Familie Bauer ‘ernstig ziek’ door corona
Connect with us

Meest bekeken

Familie Bauer ‘ernstig ziek’ door corona

Het stel laat weten dat het goed met hen gaat. Dit weekend werd bekend dat Frans en Mariska Bauer beiden geveld zijn door corona, maar op Instagram laten ze gelukkig zien dat ze er prima mee omgaan. De familie Bauer is op dit moment te zien in de serie De Bauers: Bestemming Onbekend.

Frans en Mariska Bauer besmet met corona

Het coronavirus grijpt nog altijd flink om zich heen. Twee nieuwe besmettingen waren er dit weekend voor Frans en Mariska Bauer.

Het echtpaar zit al sinds vrijdag in quarantaine. Volgens RTL Boulevard zijn de besmettingen binnen het gezin begonnen bij de kinderen.

Milde klachten

Op Instagram heeft het stel een foto gepost waarin ze te zien zijn in relaxte kleding onder de lakens. In het bijschrift zet Frans: “Ook wij zijn helaas getroffen door Corona.

Het gaat gelukkig goed met ons. We hebben milde klachten. Bedankt voor alle lieve berichten en beterschapswensen”.

Ook in de reacties op de foto regent het beterschapswensen. Zo steken onder andere Patricia Paay, Edwin Smulders, en Danny de Munk het paar een hart onder de riem.

Bestemming Onbekend

Aankomende woensdag zijn Frans en Mariska echter weer gewoon te zien in hun nieuwe serie De Bauers: Bestemming onbekend.

Hierin trekken ze elke week naar een andere locatie waar ze een kijkje krijgen in bijzondere plekken en manieren van leven. De serie kon al op volop lovende reacties rekenen.

Celeberties

Zien: Denise (18) verdient zo’n 10.000 euro per maand met OnlyFans en krijgt hulp van haar vriendje!

Wat was het eerste dat jij deed toen je 18 werd? Voor Denise was dat direct het aanmaken van een OnlyFans-account zodat ze kon beginnen met het verdienen van haar eigen knaken.

Niet alleen voor zichzelf maar ook voor haar vriendje Mike die met haar samenwerkt. Niet zonder reden natuurlijk, want zoals Mike zelf zegt: “Ik ben alleen maar blij met die fans want zonder hen kan ik niet eten.”

Overigens krijgt Denise ook geregeld rare verzoekjes binnen. Bijvoorbeeld of ze eens een foto van een ’bout’ kan insturen. En dan hebben we het niet over zo’n metalen pin waarmee je twee voorwerpen aan elkaar kunt verbinden. Denise ziet dat zelf niet zo zitten trouwens maar vriendje Mike vindt het voor 200 euro niet eens zo’n slecht idee…

Bron: NPO

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Moeder Monique Westenberg haalt keihard uit naar André Hazes: ’Neem hem nooit meer terug’

De afgelopen dagen heb je waarschijnlijk niets anders gelezen dan de ophef tussen André Hazes en Monique. Voor het geval je het nog niet wist: de twee zijn uit elkaar omdat André waarschijnlijk een ander liefje heeft genaamd Sarah van Soelen.

Monique zelf is op het moment niet zo erg op zoek naar een andere relatie en wil vooral rust hebben. Ook haar moeder heeft zich in het verhaal gemengd en hoopt dat ze nooit meer terug gaat naar André.

Monique krijgt veel steun van Nederland en uiteraard ook naar haar moeder. Haar moeder heet Annemarie en heeft keihard uitgehaald naar André.

„Wat ben ik trots op jou, dat jij mijn dochter bent. Je bent een fantastische moeder en een sterke vrouw. Beloof me één ding, neem hem noooooit meer terug. Alleen maar liefde voor jou”, liet ze weten.

Monique bevestigde de breuk ook door het volgende te schrijven:

„Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen”, aldus Monique.

Bron: Story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Slecht nieuws voor koningin Maxima: Familielid plotseling overleden

Verdriet voor koningin Máxima. Afgelopen donderdag is de Argentijnse oom van Maxima overleden. Jorge Horacio Cerutti stierf op 76-jarige leeftijd aan de gevolgen van het coronavirus.

Maxima’s oom woonde op het platteland in San Nicolas, waar de koningin in haar jeugd veel tijd doorbracht. Het lichaam van de oom is inmiddels overgebracht naar de begraafplaats van Pergamino, waar de familie van Maxima’s moeder vandaan komt.

Al enige tijd kanker

Volgens Argentijnse bronnen zou hij ook aan kanker hebben geleden. Welke vorm is niet bekend. De oom laat een vrouw en vier kinderen achter.

In 2017 overleed Maxima haar vader Jorge Zorreguieta en een jaar later haar zus Ines Zorreguieta. Maxima heeft de laatste jaren dus al veel voor de kiezen gekregen. In La Nación, de nationale krant van Argentinië, verschenen acht overlijdensberichten naar aanleiding van zijn overlijden.

Bron: Ditjesendatjes

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending