Fans weten het zeker na foto: “André Hazes zit aan de verboden middelen!”
Connect with us

Celeberties

Fans weten het zeker na foto: “André Hazes zit aan de verboden middelen!”

Dat André Hazes flink in de sportschool tekeer aan het gaan is, is inmiddels wel bekend. Om de zoveel tijd plaatst de zanger namelijk kiekjes dat hij in de sportschool aan het trainen is met zijn trainer. Dat hij progressie aan het boeken zijn mag ook wel duidelijk zijn, voornamelijk na de laatst geplaatste foto van zijn bovenarm.

Het lijkt er zelfs nog op dat hij er een sponsordeal uit heeft weten te halen met XXL Nutrition, een groot fitness merk. Maar sommige volgers vinden de vooruitgang iets té makkelijk gaan.

André Hazes laat indrukwekkende vooruitgang zien!

Nu kun je wel zeggen dat mensen érg makkelijk oordelen en zeggen dat iemand anabolen heeft genomen. We gokken er dan ook maar op dat dit niet het geval is bij de zanger. Maar de reacties liegen er niet om: “Typisch een anabooltje. Past goed bij zijn nieuwe vlam met d’r opgespoten lippen.” en “Die zou bij de Olympische Spelen niet door de dopingcontrole komen.” en “Hij én zijn vriendin staan op knappen, straks ontploffen ze nog samen!!” valt er te lezen. Wat denk jij:

Bron: story

Celeberties

Zó ziet de prachtige ‘schoonmoeder’ van André Hazes eruit: De moeder van Sarah

Nog voordat André Hazes (27) een liefdesrelatie aanging met Sarah van Soelen (25), had hij een innige band opgebouwd met de familie van Soelen. Het gezin, onder wie moeder Rebecca, ving de zanger op na de breuk met Monique.

André is met open armen ontvangen door Sarah van Soelen en haar ouders Rudolf en Rebecca. Hij trok bij het gezin in nadat hij Monique verliet. Volgens de zanger is er pas daarna een romantische relatie ontstaan tussen hem en Sarah. Inmiddels schreeuwt hij de liefde voor de influencer van de daken, en kan hij Rudolf en Rebecca nu ook zijn schoonouders noemen.

Rebecca en Sarah van Soelen: als twee druppels water

Sarah lijkt als twee druppels water op haar moeder Rebecca. De influencer deelt een moeder-dochter-foto en het regent complimenten. ‘Je bedoelt je zuster,’ luidt een reactie. ‘Ik zie dubbel,’ reageert Julia van Soelen, zusje van Sarah en dochter van Rebecca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@sarahvansoelen)

Liefdesvakantie

André Hazes (27) kan het niet langer voor zich houden: hij is tot over zijn oren verliefd op Sarah van Soelen (25), die zijn mannenhart schenkt wat hij tot nu toe niet leek te kunnen vinden. Story was erbij toen de zanger vorige week op Schiphol met Sarah in het vliegtuig naar Ibiza stapte. Tussen alle passagiers in verhulde hij niet langer zijn ware gevoelens… Ondanks de mondkapjes kon elke passagier aan boord van het Transavia-toestel richting Ibiza zien hoe breed de gelukzalige grijns op de gezichten van André Hazes en zijn nieuwe liefde Sarah van Soelen was!

Familie

De zanger vertelde daarop dat hij was opgevangen door de gastvrije familie Van Soelen, in hun ruime villa in Bergschenhoek, niet ver van het huis dat André met zijn gezin bewoonde in Berkel en Rodenrijs. Nadat Story-fotograaf Edwin Smulders de eerste foto’s van André en Sarah kon maken, wilden de twee niet langer een geheim maken van hun toch wel diepe gevoelens voor elkaar.

Verbroken verloving

Begin maart onthulde weekblad Story dat André Hazes definitief weg was bij Monique Westenberg; hun verloving was daarmee verbroken. De zanger bleek innig contact te onderhouden met Sarah, de dochter van vrienden van André. Inmiddels zijn de twee onafscheidelijk. De zanger is op woningjacht in de omgeving van Rotterdam, om in de buurt te kunnen blijven van zijn zoontje André jr. (4), die bij Monique woont.

Bron: story

Doorgaan met lezen

Celeberties

Sarah van Soelen schockeert met deze nieuwe look

Sarah het nieuwe liefje van Andre Hazes heeft een nieuw korter kapsel, maar vooral de enorm opgespoten lippen vallen weer op zie foto onder de tekst. Het ziet er naar uit dat Sarah haar lippen opnieuw een maatje groter heeft gemaakt. Iets wat Andre erg lijkt te waarderen. Hij reageert dan ook met een hartje en de tekst: ,,hallo”.

We weten inmiddels dat Sarah niet vies is van het laten opspuiten van haar lippen en het verbouwen van haar lichaam, maar omdat elke keer maar weer zo tentoon te stellen is een slecht voorbeeld voor de jeugd. Vergeet niet dat Sarah pas 25 jaar oud is en waarschijnlijk meer aan haar lichaam heeft verbouwd dan Connie Breukhoven die 2,5 keer zo oud is.

Wat Sarah allemaal precies heeft gedaan aan cosmetische ingrepen en hoe ze er vroeger uitzag kun je lezen in een eerder bericht.

Bron: story

Doorgaan met lezen

Celeberties

De fans weten het zeker na foto: “André Hazes zit zwaar aan de anabolen!”

Dat André Hazes flink in de sportschool tekeer aan het gaan is, is inmiddels wel bekend. Om de zoveel tijd plaatst de zanger namelijk kiekjes dat hij in de sportschool aan het trainen is met zijn trainer. Dat hij progressie aan het boeken zijn mag ook wel duidelijk zijn, voornamelijk na de laatst geplaatste foto van zijn bovenarm. Het lijkt er zelfs nog op dat hij er een sponsordeal uit heeft weten te halen met XXL Nutrition, een groot fitness merk. Maar sommige volgers vinden de vooruitgang iets té makkelijk gaan.

André Hazes laat indrukwekkende vooruitgang zien!

Nu kun je wel zeggen dat mensen érg makkelijk oordelen en zeggen dat iemand anabolen heeft genomen.

We gokken er dan ook maar op dat dit niet het geval is bij de zanger. Maar de reacties liegen er niet om: “Typisch een anabooltje. Past goed bij zijn nieuwe vlam met d’r opgespoten lippen.” en “Die zou bij de Olympische Spelen niet door de dopingcontrole komen.” en “Hij én zijn vriendin staan op knappen, straks ontploffen ze nog samen!!” valt er te lezen. Wat denk jij:

Bron: Instagram

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending