Familie begraaft aangereden hond, maar 14 uur later staat hij voor de deur.
Connect with us

Nieuws

Familie begraaft aangereden hond, maar 14 uur later staat hij voor de deur.

Het verlies van een huisdier kan een echt verwoestend iets zijn. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat de dood van een huisdier net zo moeilijk te verwerken kan zijn als het verlies van een familielid of geliefde.

En als je bedenkt dat honden en katten onze constante metgezellen zijn, afhankelijk van ons vanaf de dag van hun geboorte, begint het logisch te worden. Onze dieren houden onvoorwaardelijk van ons, zonder oordeel. Dit is iets waar mensen zelden toe in staat zijn.

Stel je nu een scenario voor waarin je rouwt om een familiehuisdier, om hem plotseling terug te zien komen uit de dood.

Mugsy was het familiehuisdier van Glenn Maloney en zijn kinderen Megan en Kevin. De arme pup werd geraakt door een auto buiten het huis van Glenn’s vriendin in Severna Park, MD, terwijl ze naar de kinderen keek.
Glenn rende naar de hond toe, maar het was te laat.

‘Ik pakte hem op,’ zei hij tegen PEOPLE, ‘maar hij stierf in mijn armen.’ Hij controleerde de hartslag en de vitale functies van de vierjarige Jack Russell Terrier. Niks van die functies waren aanwezig.

Glenn’s gebed
Hij besloot snel om het geliefde huisdier te begraven en wilde niet dat zijn kinderen het lichaam van de hond zagen.

“Ik was echt boos. Dus ik heb hem snel begraven en ik heb het de kinderen niet eens verteld,” vertelde Maloney aan Oprah. “Ik had het lef niet om het de kinderen te vertellen, tot ongeveer zeven uur die avond. Mugsy was dood. ‘

Toen hij de kinderen eindelijk vertelde, waren ze begrijpelijkerwijs overstuur. Samen ging het gezin naar het graf van Mugsy om een ​​kleine ceremonie te houden. Ze zeiden een gebed voor hun kleine vriend en gingen naar binnen.

Toen, om 5:30 de volgende ochtend, hoorden ze aan de deur krabben …

Opgestaan uit de dood
Glenn opende de deur en zag Mugsy, zijn staart kwispelde vrolijk. Het paar was zo van slag dat de vriendin van Glenn, Viola, zelfs beweerde dat hij een andere hond had begraven. Dit kan onmogelijk dezelfde hond zijn die in zijn armen was gestorven?

Maar nadat de eerste schok voorbij was en ze hem beter bekeken, konden ze zien dat Mugsy de beproeving had doorstaan.

“Mugsy was bedekt met aarde en zijn ogen waren bloeddoorlopen”, zei Viola.

“Jack Russells zijn gefokt om te graven achter vossen aan. Ik vermoed dat toen hij wakker werd in dat hol, hij dacht dat het een ander oud gat was en hij groef zijn weg naar buiten, niet wetende dat het zijn graf was ‘

Ze hebben Mugsy naar de dierenarts gebracht voor een beoordeling. De professionals hadden hun eigen gedachten over wat er mogelijk was gebeurd en hoe hij zich vergiste en dacht dat zijn hond dood was:

“De dierenarts zei dat hij waarschijnlijk na zes uur zijn weg naar boven heeft gegraven,” vertelde Viola aan Oprah. “Zijn hartslag en alles was zo langzaam dat het niet voor de hand lag dat hij nog leefde. Hij had geen vitale tekenen. ‘

Bekijk het geweldige verhaal in de onderstaande video:

Doorgaan met lezen

Nieuws

Arrestatieteam gaat Erasmus MC binnen na schietpartij, massale politie-inzet in Rotterdam

In het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam heeft een schietincident plaatsgevonden, zo meldt de politie. Tevens is er geschoten in een woning aan het Heiman Dullaertplein, dat ongeveer 1,5 kilometer verderop ligt.

Er zijn twee personen gewond geraakt, maar verdere details over hun verwondingen zijn op dit moment onbekend.

Volgens Rijnmond is een arrestatieteam het ziekenhuis binnengegaan. Het team is bezig met het controleren van alle kantoren, en mensen worden verzocht het gebouw te verlaten. Of het hele ziekenhuis ontruimd wordt, is nog niet bevestigd.

