‘Familieleden Hazes opgesloten in gevangenis na drugshandel’
Connect with us

Meest bekeken

‘Familieleden Hazes opgesloten in gevangenis na drugshandel’

Andre Hazes’ oudste dochter Nathalie en haar man Remco Stenzler zouden zijn gearresteerd bij een grote politie-inval in Spanje. Volgens buurtbewoners zitten Nathalie en Remco sinds mei in de gevangenis.

Gearresteerd

Op 11 mei werd bekend gemaakt dat de Catalaanse politie 19 mensen had gearresteerd die betrokken waren bij drugshandel. Ze voerden twaalf invallen en huiszoekingen uit. Ook bij de woningen van Nathalie en Remco zijn volgens buurtbewoners invallen gedaan. De buren werden gewekt door drie politieauto’s die de woning van Nathalie binnengingen. “Daarna kwam het verzoek van Nathalie of één van de buren op hun hond wilde passen. Sindsdien heeft niemand meer iets van haar gehoord. Wat we hier hebben begrepen, is dat ze naar de gevangenis van Figueres is overgebracht.”, aldus een buurtbewoner.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nathalie1973 (@nathaliestenzler1973)

Bevestigd

De buurtbewoner weet niet precies of het tweetal nog in de gevangenis zit, maar geeft aan dat hun huis al die tijd onbewoond is gebleven. Iemand uit de omgeving van Nathalie heeft inmiddels bevestigd dat het over haar en Remco gaat. Maar niemand weet precies wat er is gebeurd. “Er gaan hier nu wilde geruchten over witwassen en wietkwekerijen. Niemand weet er nog het fijne van. Nathalie is hier al lang niet meer gezien. In elk geval niet meer sinds die inval op 11 mei…”, aldus de bron.

Celeberties

Martien Meiland: ‘Over paar jaar bestaat Chateau Meiland niet meer’

Nog een paar dagen en dan gaat het nieuwe seizoen van Chateau Meiland van start. En hoewel de serie nog altijd een groot succes is, denkt Martien Meiland niet dat ze over vijf jaar nog bezig zijn met het programma. Dat laat hij weten aan Veronica Superguide.

Montana

Chateau Meiland is al een paar jaar een enorm succes. Inmiddels speelt de serie zich niet meer af in Frankrijk, maar gewoon in Nederland. Komend seizoen zal Montana ook weer meer te zien zijn in de afleveringen, omdat ze nu wat meer tijd heeft. “Dat kind was alleen maar aan het werk. Ze werkt nu vier in plaats van zeven dagen. De vorige keer zat ze niet in de leader, nu wel”, vertelt Martien. Erica vervolgt: “Montana vindt het leuk dat ze er nu wat vaker in zit. Ook als er geen camera’s zijn, zijn de kinderen hier bijna dagelijks. Ze genieten enorm van ons nieuwe huis. Wij hebben ook gezegd: ‘We gaan hier niet meer weg, we gaan niet meer verhuizen…”

Toekomst

Martien en Erica zitten nu dus eindelijk op hun plek. “We hebben ook een heel goed hek, dus we hebben hier geen last van fans. Dat is zo’n verrijking”, stelt de tv-ster. Of die fans er in de toekomst ook nog zullen zijn, dat moet nog blijken. Martien weet in ieder geval wat ze gaan doen, mochten ze minder populair worden. “Zolang wij ver boven het miljoen scoren, blijven we doorgaan. Maar over vijf jaar bestaat Chateau Meiland niet meer, hoor. Dan ben ik lekker met de kleinkinderen bezig, misschien hebben Montana en Dirk dan ook wel een kind”, aldus Martien. Aha!

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Hardloopster voor dood achtergelaten na aanrijding

Dinsdagavond is een hardloopster gewond geraakt na een vermoedelijke aanrijding op de Engewormer in Wormer. De politie zoekt naar getuigen. Dat laat de politie Basisteam Zaanstreek weten op Facebook.

Het ongeluk vond plaats tussen 20 en 21 uur op de Engewormer, ter hoogte van tuincentrum Ofman.

De vrouw is vervolgens hulpeloos en gewond achtergelaten langs de kant van de weg. Dat meldt de politie. Getuigen wordt gevraagd zich te melden.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: Opa bouwde tijdens de lockdown een prachtige roze caravan voor zijn kleindochter

Een moeder heeft onthuld hoe haar vader een indrukwekkend herdershutje heeft gemaakt voor haar dochter om zich te vermaken in hun tuin. Dit speelde zich vorig jaar af tijdens de lockdown.

De Britse moeder Chantelle Warrick legde uit dat haar vader uit het niets plannen opstelde en materialen kocht om zijn kleindochter Nola te verassen met een prachtige roze caravan.

Het handgemaakte bouwwerk is geïsoleerd en heeft dubbele beglazing, ze noemde het ‘goed genoeg om in te wonen’.

Chantelle deelde een selectie van foto’s genomen tijdens het proces van het creëren van de roze caravan op de Facebook groep Family Lockdown Tips & Ideas.

Over het speelhuisje schreef ze: ‘Ik heb een slimme vader!!!! Hij zette deze mooie caravan voor mijn dochter van de grond af aan in elkaar.

Hij heeft zijn eigen plannen gemaakt, de materialen besteld, zijn GEWELDIGE timmermanskunst gebruikt etc. en voila. Het is zelfs geïsoleerd en heeft dubbele beglazing.

Allemaal gebouwd door zijn eigen eerlijke handen en goed genoeg om in te trekken. Mijn dochter Nola en ik zijn letterlijk verliefd.

De post heeft meer dan 13.000 likes gekregen van onder de indruk zijnde leden van de groep die tips delen voor gezinnen die geïnteresseerd zijn in koken, knutselen en zich bezig houden met lockdown.

Chantelle voegde eraan toe: ‘Ik heb mijn vader het bericht laten zien en hij is letterlijk overweldigd door alle sympathieke en verbazingwekkende commentaren.

Ik wil graag reageren op ieder van jullie afzonderlijk, maar helaas zijn de commentaren uitgeschakeld, dus mijn vader en ik willen jullie gewoon enorm bedanken voor alle liefde.

Meer dan 600 mensen gaven commentaar op de creativiteit van Chantelle’s vader en stelden voor om er meer van te verkopen.

Eén persoon schreef: ‘Zo getalenteerd, wat een prachtig cadeau voor je dochter. Je vader zou meer kunnen verdienen en ze voor een fortuin kunnen verkopen.’

‘Wow, dat is geweldig. Goed gedaan! Je vader zou hier zeker een bedrijfje van kunnen maken’, zei een ander.

Een derde toevoeging: ‘Oh wow het is een droomhuis! En je dochter Nola zal zich deze verbazingwekkende vriendelijkheid van je vader voor altijd herinneren.’…

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending