Extreme beelden: Raket slaat in op Oekraïense vliegveld (video)
Connect with us

Meest bekeken

Extreme beelden: Raket slaat in op Oekraïense vliegveld (video)

Rusland is in de nacht van woensdag op donderdag vanuit drie fronten begonnen aan een grote militaire inval in Oekraïne. Poetins troepen rukken inmiddels op richting Kiev. Door heel het land worden explosies, (burger)doden en gewonden gemeld. Ook de NAVO en de internationale gemeenschap staan op scherp en kondigen zware sancties aan.

Er is een filmpje online gekomen die laat zien hoe een hoe een Oekraïense luchthaven compleet kapot gemaakt wordt. Het gaat om het vliegveld Ivano-Frankivsk, wat in het westen van Oekraïne ligt. Op de beelden hieronder zie je de raket inslaan op de luchthaven, let op: dit zijn extreme beelden:

De beelden gaan enorm viraal en heeft tot grote schok over de hele wereld geleid.

Celeberties

Lil’ Kleine ruilt Jaimie Vaes in voor oud-deelneemster Love Island

Na de zware mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes vluchtte Lil’ Kleine naar het buitenland. Eerder vertoefde de rapper in Marbella. Ondertussen is hij gespot op Ibiza. En daar is hij niet alleen.

Lil’ Kleine zat drie nachten in de cel en is daarna vrijgelaten in afwachting van het onderzoek. De rapper bleef niet bij de pakken zitten en ontvluchtte meteen het land.

Nieuwe liefde?

Verschillende belangrijke opdrachtgevers lieten al weten dat ze de samenwerking met Lil’ Kleine per direct stopzetten. De rapper laat het niet aan zijn hart komen en besloot om gezellig vakantie te vieren in Marbella. Nu is hij gespot op Ibiza.

Op een kiekje gedeeld door RoddelPraat is te zien dat de artiest samen met een andere vrouw op een terrasje zit. Juice Channel weet dat het gaat om oud-deelneemster van Love Island Kelly van der Minne. Heeft de rapper Jaimie nu al ingewisseld voor een nieuwe vriendin?

Het is overigens niet de eerste keer dat Lil’ Kleine samen met haar gezien is. “De twee zijn vorige zomer ook eens samen gezien op een boot, maar dit was toen wel in groepsverband.”

Doorgaan met lezen

Celeberties

“Hier zal Linda de Mol het komende half jaar ondergedoken blijven!”

Linda de Mol heeft aangegeven voorlopig niet meer te willen werken. Dit vanwege de The Voice-schandalen en alles wat daarbij op haar bordje terecht is gekomen. Zo staat haar broer, John de Mol, flink onder vuur omdat het onder zijn “toeziend oog” gebeurd is. Maar haar ex-vriend, Jeroen Rietbergen, is één van de hoofdpersonen in het verhaal van Tim Hofman en BOOS. Daarnaast is de presentatrice ook geconfronteerd met het feit dat ze de verhalen van deze slachtoffers al enige tijd zou kennen en hier niet mee gedaan zou hebben. Het statement destijds kwam op haar online magazine te staan.

Er stond: “Eerlijk en open alles vertellen, dat was mijn intentie. Zodra ik weer een klein beetje uit het zwarte gat opgekrabbeld zou zijn, zou ik mijn verhaal doen op mijn eigen platform. Ik heb na gisteren besloten helemaal niets meer te zeggen.” Maar hoe nu verder.

Linda de Mol trekt zich terug!

Het is inmiddels bekend dat Miljoenenjacht niet door zal gaan. Eerst werd door Evert Santegoeds vernomen dat Winston Gerschtanowitz deze taak op zich zou nemen. Echter is het volgende gemeld door Marco Louwerens: “Eerder heeft Linda bij ons aangegeven dat ze haar werkzaamheden voorlopig wilde neerleggen en daar hebben wij vanuit Talpa uiteraard alle begrip voor. In overleg met de betrokken partijen is vervolgens besloten dat we het nieuwe seizoen van Miljoenenjacht in het najaar uitzenden, zodat we het programma in de originele samenstelling kunnen maken.” Evert liet eerder al weten waar de presentatrice verscholen zit: “Ja, we weten dat het niet goed met haar gaat. En dat ze waarschijnlijk in Portugal zit. Daar bezitten zij en haar broer een prachtige villa aan de kust in het mondaine Vale do Lobo. Er werd algemeen aangenomen dat zij dáár even op adem zou willen komen.” En dat is niet mis:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Jaimie Vaes onder toezicht vanwege cocaïneverslaving: ‘Zoontje uit huis geplaatst’

Het grootste slachtoffer van de mishandeling van Jaimie Vaes door Lil’ Kleine is nog hun zoontje Lío. Voorlopig woont de jongen bij zijn moeder, maar zij kreeg ondertussen bezoek van de kinderbescherming. Jaimie staat onder toezicht en daarna wordt besloten of haar zoontje bij haar mag blijven.

Na de mishandeling hebben Jaimie en de rapper geen contact meer gehad. Lil’ Kleine vluchtte na zijn vrijlating meteen naar het buitenland. Jaimie is alleen met Lío achtergebleven in hun huis.

Kinderbescherming

Het is niet de eerste keer dat ze te maken krijgt met huiselijk geweld. Daarom is Jaimie bang dat ze haar zoontje zal kwijtraken. Sinds de feiten deelt ze opvallend veel beelden van haar kind, dat het uitstekend lijkt te stellen.

“Wat ze nu doet is laten zien hoe blij dat kind is zodat de kinderbescherming hem niet komt ophalen”, meent Jan Roos in RoddelPraat. Volgens Yvonne Coldeweijer is het echter te laat, want d instanties kwamen al bij haar langs.

Momenteel zou Jaimie een voogd hebben. “Die beslist dan of je in een soort crisisopvang komt of bij één van je ouders mag blijven”, haakt Dennis Schouten in. “Omdat ik ervaring heb met voogdij: haal dat kind uit huis.”

Snuivende Jaimie

Dennis zegt dat Jaimie verslaafd is aan cocaïne. Niet alleen de rapper is een gevaar voor zoontje Lío, maar ook Jaimie zelf. RoddelPraat beweerde eerder dat Lil’ Kleine beelden heeft waarop Jaimie snuift in het bijzijn van haar kind. De rapper zou de video gebruiken om haar te chanteren. Dat zou ook de reden zijn dat Jaimie bij hem is gebleven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending