Fans zijn geschrokken: André Hazes gaat op andere manier zijn geld verdienen!
Connect with us

Celeberties

Fans zijn geschrokken: André Hazes gaat op andere manier zijn geld verdienen!

André Hazes is mondjesmaat weer onderwerp van gesprek in de video’s van Yvonne Coldeweijer. In de laatste video van de roddelkoningin, de ‘Popcorn Show’, wordt onder andere de kortdurende relatie van Rachel Hazes en Klaas Otto besproken. Maar ook het leven van Dré staat natuurlijk niet stil. Coldeweijer begint met: “Ik heb gepost dat hij weer onderweg was naar New York.”

Bekend is dat er een documentaire gemaakt wordt over de zanger maar het is nog onduidelijk wat deze precies in gaat houden. Coldeweijer weet meer: “Hij maakt een docu en die gaat over zijn leven. Hij wil graag de wereld rondreizen en hij laat dat dan vastleggen. En hij is natuurlijk een beetje opzoek naar zichzelf en heeft daarbij zijn muziek een beetje in verwerkt. Dat wordt dus de docu, het heet ‘Crossroads’. Het wordt pas aankomende juni of juli gemonteerd dus ze zijn nog aan het draaien.”

André Hazes bekostigd alles zelf!
Echter blijkt dit geen initiatief te zijn van een zender of productiemaatschappij. Coldeweijer laat weten dat Dré dit allemaal zélf bekostigd om er aan te gaan verdienen: “Ik vind de invalshoek wel redelijk interessant, op zoek naar mezelf ofzo… Dat is op het moment ook wel erg relevant voor Dreetje. Maar mijzelf zou het minder boeien om hem te zien reizen. Ik vind het een beetje geldverspilling ofzo… Ik bedoel, hij zal het vast allemaal gaan terugverdienen op het moment dat hij die docu verkoopt. Op dit moment betaalt hij dus alles zelf, hij huurt ook het camerateam zélf in en de regisseuse.” Echter heeft Coldeweijer haar vraagtekens bij het doel van de docu: “Ik weet niet of dat is wat de Nederlandse mensen willen weten van André…” Of de zanger ook weer zijn zangcarrière gaat oppakken dit jaar is onduidelijk. Hieronder meer vanaf minuut 6:59!

Celeberties

Humberto Tan krijgt vreselijk slecht nieuws: “Compleet ingestort!”

Humberto Tan zat plotseling op de stoel van Eva Jinek tijdens een ziekteperiode van bijna twee weken. De blonde presentatrice was geveld door een hardnekkige keelontsteking. Afgelopen vrijdag was Jinek weer terug op haar oude vertrouwde plaats. Jinek liet weten niet alle afleveringen te hebben meegekregen: “Ik heb wel een beetje geprobeerd te kijken, maar ik was zo ziek dat ik lag te vegeteren in dezelfde badjes.

Tien dagen lang in mijn bedje. Ik was niet in staat om mezelf te zijn.” Er waren verschillende speculaties op het web dat er iets anders aan de hand zou zijn met Jinek. Op social media speculeerde mensen over een mogelijke burn-out vanwege de hoge druk en lage kijkcijfers. De lage kijkcijfers zijn al langer onderwerp van gesprek wanneer het om de talkshow van Jinek gaat. Sinds de komst van Arjen Lubach op de late avond lijkt het een verloren zaak.

Humberto Tan zorgt voor historisch dieptepunt!

Jinek heeft al verkapt laten weten dat de komst van Lubach erg dwars zit in een gesprek met Angela de Jong. De Jong opperde een goed idee om Jinek meer kans te bieden op de late avond, Lubach moest gewoon een paar uurtjes naar voren schuiven. Helaas heeft Lubach zijn vernietigende antwoord op deze vraag al gegeven en is Jinek op haar eigen kunnen aangewezen. En natuurlijk die van Tan de afgelopen twee weken. Meneer tan is natuurlijk een oude rot in het talkshow-vak en was dé aangewezen persoon om in te vallen. De laatste inval-dag van Tan, afgelopen donderdag, wist Jinek historisch laag te scoren met 507.000 kijkers, goed voor de laatste plek in de Top 25. De grote terugkomst van Jinek wist afgelopen vrijdag ook nog maar 659.000 kijkers te trekken. Normaal de beste dag van de week met ruim 800.000 kijkers. Hieronder meer:

