Familie verbaast wanneer hond plotseling in doodskist kijk om iets te onthullen.
Connect with us

Nieuws

Familie verbaast wanneer hond plotseling in doodskist kijk om iets te onthullen.

Iemand verliezen is enorm zwaar, ongeacht of het nu verwacht is of niet. Maar het zijn niet alleen mensen die rouwen, ook dieren rouwen om hun overleden familieleden.

Het verlies van een geliefde kan hard aankomen voor een hond. Ze zijn trouwe dieren en zeer empathisch. Wanneer hun dierbare baasje sterft is dat niet zomaar een persoon, het is de persoon die hun hele leven lang voor hen heeft gezorgd.

Dat dit verwarrend is voor hen, is het minste dat je kan zeggen.Hun huis en baasje zijn vaak het enigste gevoel van affectie en warmte die ze kennen, en wanneer dat er niet meer is kan dit hard aankomen.

Sadie, een 13-jarige hond uit verschillende rassen, weet hoe moeilijk het is om iemand te verliezen.

Ze was pas acht weken oud toen ze in haar nieuwe familie werd opgenomen en was sindsdien een graag gezien familielid.

Bovendien had ze een sterke band ontwikkeld met haar baasjes. Toen ze dus een van haar dierbare baasjes verloren was, was ze in rouw.

Toen Andy Baelieu, het baasje van de hond, plots een hartaanval kreeg, probeerden de artsen hem nog te reanimeren, maar tevergeefs. Sadie was de hele tijd aan zijn zijde, snuffelend aan zijn hand.

Zijn vrouw Julia Baelieu was er het hart van in toen haar echtgenoot plots stierf, en merkte dan dat de hond echt depressief was.

Julia besefte dat Sadie depressief was
Ze vergezelde Andy elke dag op weg naar zijn werk, en na zijn dood staarde ze voortdurend uit het raam. In de tien dagen tussen Andy’s dood en zijn begrafenis stopte Sadie met eten en verloor ze 8 kg.

“Rouw is geen menselijke emotie. Liefde is geen menselijke emotie. Dit zijn emoties die alle levende wezens delen,” zegt Barbara King, antropologe aan het College of William and Mary, en auteur van het boek “Hoe Dieren Rouwen“, aan TODAY.

Julia begreep dat Sadie aan het rouwen was voor haar beste vriend en er bestond geen twijfel over dat ze ook de begrafenis zou bijwonen.

Toen het tijd was om de doodskist te bekijken op de dag van de begrafenis waren Julia en Sadie de laatsten om de kamer binnen te komen. De hond legde zijn twee pootjes op de doodskist en keek in de kist naar haar overleden beste vriend.

Het was een bijzonder krachtig moment voor beiden.

Nadat ze klaar waren gingen ze terug naar huis en Sadie at haar eerste maaltijd in dagen. De trouwe gezel kon eindelijk beginnen aan het rouwproces.

Ik ben blij dat Sadie en Julia elkaar hebben tijdens deze moeilijke periode.

Entertainment

Waarom je je douche met een aardappel zou moeten schoonmaken: de verrassende reden!

De vraag der vragen: Hoe maak ik de douche het beste schoon? In plaats van de gebruikelijke huismiddeltjes kun je ook aardappelen gebruiken om de douche schoon te maken – dankzij het afpareleffect.

Je hebt vast wel eens gehoord dat je de douche kunt reinigen met huismiddeltjes zoals azijn of citroensap. Maar wist je dat aardappelen ook kunnen helpen om de douchecabine schoon te krijgen? We leggen je uit hoe de slimme aardappeltruc werkt.

Douche schoonmaken met een aardappel

Er zijn mensen die hun trekker voor de douche hoog waarderen en het een geliefd ritueel vinden om de wanden en deuren van de douche na elk gebruik droog te trekken – voor alle anderen is er de volgende aardappeltruc om de douche te impregneren.

