Fans hebben veel kritiek op Maan: ,,Staat stijf van botox”
Connect with us

WOW

Fans hebben veel kritiek op Maan: ,,Staat stijf van botox”

Terwijl Maan haar optreden aan het geven is in de liveshows van The Voice Kids, branden kijkers de zangers compleet af op social media…

Samen met rapper Snelle treedt Maan op in de eerste liveshow van The Voice Kids. Het duo zingt hun liedje Blijven Slapen, maar veel kijkers zijn zo afgeleid door het uiterlijk van Maan dat het op social media niet over het liedje gaat maar over haar gezicht.

Volgens veel fans zag de zangeres er wel heel anders uit dan voorheen. Ze vermoeden dat de 24-jarige aan zich heeft laten sleutelen. Vooral op Twitter gaat het los: ,,Wat heeft Maan aan haar gezicht laten verbouwen???” en ,,Lekker volgespoten met botox. Heerlijk nep. En ze was ooit zo mooi” zijn berichten die worden geplaatst.

WOW

Gordon in ziekenhuis beland: Dit is de ernstige reden

Flink schrikken voor Gordon. De zanger is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht omdat zijn suikergehalte te hoog was.

Alles is nu weer in orde met de zanger, zo bevestigt zijn manager aan het ANP na berichtgeving van Shownieuws. ‘Zijn suiker is te hoog, daarom hebben ze hem ter observatie naar het ziekenhuis gebracht’, vertelt Gordon’s manager aan Shownieuws.

Waar hij eerst verzwakt was, zou hij inmiddels weer aanspreekbaar zijn. Gordon kampt al sinds zijn 35e met diabetes type 2.

Doorgaan met lezen

WOW

Catshuis-beraad in teken van eerste stap in beoogde versoepelingen

Een deel van het demissionaire kabinet overlegt zondagmiddag of het mogelijk is om eind april een begin te maken met een openingsplan, waaronder een heropening van terrassen.

De meest bij de coronacrisis betrokken bewindslieden laten zich in het Catshuis daartoe op de hoogte stellen over de laatste ontwikkelingen van het virus door onder anderen Jaap van Dissel van het RIVM. Tot nu toe werden versoepelingen steeds uitgesteld.

Het kabinet wil de maatschappij de komende maanden in vijf stappen uit de harde lockdown halen, mits de cijfers de goede kant op gaan. Op 28 april zou de eerste stap moeten plaatsvinden. Naast de terrassen gaat het ook om de afschaffing van de avondklok, thuisbezoek naar twee personen per dag en winkels die meer verkoopmogelijkheden zouden krijgen. Ook zouden vanaf 26 april de hogescholen en universiteiten heropenen voor in ieder geval één dag per week fysiek onderwijs.

Maar de afgelopen dagen toonde premier Mark Rutte zich er somber over of alles nog deze maand lukt. Als het niet gaat, schuift de uitvoering van het plan een week op. Het kabinet heeft gezegd nu per week over de situatie en mogelijke afschalingen te zullen beslissen. Het is volgens ingewijden ook mogelijk dat er maar één of twee van alle versoepelingen die in de eerste stap zijn bedacht alsnog in april worden doorgevoerd.

Doorgaan met lezen

Meest bekeken

Ab Osterhaus: er is een totale lockdown van 4 weken nodig

Viroloog Ab Osterhaus en antropoloog Ginny Mooy zeggen dat er een totale lockdown nodig is die enkele weken moet gaan duren. “We moeten het virus wegduwen, het uit het land verdrijven. Met een totale lockdown. We hebben het binnen vier weken. Er zijn een aantal landen die het virus in deze richting hebben geduwd, zoals Nieuw-Zeeland en Japan”.

Ab Osterhaus zegt dat we in Nederland een “eindstrategie” nodig hebben. “We hebben er nu geen. Op een gegeven moment – met de mentaliteit die mensen hebben – zal het virus weer toenemen”.

“We zijn gewoon niet snel genoeg,” vindt antropoloog Mooy. “Dit is een van de grootste problemen. Elke keer als het een beetje naar beneden gaat, denken we: “Oh, het is genoeg. We kunnen weer verder gaan. Mensen hebben een perspectief nodig en ze hebben het leven nodig. We zijn hier al te lang mee bezig. Dan moet je ervoor zorgen dat de boodschap duidelijk is. Ik ben voorstander van een zeer strikte lockdown. Hoe kort het duurt, hangt af van het aantal infecties. Je zou heel ver kunnen gaan in drie of vier weken”.

Ab is “zeer bezorgd”, “en ik denk dat we ons allemaal zorgen moeten maken”. Ik voorspel dat als we niet iets anders doen, we zullen zien dat de lijn omhoog gaat.”

Doorgaan met lezen

Trending