Doorgaan met lezen

Celeberties

Wesley Sneijder meerdere malen gespot met déze knappe dame

Wesley Sneijder heeft een potentiële nieuwe liefde op het oog. Hij is meerdere malen met dezelfde dame gespot. Gisteren vertrokken ze na een etentje samen naar huis…

Rachel Hazes was gisteren met wat vrienden uiteten toen op een gegeven moment Wesley Sneijder het restaurant binnenliep. Hij schoof bij de dames aan en na het etentje vertrok hij met één van hen naar huis.

Vaker gespot
Showbizzkanaal Juice Channel heeft een foto gedeeld waarop te zien is dat Wesley aan tafel zit met de dames. ,,Het schijnt dat hij tegelijkertijd met Steffy Heruer is vertrokken”, meldt het kanaal in Instagram Stories.

Steffy is niet alleen een goede vriendin van de familie Hazes, maar óók van Sarah van Soelen. En omdat Wesley een goede vriend is van André, kent hij Steffy wellicht al langer. Een insider meldt aan Juice Channel dat dit inderdaad het geval is en dat het koppel onlangs nog samen gezien is. ,,Wesley en Steffy zijn twee weken geleden ook door een volger gespot in Den Bosch”, aldus het kanaal.

Tekst gaat verder onder de foto.

Hoop laten varen
Een lange tijd hoopte Wesley op een verzoening met zijn ex Yolanthe. Vorige zomer liet de oud-voetballer nog weten dat hij veel fouten gemaakt heeft in zijn huwelijk met Yolanthe en daar spijt van heeft. Wesley omschreef de breuk als iets dat ‘aan hem vreet’ en hoopte dan ook dat er iets te redden viel. ,,Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje”, zei hij in gesprek met Villa Oranje. Maar die hoop heeft Wesley nu laten varen.

Doorgaan met lezen

Celeberties

Leontine Borsato is weer stapelverliefd en het is geen Marco Borsato

Leontine Borsato laat weten dat ze weer verliefd is. En nee het is niet op Marco Borsato. Die relatie lijkt toch echt klaar te zijn. Marco Borsato houdt zich nog steeds schuil in afwachting van de rechtszaak.

Een jonge vrouw uit de privésfeer van Marco heeft namelijk een tijdje geleden aangifte tegen hem gedaan wegens aanranding. De vrouw was ten tijde van de aanranding minderjarig.

Hoewel de aantijging van deze vrouw zeer heftig zijn lijken veel bn’ers te geloven in de onschuld van Marco. Sterker nog sommige bn’ers denken zelfs dat Marco er wordt ingeluisd. Hoewel er toch meer slachtoffers lijken te zijn alleen hebben deze geen aangifte gedaan. Dat wil dan niet zeggen dat deze slachtoffers niks is overkomen. Wellicht zijn ze door hun advocaat geinstrueerd geen aangifte te doen omdat de advocaat denkt dat de zaak niet sterk genoeg is of zijn deze slachtoffers zo getraumatiseerd dat ze geen aangifte willen doen en graag verder willen met hun leven. Het ging in de BOOS uitzending om jonge slachtoffers het kan natuurlijk ook zijn dat de ouders geen aangifte willen doen om de privacy van hun kind te beschermen.

Maar terug naar Leontine, want die deelde op haar Instagram account haar nieuwe liefde genaamd Obi.

Hieronder de foto van Obi en ze zegt er het volgende bij:

”Het gaat geweldig, Obi slaapt de hele nacht door in haar bench en is overdag vooral lief , heel ondeugend en op avontuur 😂…… En ook Bella begint al aardig te wennen aan ons nieuwe gezinslid. Kortom; Ik ben compleet verliefd.”

Doorgaan met lezen
Advertentie
Advertentie

Meest recente berichten

Advertentie

Trending