Famke Louise deelt hele fijne foto in een opvallend doorschijnend truitje
Connect with us

Meest bekeken

Famke Louise deelt hele fijne foto in een opvallend doorschijnend truitje

Dat mensen zonder enige vorm van talent toch bekend kunnen worden wordt in Nederland elke dag bewezen.

Kijk maar naar al die voormalig deelnemers van programma’s als Temptation Island en Ex On The Beach.

Maar ook mensen als Bizzey en Famke Louise zijn daar uiteraard een goed voorbeeld van. Zingen kunnen ze niet maar toch scoren ze hit na hit.

Zo bracht Famke onlangs nog een nieuwe single ‘Laten zien’ én bijbehorende videoclip uit maar die werd in een week tijd slechts 90.000 keer bekeken.

Famke Louise deelt oude spannende foto
Toch is het ook wel een beetje sneu. Deze influencers verdienen goed en houden ervan om op het podium te staan.

Dankzij één vleermuis uit Wuhan is dat echter al een poosje niet meer mogelijk en dus deelt Famke een foto uit een periode waarin ze nog wel lekker de shine kon pakken. Genieten hoor!

Celeberties

Zien! Monique Westenberg gaat dus volledig uit de kleren

André Hazes en zijn (ex) vriendin Monique waren vorig jaar ver van Nederland verwijdert en zaten te vertoeven in Las Vegas, Amerika. Ze lieten toen ze nog bij elkaar waren alles van hun vakantie zien via Instagram.

Ze laten zien wat ze daar allemaal meemaken en welke shows ze allemaal te zien krijgen. Maar er was een foto die bij de fans en lezers erg opviel want André Hazes plaatste een foto van zijn Monique die helemaal niks aan had.

Monique met niks aan

Monique en André waren toen der tijd niet voor de eerste keer op vakantie in Las Vegas, ze waren er namelijk wel eens eerder geweest. Maar het was ook niet de eerste keer dan André dit soort kiekjes van Monique deelt. Vijf jaar geleden in 2015 had hij ook al eens zo’n soort foto gedeeld waarbij je overduidelijk kon zien dat ze helemaal niks aan had.

Het lijkt erop dat dit nu een ritueel is geworden want hij heeft wederom een foto van Monique gedeeld waarbij ze geen kleren aan heeft. De foto kan je hieronder zien:

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Mark Rutte: Logisch dat we het zat zijn, maar ons eigen gedrag is hier zeker verantwoordelijk voor

Vanwege de toename van het aantal besmettingen, meer ziekenhuisopnames en de R boven de 1, kunnen de coronamaatregelen niet verder worden versoepeld.

Dat zei demissionair premier Mark Rutte gisteravond tijdens de persconferentie over de aanpak van het coronavirus.

“Het is logisch dat we het zat zijn”, zei Rutte. “Maar ons eigen gedrag blijft snelste weg naar versoepeling.”

Wel kondigde Rutte zoals verwacht aan dat de avondklok vanaf 31 maart een uur later ingaat. Dan mogen mensen zich zonder goede reden niet meer na 22.00 uur op straat bevinden, in plaats van 21.00 uur.

Negatief reisadvies
Voor vakantieliefhebbers is er geen goed nieuws. Het negatieve reisadvies zal worden verlengd tot halverwege mei, dus ook tijdens de meivakantie. Het dringende advies blijft om in de vakantie van 1 tot en met 9 mei, in Nederland te blijven.

Domper
Rutte zei ook dat het demissionaire kabinet werkt aan een plan om bedrijven te helpen die door de coronacrisis in financiële problemen zijn geraakt.

Hij zei te begrijpen dat de verlenging van de coronamaatregelen ‘een enorme domper’ is voor ondernemers die het water ‘financieel en emotioneel’ toch al aan de lippen staat.

Versoepeling rond Pasen
De afgelopen dagen was al duidelijk geworden dat de gehoopte versoepelingen rond Pasen van de maatregelen voor horecaterrassen, niet door zouden gaan.

Twee weken geleden had het kabinet nog die hoop uitgesproken, maar door de stijging van het aantal coronabesmettingen gaat dat niet door.

Avondklok
Gisteren werd al bekend dat de avondklok vanaf 31 maart ingaat om 22.00 uur, in plaats van 21.00 uur. Dat gebeurt vanwege het ingaan van de zomertijd, waardoor het ‘s avonds langer licht blijft.

Het wordt steeds later licht en mensen willen in de lente graag avonden buiten doorbrengen. Dus wordt het handhaven om 21.00 uur moeilijker, is de gedachte achter het voorstel.

“Voor de rest blijft alles zoals het is”, aldus Rutte. “Ik begrijp, dit valt tegen. Ik snap het ongeduld.” Als de cijfers de komende tijd meevallen, kan er mogelijk toch al voor 20 april meer.

Meer bezoekers
Ook werd gisteren al duidelijk dat er geen versoepelingen komen voor het aantal bezoekers per huishouden rond Pasen. Nu mag per huishouden 1 iemand op bezoek komen.

Omdat Pasen een feestdag is hoopten sommigen mensen dat het voor die dagen verruimd kon worden naar 2 personen. Dat gebeurt niet.

Buitenschoolse opvang
De buitenschoolse opvang kan ook nog niet opengaan. Er was gehoopt dat die weer de deuren konden openen, maar dat besluit is niet genomen door het kabinet. Wel wordt er een plan opgesteld voor het openen van de bso.

Hoger onderwijs
Ook werd duidelijk dat er proeven worden gedaan met thuistesten voor studenten aan het hoger onderwijs, zodat die mogelijk vanaf eind april weer één dag in de week fysiek onderwijs kunnen krijgen.

Minister Hugo de Jonge zei daarover dat het hoger onderwijs weer vanaf 26 april één dag in de week fysiek open kan. Dat kan alleen als de onderwijsinstellingen testen kunnen regelen.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Zien: WhatsApp-oplichter doet zich dus voor als… 2-jarige dochter van deze moeder!

Wanneer je geen ambities of enig gevoel voor je medemens hebt, dan kun je altijd nog WhatsApp-oplichter worden. Veel lager dan dat kun je niet zakken, maar het schuift schijnbaar wel geld in het laatje voor degene die slim genoeg zijn. Gelukkig is zo’n 90% van de oplichters op dit platform niet héél snugger en worden ze steeds vaker en sneller opgepakt. Er zijn zelfs mensen die het voor elkaar hebben gekregen om zelf de locatie van hun oplichter te achterhalen door een slim trucje. We hebben de uitleg hiervan in een artikel geplaatst die je kunt zien via de link onder de onderstaande alinea. Maar we gaan nu eerst even kijken naar een oplichter die overduidelijk zijn huiswerk niet gedaan heeft. Of we hebben te maken met een hoogbegaafde 2-jarige die haar BSO vergeten is te betalen!

WhatsApp-oplichter is vergeten de BSO te betalen!
Deze oplichters krijgen vaak hun gegevens vanuit callcenters waar door medewerkers weleens gesjoemeld wordt met klantengegevens. Dan weet je zeker dat je iemand aan de andere kant heb met een kind zodat je verhaal “geloofwaardig” overkomt. Maar dan moet je natuurlijk wel even kijken hoe oud dat kind is om daar je taal op aan te passen. Dat is in dit geval niet helemaal goed gelukt:

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending