Fans verbazen zich over onherkenbare Peter Gillis: “Hij is een knapperd geworden”
Connect with us

BNers

Fans verbazen zich over onherkenbare Peter Gillis: “Hij is een knapperd geworden”

De scheiding tussen Peter Gillis en Nicol Kremers heeft voor veel opschudding gezorgd. Het nieuws werd breed uitgemeten in de media en veel mensen waren nieuwsgierig naar de reden achter de breuk. Nicol Kremers was al langere tijd bekend als de vriendin van Peter Gillis, een bekende Nederlander die vooral bekend is geworden door zijn werk in de recreatiebranche. De breuk tussen de twee heeft echter voor totaal verschillende uitkomsten gezorgd voor elk van hen.

Voor Nicol Kremers was de scheiding een grote klap. Ze moest zichzelf uit pure wanhoop verkopen en leek niet goed te weten hoe ze verder moest. In interviews liet ze weten dat ze zichzelf volledig was verloren en dat ze nu op zoek was naar een nieuwe richting in haar leven. Het was duidelijk dat de scheiding met Peter haar diep had geraakt en dat ze tijd nodig had om te herstellen.

Peter Gillis daarentegen leek na de scheiding juist een positieve verandering te hebben doorgemaakt. Hij was altijd al bekend om zijn uitbundige levensstijl en zijn liefde voor lekker eten, maar de breuk en een ziekenhuisbezoek hadden hem doen beseffen dat hij het anders moest aanpakken. Hij besloot om gezonder te gaan leven en is inmiddels veel kilo’s kwijtgeraakt. Hij ziet er nu frisser en sterker uit en lijkt vol energie te zitten.

De veranderingen in het leven van Peter Gillis zijn niet onopgemerkt gebleven. Fans reageren massaal onder zijn Instagram-posts en complimenteren hem met zijn nieuwe uiterlijk. Velen zijn onder de indruk van de transformatie die hij heeft doorgemaakt en laten weten dat ze trots op hem zijn. Ook Peter lijkt zelf erg trots te zijn op zijn gezondere levensstijl. Op de foto’s straalt hij van zelfvertrouwen en lijkt hij te genieten van zijn nieuwe uiterlijk.

Hoewel niet iedereen even positief is over de veranderingen die Peter Gillis heeft doorgemaakt, lijkt hij vastbesloten om deze gezonde levensstijl voort te zetten. Hij weet dat het belangrijk is om goed voor zichzelf te zorgen en lijkt nu te beseffen dat hij zelf verantwoordelijk is voor zijn gezondheid. Dat betekent niet dat het altijd even gemakkelijk zal zijn. Zo zal hij nog wel een beetje aan zijn image moeten werken, want niet iedereen is even positief over zijn veranderingen.

Maar Peter Gillis lijkt vastbesloten om zijn gezonde levensstijl vast te blijven houden. Hij is nu al een tijdje bezig met gezonder eten en meer bewegen, en de resultaten zijn duidelijk zichtbaar. Hij ziet er niet alleen beter uit, maar voelt zich ook beter. Het is mooi om te zien dat hij zijn gezondheid serieus neemt en er alles aan doet om fit en gezond te blijven.

Het is niet duidelijk of de breuk met Nicol Kremers de oorzaak is geweest van de veranderingen in het leven van Peter Gillis.

Doorgaan met lezen

BNers

Patricia Paay in diepe rouw na een groot verlies

Patricia Paay heeft haar diepe verdriet gedeeld via haar Instagram-account.

Ze heeft aangekondigd dat haar moeder is 0verleden en deelde enkele emotionele woorden over het verlies.

Op haar Instagram-account schreef Patricia: “Na een lang leven vol genot is onze geweldige moeder, oma en overgrootmoeder Alice Paay vanmorgen op 97-jarige leeftijd in haar slaap 0verleden.

Het afscheid zal plaatsvinden in besloten kring.”

Alice Paay bracht de laatste jaren van haar leven door in een verzorgingstehuis, en Patricia deelde regelmatig foto’s van haar bezoeken aan haar moeder op sociale media.

Patricia’s vader 0verleed in 2019 op de respectabele leeftijd van 93 jaar, en Patricia zelf is inmiddels 74 jaar oud.

Ze heeft een partner die maar liefst 39 jaar jonger is.

Onlangs sprak ze openhartig over haar relatie met een veel jongere man.

Wij wensen Patricia en alle nabestaanden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd van verlies.

Patricia Paay heeft altijd een sterke band gehad met haar moeder, en de herinneringen aan de bezoekjes aan het verzorgingstehuis zullen haar dierbaar blijven.
Patricia Paay

De steun van haar partner, die significant jonger is, zal ongetwijfeld nu van onschatbare waarde zijn.

Het verlies van een ouder is een van de meest aangrijpende momenten in een mensenleven, en Patricia zal ongetwijfeld de tijd nemen om te r0uwen en de herinneringen aan haar moeder te koesteren.

Haar veerkracht en openheid over haar persoonlijke leven hebben haar tot een geliefde persoonlijkheid gemaakt, en haar fans en volgers zullen ongetwijfeld hun medeleven betuigen en haar steunen tijdens deze moeilijke periode.

Het is nooit gemakkelijk om afscheid te nemen van een dierbare, maar herinneringen aan de liefde en de bijzondere momenten samen kunnen een bron van troost zijn.

Patricia Paay zal ongetwijfeld de warme herinneringen aan haar moeder blijven koesteren en haar nalatenschap voortzetten in haar eigen leven en dat van haar familie.

Doorgaan met lezen

BNers

Gerard Joling en Gordon (Geer en Goor) werken aan mogelijke comeback op televisie

Na de opwindende aankondigingen deze week over de terugkeer van Gooische Vrouwen en De Bauers op televisie, doen nu geruchten de ronde over een mogelijke hereniging van het geliefde duo Geer en Goor.

Bart Ettekoven onthulde vrijdagavond in Shownieuws dat er serieuze gesprekken plaatsvinden voor een nieuwe tv-samenwerking tussen Gerard Joling en Gordon (bekijk de video voor meer details).

Tot voor kort leek een comeback onmogelijk vanwege Gordons exclusieve tv-contract bij Talpa en Gerards verbintenis met RTL.

Echter, met het aflopen van Gordons contract op 1 december en zijn vertrek bij Talpa, opent zich nu wellicht een venster voor een langverwachte terugkeer.

Gerard Joling toonde zich onlangs optimistisch over een hereniging tijdens een interview met RTL Boulevard. “Zeg nooit nooit; we wachten af.

Mensen hebben er destijds enorm van genoten, en dat doen ze nog steeds.”

De seizoenen van ‘Joling & Gordon over de vloer’ op Videoland blijven populair, zelfs na al die jaren.

Ondanks eerdere ruzies tussen de twee entertainers, waarbij Gerard verklaarde niet meer met Gordon te willen samenwerken, lijken de obstakels nu te verdwijnen.

Geld was nooit een drijfveer voor Gerard, aangezien hij benadrukte dat zelfs een grote zak geld zijn standpunt niet zou veranderen, gezien zijn financiële situatie.

Gedurende de jaren hebben Geer en Goor herhaaldelijk successen geboekt, waaronder programma’s die ze maakten voor het Nationaal Ouderenfonds.

Ze zetten zich in om eenzame ouderen uit hun isolement te halen. De laatste gezamenlijke verschijning was in 2018, toen ze samen in één jurystoel zaten voor The Voice Senior.
Gerard Joling

Fans kunnen vol spanning afwachten of deze televisie-iconen daadwerkelijk terugkeren voor een spetterende finaleshow, mogelijk binnenkort op het scherm.

Doorgaan met lezen

BNers

Bedroevend nieuws gedeeld door echtgenote van Rob de Nijs

Rob de Nijs, de 80-jarige volkszanger die lijdt aan de z!ekte van Parkins0n, gaat steeds verder achteruit in zijn gezondheid.

Zijn vrouw Jet staat altijd voor hem klaar, maar ze kampt met een groot dilemma. Hun 11-jarige zoon Julius heeft namelijk ook aandacht nodig. Volgens Jet zal er op een gegeven moment een moeilijke keuze gemaakt moeten worden, zo vertelt ze in een interview met weekblad Prive.

Hoewel Rob en Jet al 30 jaar lief en leed delen, heeft Jet ook de verantwoordelijkheid om voor Julius te zorgen.

Ze wil dat haar zoon later kan terugkijken op een fijne jeugd, ondanks de z!ekte van zijn vader. Jet beseft dat als de zorg voor Rob te zwaar wordt en alle aandacht naar hem gaat, dit ten koste gaat van Julius en dat is niet de bedoeling.

Daarom zal ze op een gegeven moment een moeilijke keuze moeten maken en zich meer op haar zoon moeten richten.

Jet vertelt dat het soms een heikel dilemma is. Ze willen dat Julius beseft dat hij er ook toe doet en dat hij een fijne jeugd heeft.

Gelukkig begrijpt Julius veel en is hij empathisch en gevoelig. Jet hoopt dat ze uiteindelijk de juiste beslissing kan nemen, zodat zowel Rob als Julius de aandacht krijgen die ze nodig hebben en verdienen.

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Recente berichten

Advertentie

Trending