Fans van GTST in diepe rouw na heftig nieuws over Laura
Connect with us

BNers

Fans van GTST in diepe rouw na heftig nieuws over Laura

Fans van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) verkeren momenteel in grote opschudding. Er zijn sterke aanwijzingen dat Jette van der Meij, die al 33 jaar lang in de serie te zien is, binnenkort afscheid neemt. Deze onthulling heeft trouwe kijkers van de soap diep geraakt, en ze uiten hun verdriet op sociale media.

Het lijkt er dus sterk op dat Laura, het personage van Jette van der Meij, na meer dan drie decennia een einde aan haar verhaal zal breien in GTST. Jette deelde dit nieuws zelf met Story en onthulde: “Ik weet nu al hoe mijn verhaallijn gaat aflopen en daar heb ik vrede mee.”

In de serie worstelt Laura met de z!ekte van Parkinson en is ze gevoelig voor verslavingen. Het blijft echter een goed bewaard geheim hoe haar verhaal precies zal eindigen in de soap, aangezien Jette hier niets over mag zeggen. Ze benadrukte: “Ik weet hoe het gaat aflopen. En het is een keuze waar ik achter sta. Ik heb daar vrede mee.”

Is het dan niet eens tijd voor Jette om na meer dan drie decennia met pensioen te gaan? Ze antwoordde: “Het is onvermijdelijk natuurlijk. Dit jaar hoop ik zeventig jaar te worden, een schitterende leeftijd. Al voel ik me allesbehalve zeventig.”

Fans zijn kapot van verdriet en uiten hun gevoelens op Twitter. Een fan schreef: “Zonde, zonde, zonde. Zij, Ludo en Janine zijn de basis van GTST. Ik kijk het al jaren en geniet altijd enorm.” Een andere trouwe kijker liet weten: “Laura eruit? Waarom moet dit gebeuren!? Ik vind haar een prachtige vrouw en ga haar erg missen.”

GTST begon in 1990 en bevindt zich momenteel in het 34e seizoen. Jette van der Meij is de enige castlid die al 34 seizoenen lang aanwezig is geweest. Babette van Veen, ook wel bekend als Linda Dekker, verscheen eveneens in de eerste aflevering van de serie. Hoewel Linda nog steeds in GTST te zien is, ontbrak ze gedurende zestien jaar in de serie, verdeeld over verschillende periodes.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, maakten Erik de Vogel en Caroline de Bruijn niet vanaf het begin deel uit van GTST. Janine Elschot maakte haar debuut in 1992, terwijl haar man Ludo Sanders pas in 1996 zijn intrede deed in de serie.

De aankondiging van het mogelijke vertrek van Jette van der Meij uit GTST heeft de fans diep geraakt, en ze blijven hun emoties delen op sociale media. Sommigen herinneren zich hoe Laura, samen met personages als Ludo en Janine, de ruggengraat van de serie vormde en GTST voor hen een langdurige bron van plezier en ontspanning was.

Het nieuws van Laura’s naderende afscheid heeft veel speculatie veroorzaakt over hoe haar verhaallijn in de soap zal eindigen. Fans hebben allerlei theorieën en ideeën gedeeld over wat er met Laura zou kunnen gebeuren, maar tot nu toe blijft dit een goed bewaard geheim.

Goede Tijden, Slechte Tijden begon in 1990 en heeft sindsdien een trouwe schare fans verzameld. De serie heeft talloze verhaallijnen en intriges gekend, maar de constante aanwezigheid van personages zoals Laura heeft bijgedragen aan de langdurige populariteit van GTST.

Hoewel Jette van der Meij’s mogelijke vertrek een emotioneel moment is voor GTST-fans, zullen ze ongetwijfeld de herinneringen aan haar personage Laura koesteren en blijven genieten van de soap met de hoop op spannende nieuwe ontwikkelingen en personages in de toekomst.

