Fans zijn woest op André Hazes na delen van deze foto
Connect with us

Funny

Fans zijn woest op André Hazes na delen van deze foto

Ook in België is André Hazes een ontzettend groot succes. Zijn nummer ‘Thuis’ staat daar op de nummer 1 positie in de Ultratop hitlijst. En daarmee staat de jonge zanger één plaatsje boven het nummer ‘Evermore’ van Taylor Swift. Op Instagram maakte Dreetje een klein grapje over zijn hitnotering door een foto te plaatsen met als bijschrift: “Taylor wie? We staan gewoon nog steeds op nummer 1 in de officiële charts van Vlaanderen”. En dat konden sommige fans niet heel erg waarderen…

André Hazes krijgt boze Taylor Swift fan op zijn dak
In zijn Instagram Stories deelt Andre een screenshot van een bericht dat hij heeft gekregen van een boze Taylor Swift-fan. ,,Don’t you dare speak on her again you ugly washed up rat”, schrijft de fan. Oftewel: ‘Praat niet nog een keer zo over haar, jij lelijke aangespoelde rat”.

Een flinke sneer dus naar André, die er de lol wel van in lijkt te zien. ,,Boze Taylor Swift-fanclub op m’n dak”, schrijft hij.

Celeberties

Foto: Ali B is helemaal kaalgeschoren en het internet ligt plat!

De kappers zijn eindelijk weer open en ook Ali B dacht zijn krullenbos weer even bij te laten werken. Alleen bleek zijn kapper iets te enthousiast te zijn om weer aan het werk te mogen, zo laat hij zijn fans geloven op social media.

Hij plaatst namelijk een foto van zijn nieuwe coupe, alleen is er niet veel meer van die krullen over. Gezien de kwaliteit van zijn foto en de reacties onder het kiekje verwachten we dat hij een grap maakt, maar zeker zijn we er natuurlijk niet van.

Ali B gaat kaal!

Hij schrijft onder de foto: “Mijn kapper mocht ook weer open en daar was hij iets te enthousiast over.” Maar we zullen hem snel genoeg zien bij The Voice om te zien of écht alles eraf is!

Doorgaan met lezen

Funny

Aha, dus toch! Geheim Tinder-profiel Mark Rutte ontdekt!

Mark Rutte is alleenstaand. Hij is lid van de Protestantse Kerk in Nederland, waar de Nederlandse Hervormde Kerk in opging in 2004. Hij speelt in zijn vrije tijd graag piano. Hij is fan van voetbalclubs Feyenoord en ADO Den Haag, en liefhebber van het Zweedse automerk Saab.

Weer wat geleerd over Markie. Maar zolang Nederland eigenlijk hem al kent is de beste man vrijgezel. Niemand weet zelf op hij op mannen of vrouwen valt. Verschillende geruchten zijn in de afgelopen jaren al in de rondte gegaan. Maar toen dook hij ineens op op Tinder.

Mark Rutte op Tinder

Zijn foto op zijn Tinder-profiel is nog niet eens zo opvallend. Maar je moet natuurlijk ook een beschrijving van jezelf plaatsen onder je foto’s. En die is wel opvallend:

Doorgaan met lezen

Funny

Zien: Kijkers gaan stuk om Anja in Lang Leve de Liefde!

In Lang Leve de Liefde is het de bedoeling om je ware liefde te vinden. Wanneer je merkt dat het klikt met je match, dan is dan natuurlijk geweldig. Je krijgt de kans om minimaal 24 uur en maximaal 5 dagen met elkaar in een luxe villa te vertoeven. Op deze manier kun je elkaar natuurlijk veel beter leren kennen dan op een date van een paar uurtjes.

Je krijgt de beschikking over van alles, zoals een sauna, een keuken met alles erop en eraan, een jacuzzi en nog veel meer. Maar wanneer je ervoor wil zorgen dat de ander jou ook leuk zal gaan vinden, dan zul je toch een beetje je best moeten gaan doen. We gokken dat Anja haar date Max wel ziet zitten en ze besluit de temperaturen een tikkeltje omhoog te gooien.

Anja doet haar best in Lang Leve de Liefde!

Anja besluit namelijk een verleidelijke dans voor Max uit te voeren. Het is de eerste keer dat ze dit doet, laat ze achteraf weten. Wij denken dat het misschien beter geweest was om de eerste keer te proberen zónder twintig camera’s gericht op je snufferd en half Nederland die naar je kijkt, maar goed. Anja doet het gewoon maar krijgt behoorlijk wat kritiek op social media. Morgen weer zegt ze, dus wij zijn benieuwd:

Doorgaan met lezen

Trending