Fans denken dat Rico Verhoeven zich gaat bekeren tot de islam
Connect with us

Celeberties

Fans denken dat Rico Verhoeven zich gaat bekeren tot de islam

Rico Verhoeven ziet er de laatste tijd heel anders uit en de meningen over zijn nieuwe look zijn heel verdeeld. De kickbokser liet zijn baard staan en fans herkennen hem nog nauwelijks. Sommige mensen vinden zelfs dat hij zo veranderd is, dat het wel lijkt dat hij van afkomst veranderde.

Rico Verhoeven vraagt zijn fans wat hij moet doen. De spierbundel schrijft: “We hebben geen spiegel nodig die terug wijst, vergeet het verleden wat er is gedaan en dat is dat. Tijd om te scheren of te houden?”

Verkeerde keelgat

Wanneer een fan schrijft dat hij dan maar meteen ‘moslim’ moet worden, is het hek van de dam. Iemand wijst de volger meteen terecht: “Wat heeft een baard laten staan met moslims te maken?” Een andere geërgerde fan haakt in: “Sinterklaas heeft ook een baard en onze koning ook! Wat is je punt eigenlijk?”

Houden of scheren?

Ook de volgers kunnen maar geen beslissing nemen. Mensen geven massaal advies maar kunnen het niet eens worden over houden of scheren.

Celeberties

Marco Borsato heeft een verrassende boodschap voor Leontine Borsato: “Hoeft niet meer voor mij”

Marco Borsato zit weer helemaal goed in zijn vel na zijn burn-out. Hij is zelfs stilaan weer aan het daten met zijn ex Leontine Borsato.

Van zijn kinderen heeft Marco Borsato altijd enorm veel steun ervaren. “De kinderen zijn goud”, vertelde Marco dan ook bij ‘ De Cooke & Verhulst Show’. “Ze veroordelen niet en genieten ook van wat er nu is. Ze gunnen ons de rust en de tijd.”

Marco, Leontine, Luca, Jada en Senna zijn nog steeds een hecht gezin. “Het mooie is dat ook als we niet zouden verdergaan samen – en dat kan nog steeds – dat er dan nog steeds veel liefde is.”

“We hebben de vorm losgelaten. We zien wel waar het schip strandt. Dat hoeft voor mij ook niet per se ergens naartoe. Het hier en nu voelt prima”, aldus Marco Borsato.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Ergste nachtmerrie Martien Meiland realiteit: vrachtwagen Meiland-wijn omgekanteld

Martien Meiland zit in zak en as. Een vrachtwagen bommetjesvol Meiland-wijn is omgekieperd op de snelweg. Niemand raakte gewond, maar de kasteelheer pakte wel een zware schrik.

Martien deelt op de sociale media enkele kiekjes van de nasleep. Hij schrijft: “Wat erg! De vrachtwagen vol Meiland-wijnen is gekanteld. Gelukkig is de chauffeur ongedeerd.”

vrachtwagen Meiland wijn gekanteld

 

De kasteelheer vervolgt: “De wijnen gaan even terug voor een kwaliteitscheck. We laten het jullie weten zodra deze weer op voorraad zijn. Maar eerst een doosje naar de chauffeur.”

In het najaar van 2019 lanceerde de realityshow familie een eigen wijn: La familie Meiland. Na uitgebreid proeven koos de familie voor een rosé, een Merlot en een Chardonnay.

tekst van Martien na ongeluk

Doorgaan met lezen

Celeberties

Gezondheid Zimra Geurts extreem verslechterd

Het gaat slechter met Zimra Geurts (29). Het voormalig fotomodel is in korte tijd tien kilo afgevallen, waardoor ze weinig energie heeft. Dat laat ze weten in een gezondheidsupdate.

Zimra, die ziek is geworden door een allergische reactie van haar lichaam op haar siliconen borstimplantaten, schrijft in een kort bericht op Instagram dat het de afgelopen maanden helaas slechter met haar ging. ‘Eten wilt niet goed door mijn slokdarm, blijft steeds hangen en komt weer gezellig terug naar boven,’ verklaart ze. Daardoor is ze tien kilo kwijtgeraakt. ‘Wat weer zorgt voor minder energie, dus dat was niet goed.’ Gelukkig gaat het de afgelopen weken weer iets de goede kant op. ‘Ben al iets terug aangekomen en probeer de problemen met maagzuur/slokdarm een beetje onder controle te krijgen.’

Te weinig energie

Het model zou vrouwen die hetzelfde meemaken graag willen helpen, maar door haar verslechterde gezondheid is dat lastig. ‘Het lukt me helaas niet om op alle berichten en vragen te reageren, dit spijt me heel erg.’ Ze had gehoopt dat ze inmiddels een aantal interviews kon geven om meer bekendheid te creëeren voor het ASIA-syndroom, maar ook dat gaat niet. Wanneer ik het gevoel heb dat dit enigszins lukt, dan ben ik meer dan bereid om mijn verhaal niet alleen hier te doen maar ook op andere platformen. Maar voorlopig lukt dat niet, sorry.’ Zimra doet het de komende tijd rustig aan. ‘In kleine stapjes.’

Tekst gaat verder onder de foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zimra Geurts (@zimrageurtsss)

In rap tempo achteruit

De klachten ontstonden bijna vier jaar geleden, in eerste instantie werd gedacht aan een burn-out. Een paar maanden later verloor ze echter ‘in rap tempo’ veel kracht, was de 29-jarige aan een rolstoel gebonden en moest ze meermaals met spoed naar een ziekenhuis worden gebracht. Haar gezondheid bleef achteruit gaan totdat Zimra niets meer zelf kon. ‘Zelf kauwen kostte haar te veel energie’, staat op de website waarop Zimra haar verhaal doet. ‘Ze voelde zich als een pop die onderhouden moest blijven worden.’

ASIA-syndroom door borstimplantaten

Plastisch chirurg Gijs van Selms vermoedde dat Zimra’s borstimplantaten, die ze acht jaar geleden liet plaatsen, de boosdoeners zouden kunnen zijn en onderzocht haar. ‘In die periode was er in ons vakgebied al toenemende aandacht voor het ASIA-syndroom, een geheel nieuw ziektebeeld dat mij al verschillende malen had verbaasd door patiënten die dit in geringe vorm hadden opgelopen door die geruwde siliconen protheses’, aldus Van Selms. Hoewel het onderzoek naar Zimra’s implantaten ‘niet veel bijzonders’ opleverde, werd besloten de siliconen te verwijderen. Sinds de implantaten vorig jaar januari zijn verwijderd, gaat Zimra met kleine stapjes vooruit. Of ze volledig zal herstellen ‘is nog maar de vraag’.

Bron: story

Doorgaan met lezen

Trending