BNers

Katja Schuurman is klaar met alle regels en gooit haar voorgevel wéér online

Katja Schuurman heeft haar frustratie geuit nadat een van haar Instagram-posts werd verwijderd wegens vermeende schending van de richtlijnen tegen na*ktheid.

De foto, waarop ze zwemmend te zien was, was zorgvuldig gecensureerd om geen expliciete delen te tonen. Desondanks werd de foto verwijderd, wat bij Katja tot onbegrip en irritatie leidde.

Op haar Instagram Story deelde Katja een screenshot van de melding die ze ontving, waarin stond dat haar content niet voldeed aan de richtlijnen.

Ze kon niet begrijpen wat er mis was met de foto, aangezien er geen expliciete inhoud te zien was.

Verward en geërgerd deelde ze vervolgens foto’s van mannenborsten, met de vraag of dit wel was toegestaan volgens de regels van Instagram.

De actrice voelde de noodzaak om kritiek te uiten op de dubbele standaard van Instagram, waarbij foto’s van mannenborsten wel worden getolereerd, maar die van vrouwen niet.

Katja Schuurman maakte haar ongenoegen duidelijk over de censuur van vrouwelijke lichamen op het platform.

Eerder deelde Katja haar gedachten over het tonen van de ‘kwetsbare’ kant op Instagram, waarbij ze pleitte voor authenticiteit en het doorbreken van maskers.

Ze betoogde dat het absurd was dat gruwelijke beelden wel worden toegestaan, maar dat het tonen van vrouwelijke borsten wordt gecensureerd.

Met haar acties wil Katja een discussie aanwakkeren over gendergelijkheid en vrijheid van expressie op sociale media.

De reactie van Katja Schuurman werpt een belangrijk licht op de kwestie van gendergelijkheid en de behandeling van vrouwelijke lichamen op sociale mediaplatforms.
Katja Schuurman

Haar kritiek op Instagram is niet alleen gericht op de verwijdering van haar eigen foto, maar ook op het bredere patroon van discriminatie en censuur tegenover vrouwen.

Het is een oproep tot meer gelijke behandeling en respect voor de vrijheid van expressie van vrouwen op sociale media.

Katja’s standpunt is een krachtig voorbeeld van hoe bekende figuren hun platform kunnen gebruiken om belangrijke sociale kwesties aan de kaak te stellen en verandering te bevorderen.

Doorgaan met lezen

BNers

Trijntje Oosterhuis schreeuwt tegen een kassamedewerker: “Ken je mij niet dan?”

Trijntje Oosterhuis lijkt in opspraak te raken na een incident in een winkel. De bekende zangeres kwam in conflict over het gebruik van een toilet voor personeel. Volgens berichten werd ze erg boos toen haar verzoek werd geweigerd. “Je hebt geen idee wie ik ben!” zou ze uitgeroepen hebben.

Een oproep op het Instagram-account Juicechannel om negatieve ervaringen met bekende Nederlanders te delen, bracht dit verhaal aan het licht.

Volgens een winkelmedewerker had zij een onplezierige ontmoeting met Oosterhuis, gerelateerd aan een dringende behoefte om het toilet te gebruiken.

Toen haar werd verteld dat ze geen gebruik mocht maken van het personeelstoilet, zou de zangeres zich verbaal hebben laten gaan. “Ik werd uitgescholden en ze benadrukte: ‘Je moet toch weten wie ik ben?’”

Dit incident staat niet op zichzelf. Een andere werknemer deelde een vergelijkbare ervaring, waarbij Oosterhuis ook toegang tot het personeelstoilet eiste en opnieuw met ongenoegen reageerde toen dit werd geweigerd.

“Ze leek klaar om me te slaan na een heftige discussie over wie ze wel niet was, maar droop uiteindelijk af,” aldus de medewerker.

Een derde persoon voegde toe dat Oosterhuis’ gedrag ook bij andere gelegenheden te wensen overliet. Tijdens een optreden voor het Longfonds zou ze alleen enthousiast zijn geweest voor de camera.