De vermoedelijke schutter, die bij beide incidenten betrokken lijkt te zijn, is gekleed in gevechtskleding en zou mogelijk een vluchtpoging hebben gedaan op een motor. De politie vermeldt dat hij bewapend is met een handvuurwapen.

De man wordt beschreven als lang, met zwart haar en rond de midden 20. Hij draagt een rugzak en een koptelefoon. De politie roept op om bij het zien van de man direct 112 te bellen.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Is dit het einde van Mobicep’s carrière? Schokkend incident op camera vastgelegd!

In een schokkend voorval dat de fitnesswereld in Nederland deed opschudden, ging de bekende influencer en bodybuilder Mobicep door het lint in zijn eigen sportschool. Video’s van het incident circuleren op sociale media en laten een duidelijk geagiteerde Mobicep zien die apparaten vernielt en zich overduidelijk agressief gedraagt.

Wie is Mobicep?

Mobicep is meer dan alleen een bodybuilder; hij is een prominent figuur in de fitnessgemeenschap, vooral in Nederland. Met een aanzienlijke aanwezigheid op sociale media heeft hij een grote schare volgers die zijn fitnessreis en levensstijl op de voet volgen. Naast zijn invloed in de fitnesswereld heeft Mobicep ook zijn eigen supplementenmerk, MB Nutrition.

Wat gebeurde er?

Op de bewuste dag betrad Mobicep zijn sportschool en, volgens ooggetuigen, leek er in eerste instantie niets aan de hand. Maar al snel veranderde zijn houding. Zonder duidelijke aanleiding begon hij apparatuur te vernielen. Dumbbells werden met kracht op de grond gegooid, machines werden omgestoten en in sommige video’s was te zien hoe hij schreeuwde en duidelijk gefrustreerd was.

De reden voor deze plotselinge uitbarsting van woede is nog onbekend.

Reacties en gevolgen

De beelden van het incident veroorzaakten een storm van reacties op sociale media. Velen waren in shock door het gedrag van iemand die vaak wordt gezien als een rolmodel binnen de fitnessgemeenschap.

Het incident roept ook vragen op over de toekomst van MB Nutrition. De associatie met een dergelijke openbare uitbarsting kan gevolgen hebben voor het merkimago.

Slotwoord

Het is duidelijk dat iedereen, ongeacht hun status of bekendheid, menselijk is en fouten kan maken. De uitdaging voor Mobicep zal nu zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn acties, de schade te herstellen en, indien nodig, hulp te zoeken.

Bron: YouTube

Doorgaan met lezen

BNers

Marco Borsato krijgt nekschot: ‘Vervolgd wegens ontucht met minderjarige’

Marco Borsato zal toch worden vervolgd voor het seksueel misbruiken van een indertijd minderjarig meisje. Dat maakte het OM woensdag bekend.

 

De inmiddels 22-jarige vrouw deed in december 2021 aangifte tegen de zanger. Marco Borsato wordt ontucht met een minderjarige ten laste gelegd.

Hij zou het slachtoffer onzedelijk hebben betast. De Telegraaf meldt dat er nog geen zittingsdatum is vastgelegd.

Na het overlijden van de vader van het meisje, zou de zanger zich hebben opgeworpen als een soort pleegvader.

De vrouw onthulde dat Marco indertijd aan haar billen en borsten zat. En ook onder haar rokje gleed en tussen haar benen greep. De feiten vonden plaats tussen 2014 en 2019.

De bal ging aan het rollen nadat de moeder van het meisje haar dagboek vond. Daarin stond het misbruik uitgebreid beschreven.

De moeder was werkzaam voor de zanger en sprak hem hierover aan op 4 juli 2019. Uiteindelijk deed de moeder ook melding bij de politie. Haar dochter was toen mentaal nog niet in staat om officieel aangifte te doen.

Omdat Marco voor haar een vertrouwenspersoon was, durfde ze de zanger niet meteen terecht te wijzen.

Ze was immers haar vader al verloren en nu vreesde ze ook om Marco kwijt te raken. Pas na enkele sessies met de psychologe durfde ze dan toch aangifte te doen.

Volgens zijn advocaat is Marco Borsato heel teleurgesteld met de beslissing van het OM tot vervolging. Hij zegt 29 getuigenverklaringen te hebben die zijn aangifte van laster en smaad staven.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending