Familie begraaft aangereden hond, maar 14 uur later staat hij voor de deur.
Connect with us

Meest bekeken

Familie begraaft aangereden hond, maar 14 uur later staat hij voor de deur.

Het verlies van een huisdier kan een echt verwoestend iets zijn. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat de dood van een huisdier net zo moeilijk te verwerken kan zijn als het verlies van een familielid of geliefde.

En als je bedenkt dat honden en katten onze constante metgezellen zijn, afhankelijk van ons vanaf de dag van hun geboorte, begint het logisch te worden. Onze dieren houden onvoorwaardelijk van ons, zonder oordeel. Dit is iets waar mensen zelden toe in staat zijn.

Stel je nu een scenario voor waarin je rouwt om een familiehuisdier, om hem plotseling terug te zien komen uit de dood.

Mugsy was het familiehuisdier van Glenn Maloney en zijn kinderen Megan en Kevin. De arme pup werd geraakt door een auto buiten het huis van Glenn’s vriendin in Severna Park, MD, terwijl ze naar de kinderen keek.
Glenn rende naar de hond toe, maar het was te laat.

‘Ik pakte hem op,’ zei hij tegen PEOPLE, ‘maar hij stierf in mijn armen.’ Hij controleerde de hartslag en de vitale functies van de vierjarige Jack Russell Terrier. Niks van die functies waren aanwezig.

Glenn’s gebed
Hij besloot snel om het geliefde huisdier te begraven en wilde niet dat zijn kinderen het lichaam van de hond zagen.

“Ik was echt boos. Dus ik heb hem snel begraven en ik heb het de kinderen niet eens verteld,” vertelde Maloney aan Oprah. “Ik had het lef niet om het de kinderen te vertellen, tot ongeveer zeven uur die avond. Mugsy was dood. ‘

Toen hij de kinderen eindelijk vertelde, waren ze begrijpelijkerwijs overstuur. Samen ging het gezin naar het graf van Mugsy om een ​​kleine ceremonie te houden. Ze zeiden een gebed voor hun kleine vriend en gingen naar binnen.

Toen, om 5:30 de volgende ochtend, hoorden ze aan de deur krabben …

Opgestaan uit de dood
Glenn opende de deur en zag Mugsy, zijn staart kwispelde vrolijk. Het paar was zo van slag dat de vriendin van Glenn, Viola, zelfs beweerde dat hij een andere hond had begraven. Dit kan onmogelijk dezelfde hond zijn die in zijn armen was gestorven?

Maar nadat de eerste schok voorbij was en ze hem beter bekeken, konden ze zien dat Mugsy de beproeving had doorstaan.

“Mugsy was bedekt met aarde en zijn ogen waren bloeddoorlopen”, zei Viola.

“Jack Russells zijn gefokt om te graven achter vossen aan. Ik vermoed dat toen hij wakker werd in dat hol, hij dacht dat het een ander oud gat was en hij groef zijn weg naar buiten, niet wetende dat het zijn graf was ‘

Ze hebben Mugsy naar de dierenarts gebracht voor een beoordeling. De professionals hadden hun eigen gedachten over wat er mogelijk was gebeurd en hoe hij zich vergiste en dacht dat zijn hond dood was:

“De dierenarts zei dat hij waarschijnlijk na zes uur zijn weg naar boven heeft gegraven,” vertelde Viola aan Oprah. “Zijn hartslag en alles was zo langzaam dat het niet voor de hand lag dat hij nog leefde. Hij had geen vitale tekenen. ‘

Bekijk het geweldige verhaal in de onderstaande video:

Meest bekeken

Sandra ontroostbaar door vernieling graf dochtertje (4): “Ik ben woest en verdrietig”

Het graf is compleet vernield
Een vreselijke gebeurtenis voor Sandra Beuving-Ligthart. Ze kwam bij het graf van haar dochtertje en zag dat het graf compleet vernielt was.

Alle bloemen en beeldjes lagen verspreid over het pad naast het graf en Sandra zweert dat ze degene die het gedaan heeft zal pakken.

Ze uit haar woede op haar persoonlijke Facebookpagina en heel veel andere mensen zijn net zo verafschuwd door wat er gebeurd is, als zij zelf.

Ziek
“Wie haalt het in zijn zieke kop om dit bij mijn dochter te flikken?” begint Sandra woest het bericht. Ze zegt meteen dat ze de dader zal vinden en dat zijn of haar daden niet onbestraft zulle blijven.

Ze is woest en verdrietig door de gebeurtenis. Ook zegt ze dat mensen met haar moeten komen praten als ze iets tegen haar of haar dochter hebben. Ze heeft aangifte gedaan van deze vreselijke daad en hoopt dat iemand iets gezien heeft.

Vier jaar
Het is dit jaar vier jaar geleden dat haar dochter op het schoolplein verstrikt raakte in een paardenrijtuigje en overleed.

Als mensen iets gezien heeft van deze vreselijke gebeurtenis, dan wordt verzocht om contact op te nemen met de politie.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Scheet van passagier leidt tot noodlanding vliegtuig

Een vlucht van Dubai naar Amsterdam heeft een noodlanding moeten maken in Wenen na een scheetincident aan boord.

Verschillende passagiers gingen met elkaar op de vuist omdat één van hen niet stopte met winden laten.

Enkele reizigers op een vlucht van Dubai naar Amsterdam met Transavia Airlines vorige maand zullen de trip niet snel vergeten.

Het vliegtuig moest toen onverwachts aan grond gaan in Wenen omdat drie passagiers ruzie maakten over de flatulentie van een van hen.

Je leest het goed, een van de betrokkenen wou volgens de anderen niet stoppen met scheten laten. Uiteindelijk werden de windvrije passagiers van het vliegtuig gezet.

Veiligheid boven alles
Het incident startte toen twee reizigers merkten dat ze naast een man zaten die meerdere scheten liet, melden verschillende Nederlandse media.

Toen de man in kwestie niet stopte, riepen ze de crew van het vliegtuig erbij, maar in plaats van de windmaker tot orde te roepen, kregen de klagers een opmerking van de piloot. De protjes bleven daarna komen, waardoor het tot een gevecht kwam.

De piloot besliste daarop om een noodlanding te maken in Wenen. Daar werden de twee klagers van het vliegtuig gezet, samen met twee vrouwen die op dezelfde rij zaten.

Zij zijn niet te spreken over de beslissing en klagen Transavia Airlines aan omdat ze vermoeden dat ze enkel werden verwijderd omdat ze van dezelfde origine waren als de twee andere mannen.

Ondertussen heeft ook de luchtvaartmaatschappij op het incident gereageerd. Zij stellen dat de veligheid van de passagiers hun prioriteit is. Daarom staan ze volledig achter de beslissing van de aanwezige crew.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Slecht nieuws voor alle rokers: Kabinet wil dat sigaretten 47 euro gaan kosten

Het kabinet wil dat rokers fors meer gaan betalen voor hun verslaving. Staatssecretaris Maarten van Ooijen (Volksgezondheid) vindt dat de prijs van een pakje sigaretten in 2040 tussen de 30 en 47 euro zou moeten gaan kosten.

Van Ooijen hoopt met prijsverhogingen te bewerkstelligen dat meer mensen de kankerstaafjes voorgoed links laten liggen en baseert zijn plannen op de tarieven in Australië. Daar ligt de gemiddelde prijs van een pakje sigaretten (20 stuks) rond de 25 euro.

Financieel onbetaalbaar
In het huidige regeerakkoord is al een prijsverhoging voor sigaretten opgenomen. De vier coalitiepartijen VVD, CDA, CU en D66 zijn overeengekomen dat het tarief naar minimaal 10 euro per pakje mag worden gezet. Van Ooijen wil nog verder gaan, gesterkt door de kennis dat extreme prijsverhogingen ervoor zorgen dat rokers met een laag en gemiddeld inkomen hun verslaving op den duur simpelweg niet meer kunnen betalen.

Stappenplan
Vanaf volgend jaar (2023) gaat een klein pakje van 20 sigaretten naar 10 euro. Conform het regeerakkoord ligt dit tarief tot 2025 vast. Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) wil de prijs daarna stapsgewijs opvoeren. Van Ooijen wil vanaf 2025 ieder jaar een vast percentage of een vast bedrag bovenop doen.

Rookvrije generatie
Het Nationaal Preventieakkoord dat stamt uit 2018 moet de strijd aangaan met roken, alcohol en overgewicht. Vandaag de dag rookt zo’n 20 procent van alle Nederlanders. Het Preventieakkoord moet ervoor zorgen dat dit percentage tegen 2040 is teruggedrongen naar slechts vijf procent.

Doorgaan met lezen

Trending