Zodra deze uitging, zou haar houding drastisch veranderen. “Ze stond dan mokkend en chagrijnig op haar telefoon te kijken,” werd gedeeld.

Kortom, deze verhalen schetsen een beeld van Trijntje Oosterhuis dat ver afstaat van haar publieke persona, waarbij ze net zoals bij het Songfestival niet veel lof oogst.

Doorgaan met lezen

BNers

Amalia heeft een bijna 10 jaar oudere nieuwe vriend en dat is een hele bekende

Prinses Amalia, de oudste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, is officieel woonachtig in Nederland, maar de laatste tijd brengt ze veel tijd door in het buitenland, met name in het bruisende Madrid, Spanje.

Hoewel ze officieel als single door het leven gaat, zijn er onlangs details naar buiten gekomen over haar nieuwe vriend, en het blijkt dat hij een zeer bekend persoon is.

Iets meer dan anderhalf jaar geleden werd bekend dat Prinses Amalia op kamers in Amsterdam zou gaan wonen. Er werd een pand aangekocht, en de hele buurt was al snel op de hoogte van het feit dat de Kroonprinses in hun straat zou gaan wonen. Helaas bleek dit van korte duur te zijn.

Niet veel later kwam het nieuws naar buiten dat er bedreigingen waren geuit tegen Amalia, waardoor ze ineens niet meer zonder beveiliging over straat kon en zelfs het huis niet meer kon verlaten.

Dit waren bijzonder trieste ontwikkelingen voor iemand die op dat moment pas 19 jaar oud was. Tegenwoordig verblijft ze dus vaak in Spanje, waar ze wat meer anoniem over straat kan gaan.

Nu is er echter nieuws over een nieuwe liefde in het leven van Prinses Amalia. In haar biografie liet ze optekenen dat ze een voorkeur heeft voor Duitse jongens, vanwege hun naar haar mening “meer galante en betere” indruk dan Nederlanders. Maar het lijkt erop dat ze haar hart heeft verloren aan iemand met een andere nationaliteit.

De gelukkige is niemand minder dan de 26-jarige Boris Saxe-Coburg-Gotha. Hij is inmiddels meerdere keren gespot met Amalia, en er is zelfs al een eerste foto van hen samen verschenen. Libelle heeft wat onderzoek gedaan naar Boris en meldt dat hij de zoon is van de Bulgaarse prins Kardam van Turnovo.

Prins Kardam kwam tragisch om het leven in 2015 op 52-jarige leeftijd als gevolg van een noodlottig auto-0ngeluk dat al in 2005 plaatsvond. De nieuwe vriend van Prinses Amalia blijkt dus een echte prins te zijn, met een indrukwekkende koninklijke connectie. Dit roept natuurlijk de vraag op of we Boris Saxe-Coburg-Gotha in de toekomst naast Prinses Amalia zullen zien zitten in de Gouden Koets.

De koninklijke familie van Nederland heeft altijd de aandacht van het publiek getrokken, en de relaties van de leden van het koningshuis zijn vaak onderwerp van speculatie en discussie.

De Nederlandse bevolking kijkt met belangstelling naar de ontwikkelingen in het liefdesleven van Prinses Amalia, en de relatie met Boris Saxe-Coburg-Gotha voegt zeker een nieuw hoofdstuk toe aan haar levensverhaal.

De toekomst is onzeker, maar de mogelijkheid dat Boris Saxe-Coburg-Gotha een grotere rol zal spelen in het leven van Prinses Amalia en mogelijk zelfs in het koninklijke protocol is zeker interessant.
prinses Amalia

De Nederlandse bevolking zal ongetwijfeld met belangstelling blijven volgen hoe deze relatie zich ontwikkelt en welke wendingen het koninklijke liefdesverhaal van Prinses Amalia in de komende jaren zal nemen.

Doorgaan met lezen

Trending