Zelf een lotuseffect maken

Bij deze truc maak je gebruik van het zogenaamde lotuseffect. Ter verduidelijking: de bladeren van de lotusbloem hebben een speciale oppervlakte waar het water eenvoudig vanaf parelt en daarbij zelfs het vuil meeneemt. Precies dit afpareleffect kun je ook met een aardappel bereiken.

Aardappeltruc voor een schone douche

Stap 1: Halveer een rauwe aardappel.

Stap 2: Wrijf met de snijkant van de aardappel over de wanden van de douchecabine.

Belangrijk: De aardappel is niet bedoeld om vuil en kalk te verwijderen, maar om dit te voorkomen. Je moet de aardappel dus op een pas schoongemaakte oppervlakte gebruiken.

Het impregneereffect kun je trouwens ook bereiken met glansspoelmiddel of autowas.

Doorgaan met lezen

Nieuws

LLDL-kijkers kunnen het alleen maar over de bips van deze deelneemster hebben: “Nog nooit gezien”

De meeste mensen die op zoek zijn naar de liefde, die schrijven zich in bij een datingapp. Toch zijn er ook mensen die op nationale televisie op zoek gaan naar de liefde.

De kijkers smullen van programma’s als Lang leve de liefde. Helemaal niet zo gek natuurlijk, want er is altijd wel weer wat bijzonders in het programma.

Tidjan en Andy

Deze week staat in het teken van de date tussen Tidjan en Andy. Ondanks dat je bij Andy al snel aan een man denkt, is het gewoon een knappe dame. Tijdens een potje badminton komt Andy naar buiten in een strakke legging. Iets waar de kijkers niet over uitgepraat raken. De legging van Andy is namelijk speciaal gecreëerd om haar billen goed naar voren te laten komen.

De naad zit goed tussen haar bips, waardoor je goed de rondingen kunt zien. Niet alleen een cadeautje voor de kijkers, die er in de comments helemaal over losgaan, maar natuurlijk ook voor haar date Tidjan.

Gluren bij de buren

Tijdens het badmintonnen worden de twee ook benieuwd of er ook deelnemers in het andere huis aanwezig zijn.

Natuurlijk is er maar een manier om daarachter te komen. Tidjan neemt Andy met de bips op zijn schouders en stiekem gluurt ze bij de buren, op zoek naar enige beweging.

Beweging is helemaal niet te vinden bij de buren. Toch vindt Tidjan dat natuurlijk helemaal niet erg, want hij heeft de billen van Andy wel op zijn schouders gehad. Boeien of de buren er zijn.

Doorgaan met lezen

Nieuws

Bedelaartster zonder tanden is nu een prachtige vrouw – transformatie haalt de media!

Je bent niet l*lijk, je bent gewoon blut! Specialisten geven een onverzorgde vrouw een geweldige make-over en veranderen haar onherkenbaar! Je zult je ogen niet geloven als je haar nu ziet! Voor de voor-en-na foto’s – zie het artikel!

Vrouwen zijn verschillend. Sommigen omarmen natuurlijke schoonheid en bloeien jaar na jaar op. Sommigen streven naar cosmetische chirurgie en schoonheidsverbeteringen. Sommigen gaan zo op in het gezinsleven en de opvoeding van hun kinderen dat ze letterlijk geen tijd hebben voor zelfzorg.

Het ongelooflijke verhaal van vandaag gaat over Maria, die zich altijd heeft toegewijd aan haar kinderen en zowel haar uiterlijk als haar gezondheid heeft verwaarloosd.

Als gevolg daarvan zag ze er onverzorgd uit, met enkele ontbrekende tanden en verfomfaaid haar.

Maria’s vrienden adviseerden haar om zich tot specialisten te wenden en hulp te zoeken om haar vroegere allure terug te krijgen en zelfvertrouwen te krijgen als vrouw.

Iedereen stond versteld toen ze Maria zagen na de fantastische make-over.

Ze is onherkenbaar veranderd en lijkt nu niet meer op die onaantrekkelijke vrouw.

Het belangrijkste is dat ze meer zelfvertrouwen heeft gekregen en hier is om anderen aan te moedigen zichzelf te vermannen en hun leven voor altijd te veranderen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending