. “Ik vind het niet erg om mij eens van mijn mindere kant te laten zien”, vertelt Pommeline.

“Zo zien mijn ogen er na de lasering uit. Het doet geen pijn, maar het is nog gezwollen en er is een uitstorting te zien. Het lijkt wel alsof ik een pak slaag heb gekregen. Ik moet het gewoon met water en oogzalf behandelen”, vervolgt ze. Verder gaat het goed met haar en is ze inmiddels al een lange tijd gelukkig met haar vriend Cirio.

 

Bron: RTL

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Sarah van Soelen blijft Monique keer op keer kopiëren

Het lijkt erop dat Sarah van Soelen een obsessie begint te ontwikkelen voor de ex van André Hazes. Het is al verschillende keren voorgevallen dat Monique op Instagram iets draagt en dat Sarah haar dan gelijk na-aapt.

En dat begint ook heel wat volgers op te vallen. Ook nu is het weer van dat. Een week geleden verfde Monique haar kapsel iets donkerder en ja hoor. Daar is ook Sarah met donkerdere lokken. Sarah droeg ook nog eens bijna dezelfde blouse als Monique. Daarover maakte André dan nog uitgebreid grapjes. Helemaal bizar was toen Monique en Sarah de neef van André Hazes op identieke dezelfde manier feliciteerden.

Sarah van Soelen pest Monique

Pesterijen over en weer

Het bleef echter niet bij deze drie schijnbaar toevalligheden. In april postte Monique een foto met een rood jack, met specifieke tekst en opvallend motief. Even later kwam Sarah van Soelen dan aanzetten met hetzelfde jack!

Je kunt er ook niet omheen dat de vrouwen bijzonder veel op elkaar lijken. Oordeel zelf maar op basis van de onderstaande foto’s.

View this post on Instagram

A post shared by ̈ (@moniquenoell)

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Net binnen: Monique Westenberg heeft relatie met Tino Martin

André Hazes springt van vrouw naar vrouw en lijkt er maar geen genoeg van te krijgen. Zijn ex-verloofde Monique is heel anders: zij heeft maar één grote liefde in haar leven en dat is haar zoontje André. Of is er toch nog iemand anders?

Oogje op elkaar?

Shownieuws weet dat er opnieuw geruchten rondgaan over een liefde tussen Monique en Tino Martin! En dat terwijl de volkszanger voor zover bekend nog steeds gelukkig is met zijn vriendin Kimberly.

Het gerucht over de ontluikende liefde tussen Monique en Tino stak voor het eerst de kop op in 2019, toen Monique en André Hazes uit elkaar gingen en de jonge volkszanger verder ging met Bridget Maasland. Uiteraard was van het gerucht niets waar. Toch wordt nu opnieuw beweerd dat Monique en Tino een oogje op elkaar hebben.

Volgers reageren op berichten van Tino op Instagram onder andere met: ,,Jij en Mo! Blijf van de drank af, doe haar dat niet weer aan. Ik zei heel lang geleden, oh dat zou een goeie match zijn, Tino en Mo. En YESS! Veel geluk samen.”

Reactie Kimberly

Ook Kimberly reageert op het gerucht, die er gelukkig smakelijk om kan lachen en haar vriend niet meteen verdenkt van vreemdgaan. ,,Thee met dubbel suiker, casino wit mét boter en rosbief en niet te vroeg de gordijnen open ’s morgens! Prettige wedstrijd, Monique”, schrijft zij.

Bron: Shownieuws

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending