Extreem slecht nieuws voor Martien Meiland en Britt Dekker!
Connect with us

Celeberties

Extreem slecht nieuws voor Martien Meiland en Britt Dekker!

De tv-show ‘First & Last’ gepresenteerd door Martien en Britt lijkt kijkers te verliezen. Na een behoorlijke portie kritiek, dalen de kijkcijfers nu voor een tweede keer op een rij.

Onder Martien zijn grens?

De spelshow begon twee weken geleden met een behoorlijk aantal kijkers. 751.000 mensen keken namelijk naar de première van het programma. Inmiddels is dit aantal gedaald tot 519.000 kijkers. Eerder vertelde Martien in het AD dat hij een wens had van minstens 800.000 kijkers. Collega Britt vertelde hierover aan Beau: ,,Hij is niet snel tevreden, want hij zegt altijd: ‘Met 800.000 kijkers stop ik met alles.’ Ik vind het zelf niet echt een probleem hoor.”

‘Saai, traag en onecht’

In de AD Mediapodcast werd het programma behoorlijk afgekraakt. Angela de Jong noemde het programma saai, traag en onecht. Marcus den Blanken twijfelt daarnaast openlijk aan het duo. ,,Ga niet zelf de hele tijd in de spotlights staan en er nog overheen schreeuwen. In zo’n Wie van de Drie past het perfect, maar ik weet niet of we ze als presentatieduo moeten hebben.”

Droom Martien

Kasteelheer Meiland vertelde eerder aan het ANP dat hij altijd al droomde van een carrière als presentator. ,,Als er vroeger bruiloften of partijen waren in de familie dan werden er stukjes opgevoerd, ik was dan altijd de presentator. Toen dacht ik al; wat zou het leuk zijn om dat later als werk te mogen doen. Ik vind het echt een cadeautje dat het nu is gelukt”

Bron: Shownieuws

Celeberties

André Hazes belt woedend zijn moeder Rachel op: “Wat doe jij nou?”

Het blijft onrustig in de familie Hazes. Nu heeft André Hazes zijn moeder Rachel Hazes boos opgebeld.

Rachel Hazes haalde op de sociale media flink uit naar haar dochter Roxeanne Hazes. Die laatste reageerde op een bericht van Monique Westenberg.

Roxeanne heeft nog steeds een goede band met Monique. Dat kan van Rachel niet gezegd worden.

Roxeanne’s moeder reageerde furieus. “Hij had beter vriendjes kunnen worden met Davinci (de voormalige hond van Roxeanne, red), in plaats van hem na negen jaar weg te doen. Schaam je…”

Na het lezen van die reactie belde André Hazes op zijn beurt dan weer boos naar zijn moeder. “Ik vroeg: ’Ma, wat is dit dan?!’”, citeert ‘De Telegraaf’ hem in de Shownieuws Podcast.

“Mijn moeder en mijn zus hebben best wel een dingetje en dat is anders dan ik ooit met mijn moeder heb gehad.”

Bron: story

Doorgaan met lezen

Celeberties

ZIEN: Vriendin Andre Hazes draagt oude kleren van Monique!

Het moet niet gekker worden, maar het lijkt erop dat Andre Hazes kleren van zijn ex Monique heeft meegenomen en deze aan zijn nieuwe liefje Sarah heeft gegeven.

Sarah draagt namelijk een blauwe blouse iets wat volgens Andre wel héél erg lijkt op de blouse van acrobaat Adriaan, bekend van artiestenduo Bassie en Adriaan. Op zijn Instagram deelt de zanger een foto van Sarah, met daarnaast voor de vergelijking een foto van Adriaan. André plaatst daarbij de tekst: ,,Met Adriaan op pad!”

De blouse die Sarah draagt lijkt overigens wel heel erg veel op een blouse van Monique. Monique publiceerde een tijdje geleden een foto, waarop ze de soortgelijke blouse droeg. Zie de foto hier beneden. En niet te vergeten we hadden natuurlijk al eerder het verhaal waarin Sarah dezelfde jas als Monique droeg.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Mediadeskundige doet grote ontdekking:” Marco Borsato is weer aan het liegen”

Marco Borsato gaf bij Linda De Mol een openhartig interview over zijn huwelijksbreuk met Leontine.

Marco Borsato ging door de hel. Hij had ook zelfmoordgedachten. “Wat hij vertelde heeft wel indruk gemaakt”, vertelt mediadeskundige Rob Goossens bij RTL Boulevard.

“Hij werd ook gesignaleerd bij een vrouw in Heerenveen. Marco ontkent in dat interview dat hij daar geweest is.”

“Maar hij is weer aan het liegen. Dat klopt niet wat hij zegt want ik heb het opgezocht. Hij heeft in die tijd daar nog een concert gegeven met Guus Meeuwis.”

“De achterban van Marco was erg blij met het interview. Zijn kinderen hebben laten dat ze achter hem staan. Vooral dat Luca hem steunt is wel mooi voor hem. Hij had het heel moeilijk de huwelijksbreuk van zijn ouders.”

Bron: Story

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending