Fans van GTST in diepe rouw na heftig nieuws over Laura
Connect with us

BNers

Fans van GTST in diepe rouw na heftig nieuws over Laura

Fans van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) verkeren momenteel in grote opschudding. Er zijn sterke aanwijzingen dat Jette van der Meij, die al 33 jaar lang in de serie te zien is, binnenkort afscheid neemt. Deze onthulling heeft trouwe kijkers van de soap diep geraakt, en ze uiten hun verdriet op sociale media.


Het lijkt er dus sterk op dat Laura, het personage van Jette van der Meij, na meer dan drie decennia een einde aan haar verhaal zal breien in GTST. Jette deelde dit nieuws zelf met Story en onthulde: “Ik weet nu al hoe mijn verhaallijn gaat aflopen en daar heb ik vrede mee.”

In de serie worstelt Laura met de z!ekte van Parkinson en is ze gevoelig voor verslavingen. Het blijft echter een goed bewaard geheim hoe haar verhaal precies zal eindigen in de soap, aangezien Jette hier niets over mag zeggen. Ze benadrukte: “Ik weet hoe het gaat aflopen. En het is een keuze waar ik achter sta. Ik heb daar vrede mee.”

Is het dan niet eens tijd voor Jette om na meer dan drie decennia met pensioen te gaan? Ze antwoordde: “Het is onvermijdelijk natuurlijk. Dit jaar hoop ik zeventig jaar te worden, een schitterende leeftijd. Al voel ik me allesbehalve zeventig.”

Fans zijn kapot van verdriet en uiten hun gevoelens op Twitter. Een fan schreef: “Zonde, zonde, zonde. Zij, Ludo en Janine zijn de basis van GTST. Ik kijk het al jaren en geniet altijd enorm.” Een andere trouwe kijker liet weten: “Laura eruit? Waarom moet dit gebeuren!? Ik vind haar een prachtige vrouw en ga haar erg missen.”


GTST begon in 1990 en bevindt zich momenteel in het 34e seizoen. Jette van der Meij is de enige castlid die al 34 seizoenen lang aanwezig is geweest. Babette van Veen, ook wel bekend als Linda Dekker, verscheen eveneens in de eerste aflevering van de serie. Hoewel Linda nog steeds in GTST te zien is, ontbrak ze gedurende zestien jaar in de serie, verdeeld over verschillende periodes.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, maakten Erik de Vogel en Caroline de Bruijn niet vanaf het begin deel uit van GTST. Janine Elschot maakte haar debuut in 1992, terwijl haar man Ludo Sanders pas in 1996 zijn intrede deed in de serie.

De aankondiging van het mogelijke vertrek van Jette van der Meij uit GTST heeft de fans diep geraakt, en ze blijven hun emoties delen op sociale media. Sommigen herinneren zich hoe Laura, samen met personages als Ludo en Janine, de ruggengraat van de serie vormde en GTST voor hen een langdurige bron van plezier en ontspanning was.

Het nieuws van Laura’s naderende afscheid heeft veel speculatie veroorzaakt over hoe haar verhaallijn in de soap zal eindigen. Fans hebben allerlei theorieën en ideeën gedeeld over wat er met Laura zou kunnen gebeuren, maar tot nu toe blijft dit een goed bewaard geheim.

Goede Tijden, Slechte Tijden begon in 1990 en heeft sindsdien een trouwe schare fans verzameld. De serie heeft talloze verhaallijnen en intriges gekend, maar de constante aanwezigheid van personages zoals Laura heeft bijgedragen aan de langdurige populariteit van GTST.

Hoewel Jette van der Meij’s mogelijke vertrek een emotioneel moment is voor GTST-fans, zullen ze ongetwijfeld de herinneringen aan haar personage Laura koesteren en blijven genieten van de soap met de hoop op spannende nieuwe ontwikkelingen en personages in de toekomst.


BNers

Nog een BN’er vertelt over heftige aanvaring met Ali B

Ali B kreeg deze week te horen dat hij twee jaar de bak in moet. De rapper heeft aangegeven tegen iedere straf in beroep te gaan, omdat hij blijft volhouden onschuldig te zijn.


Harry Vermeegen deelt zijn ervaring met Ali B

Harry Vermeegen, journalist en programmamaker, haakte in op het nieuws rondom Ali B en vertelde op zijn YouTube-kanaal over een incident dat hij in 2010 met de rapper had.

“Ik ga jullie een verhaaltje vertellen over een ervaring van mij met Ali B. Het was in 2010, tijdens het WK. Iemand bij SBS, waar ik toen een programma voor maakte, stelde voor om een WK-hit op te nemen met Ali B. Ik had daar eigenlijk geen zin in en verkoos zanger Jannes. Dat is uiteindelijk ook gebeurd.”

‘Hatelijk en vervelend’

Harry vervolgt zijn verhaal: “Nou, ik dus op naar Almere. Ali B begon vriendelijk. ‘Respect, respect’. Toen we gingen opnemen, gaf ik aan wat er volgens mij moest gebeuren in Harry van Oranje. Dus ik zei: ‘Ali, als jij nou vanaf daar komt aanlopen, zeg ik dit en dat’. Ali had een groep vrienden bij zich, keek hen aan en zei: ‘Horen jullie dat? Hij gaat mij vertellen wat ik moet doen en zeggen!’ Die gasten lachten allemaal mee. Ali werd toen hatelijk en vervelend. Echt, daar lusten de honden geen brood van!”


Harry vertelt verder: “Ik weet dus uit eerste hand hoe erg hij in zichzelf is gaan geloven. En wat voor ego hij heeft. Het was zó erg! Ik weet niet meer precies wat hij allemaal zei, maar het was niet te harden. Toen de cameraploeg de auto instapte, zeiden ze: ‘Wat jij ook gaat doen Harry, wij draaien niet meer met die Ali B’. Maar ik had voor mezelf ook al besloten dat ik hier niet mee door wilde gaan. Dat liet ik toen ook weten aan SBS: ‘Niks geen Harry v. Ali B, de groeten, hier gaan we mee stoppen’.”

Veroordeling van Ali B

Vrijdag werd Ali B bij de rechtbank in Haarlem veroordeeld tot twee jaar in de bak voor een verkr*chting en een poging daartoe. Dit laatste incident betrof zangeres Ellen ten Damme tijdens de opnames van het tv-programma Ali B en de Muziekkaravaan in Marokko.

AVROTROS liet na de uitspraak weten de moed van Ellen te prijzen voor het naar voren stappen met haar verhaal. Ook meldden ze preventieve maatregelen te hebben getroffen zodat ‘dit nooit meer kan en zal gebeuren’. Maandag werd bekend dat de AVROTROS alle programma’s met Ali B offline heeft gehaald.

De onthulling van Harry Vermeegen over zijn negatieve ervaring met Ali B werpt nieuw licht op de al bestaande controverse rondom de rapper.

Terwijl Ali B zijn onschuld blijft volhouden en in beroep gaat tegen de opgelegde straf, blijven er steeds meer verhalen naar voren komen die zijn imago verder beschadigen.

De uitspraak van de rechtbank en de acties van AVROTROS onderstrepen het belang van verantwoordelijkheid en veiligheid binnen de entertainmentindustrie.


Doorgaan met lezen

BNers

Jet de Nijs deelt hartverscheurend nieuws over Rob de Nijs (81)

Een jaar geleden hing het leven van Rob de Nijs (81) nog aan een zijden draadje, inmiddels is zijn gezondheid redelijk stabiel. De voormalig zanger woont weer thuis bij zijn vrouw Jet (55) en zoon Julius en geniet van zijn gezin. Toch moet zijn vrouw Jet toegeven dat ze elke ochtend angstig is dat haar man is overleden. In ‘De Telegraaf’ vertelt ze over haar confronterende ochtendritueel.


“Dan kijk ik vanuit de keuken naar Rob in zijn rolstoel en denk ik: wat zit hij raar”


De angst na zijn ziekenhuisopname is er nog steeds. “Voor hetgeen waarvan je weet dat het komen gaat”, zo legt Jet uit. “Elke ochtend als ik wakker word, moet ik naast me kijken of hij nog leeft. Of die borstkas nog op en neer gaat.” Soms checkt ze het meerdere keren per dag. “Dan kijk ik vanuit de keuken naar Rob in zijn rolstoel en denk ik: wat zit hij raar. Na een paar stappen zie ik hem ademen, maar dat is wel heel confronterend. Maar hij ademt nog!”

Gezondheid Rob de Nijs is stabiel: ‘Had ik niet durven hopen’

Hoewel zijn gezondheid nu al een tijdje stabiel is, heeft Rob zijn leven moeten aanpassen. Een boekje lezen, iets wat hij altijd graag deed, lukt hem niet meer. Rob haalt nog wel veel plezier uit het kijken van documentaires, zo vertelt Jet. “Hij kijkt elke dag wel een paar documentaires. En zo zijn we, na het drama van april vorig jaar, toch weer een jaar verder. Hij hangt zo aan het bestaan.” Volgens Jet komt dit vooral door hun zoon Julius die ‘elke ochtend zijn armpjes om hem heen slaat’.

Jet is dankbaar dat het naar omstandigheden goed gaat met Rob. “Dat had een jaar geleden niemand durven denken. Hij is nu redelijk stabiel en verheugt zich op de musical over zijn leven, die nu zo enthousiast wordt ontvangen. En als de wonderen nóg niet op zijn, dan gaat hij ‘m volgend jaar misschien zelf ook nog zien. Dat zou toch wat zijn?”


Doorgaan met lezen

BNers

Actrice Wieteke van Dort (81) overleden

Een verdrietig bericht. Weekblad Privé heeft zojuist naar buiten gebracht dat actrice Wieteke van Dort (81) is overleden. De zangeres kreeg twee maanden te horen dat ze ongeneeslijk ziek was. Eerder deze week is haar echtgenoot ook overleden.

Wieteke van Dort overleden

De familie van Van Dort schrijft in een verklaring dat Wieteke gisteren is overleden. Dat is gebeurd in Den Haag, waar de actrice, zangeres en schrijfster woonde.
In mei van dit jaar liet de secretaresse van Van Dort weten dat Wieteke haar werkzaamheden haar neergelegd als gevolg van haar ziekte. ”Ze wil de komende tijd in rust doorbrengen met haar familie en vrienden”, zo luidde de verklaring.
Aan De Telegraaf liet de secretaresse ook weten dat dat eten al een tijdje niet meer goed ging. Ook kon ze niet meer goed praten.
Nadat er een scan was gemaakt, werd duidelijk dat ze kanker had. ”Er werden tumoren in haar lever gevonden met uitzaaiingen naar haar longen en hersenen.”

Man overleden

Eerder deze week overleed de echtgenoot van Wieteke. Theo Moody. Hij had last van zijn darmen, maar besloot zich niet meer te laten helpen.
Vorige week maandag is Theo Moody tegen een uur of zeven vredig ingeslapen, in het bijzijn van Wieteke en de kinderen. Theo en Wieteke waren in totaal 54 jaar getrouwd.
Langs deze weg wensen we de nabestaanden veel sterkte met deze twee zware verliezen binnen een week tijd. We vragen jou een reactie achter te laten als steun (L).
Doorgaan met lezen

Trending